返回列表 發帖
其實大家買咗實體碟,知唔知隻碟背面印咗個hidden message?
唔翻轉都未必見到,不過就唔呢度公開個message啦
剩係個message已經值得買多17隻

1隻全碟聽+17隻各自用黎聽1 track喎。。。。。
睇黎你想Serrini賣少啲碟 好可恥  ...
nicholashin 發表於 2018-1-29 21:46

Ok 你慢慢聽啦 尤其係track4

應該係買多十六隻喎。。。
bagfgfcde 發表於 2018-1-29 21:41
1隻全碟聽+17隻各自用黎聽1 track喎。。。。。
睇黎你想Serrini賣少啲碟 好可恥

本身都有買
nicholashin 發表於 2018-1-29 21:37

應該係買多十六隻喎。。。

即係你而家一隻都冇買?
bagfgfcde 發表於 2018-1-29 21:33
本身都有買
我打算買多17隻 每隻用黎播其中一track
nicholashin 發表於 2018-1-29 21:09

nicholashin 發表於 2018-1-29 21:09

即係你而家一隻都冇買?

說到尾,Serrini在浪費彈藥。其實趁本年的上半年派油尖旺金毛玲remix或者溝哂d仔的話,至少爭奪50-60多次ap到手,有17隻歌派,每首求其播廿次

個女金都穩過容祖兒

你傻左?
我準備買第五隻啦
bagfgfcde 發表於 2018-1-29 17:09

樂壇真係已死
首油尖旺金毛玲正到一個點, 有曬九十年代陣味
竟然可以完全無人理, youtube view rates 十萬都無
呢個壇直情不聞不問, CM人仲要枉話自己有音樂taste

我无买啊,因为虾米音乐有晒

不过 树树 3月3日喺广州有show,我会买飞去睇
又要重頭開始鳥+_+

麻煩到今日都未買Don't Text Him既會員好好反省下
例如樓上嗰位
hehehaha 發表於 2018-1-29 16:56

你傻左?
我準備買第五隻啦

麻煩到今日都未買Don't Text Him既會員好好反省下
例如樓上嗰位

為咗支持樂壇良心之一
果斷入手支持

IDGAShyt我都好中意,哈哈~

昨日的苦恼 今天终知道
那天是我对你太好
你却爱摆款
这什么态度?!
能靠近我你应该很自豪~!~
又要重頭開始鳥+_+

Don't Text Him 真係好好听啊!!

用最安好的距离,
未会牵手的距离,
凝视近在前方的你~
又要重頭開始鳥+_+

Don't Text Him好似已經拍緊AV
睇黎真係想拍哂17首歌wo

Serrini唱歌好好聽
難怪之得係好幾個共和榜頒獎典禮都瘋狂掃獎啦 @@

你個腦剩係得仔。。。想怎樣
都係直接問翻Serrini算
bagfgfcde 發表於 2018-1-16 12:51
建議你聽呢首將會收錄喺Don't Text Him新年慶功版嘅歌

今天什麼都失去

好聽!

bagfgfcde 發表於 2018-1-16 12:51

明明隻碟係叫Don’t Text Him。。。想怎樣
好行唔送

你要be strong be attractive 搵過第二條仔陪你
唔好理阿爸阿媽

所以應該聽Track 4 ...
HOTMAN 發表於 2018-1-16 12:30

我呀爸 H0TMAN 同呀媽 NH 感情破裂
應該聽邊一track好???
bagfgfcde 發表於 2018-1-16 12:26

你要be strong be attractive 搵過第二條仔陪你
唔好理阿爸阿媽

所以應該聽Track 4

睇黎你都有心事

放底你既emo心事 我都會開解你
HOTMAN 發表於 2018-1-16 12:16

我呀爸 H0TMAN 同呀媽 NH 感情破裂
應該聽邊一track好???

想溝人就直接啲啦...
有冇聽track4架

#teamserrini
bagfgfcde 發表於 2018-1-16 12:12

睇黎你都有心事

放底你既emo心事 我都會開解你

你有邊個him想text?

放底你既emo心事 我會好似紫薯媽媽咁開解你
HOTMAN 發表於 2018-1-16 12:08

想溝人就直接啲啦...
有冇聽track4架

#teamserrini

已經慣左每晚聽一次 提醒自己Don't Text Him
hehehaha 發表於 2018-1-16 01:55

你有邊個him想text?

放底你既emo心事 我會好似紫薯媽媽咁開解你

已經慣左每晚聽一次 提醒自己Don't Text Him

下 Gin Lee唔配喎
bagfgfcde 發表於 2018-1-15 19:22

咁寫比租移啦
租移係天后,應該配凸有餘

共和榜主全力力撐 !!! Don’t Text Him !!!

BAG 音樂流行榜頒獎典禮 2017 年度專輯
Prince Music Choice Awards 2017 年度專輯
2017 CBM 年度總選 年度專輯
CH 細聽.自私選大碟

2017 , 你絕對不能錯過嘅專輯 !!!

希望佢可以寫歌比gin lee做首hit song! (例如:油尖旺金毛玲)
咁班gin粉就可以認識下呢位油尖旺歌后既美m ...
hehehaha 發表於 2018-1-15 19:05

下 Gin Lee唔配喎

隔離隻live in the moment推到11版 呢隻得兩頁

樂壇已死
HOTMAN 發表於 2018-1-15 18:35

希望佢可以寫歌比gin lee做首hit song! (例如:油尖旺金毛玲)
咁班gin粉就可以認識下呢位油尖旺歌后既美melody

隔離隻live in the moment推到11版 呢隻得兩頁

樂壇已死

新年就快有利事錢,決定用哂佢黎買呢隻碟,有幾多買幾多,衝擊銷量榜,造就女皇傳奇一刻,因為聽聞依家100隻已經可以上榜

發覺夜晚熄哂燈聽呢隻碟特別好feel

會唔會上到銷量榜呢? My little airport 都上過。

4th plug : 日没前 (170AP)
5th plug : 若葉之年 (100AP)
6th plug : 青春荒廢 (130AP)
7th plug : 菖蒲 ...
bagfgfcde 發表於 2018-1-14 00:18

如果每首播咁多洗鬼派咁多咩
兩首都挑贏祖兒千嬅啦
留返其他2019-2022再派

Btw, 隻碟倒轉聽效果更佳,大家可以一試
其他碟都做唔到呢個flow. 例如: JPop, 小日子

發覺除咗金毛鈴
其他歌要一次過聽碟先好聽
就咁單一首聽未必好聽
所以隻碟算唔算成功咗 ...
hehehaha 發表於 2018-1-13 21:38

agger 要一次過聽會較好但咁唔係更證明隻碟係成功咩
因為D歌放係一齊有1+1>2既效果

佢係咪打算學容祖兒 專登先將最普通嘅歌派台 最後派《Let Us Go Then You And I》搶十大同女歌手獎? ...
nicholashin 發表於 2018-1-14 00:07

4th plug : 日没前 (170AP)
5th plug : 若葉之年 (100AP)
6th plug : 青春荒廢 (130AP)
7th plug : 菖蒲色歌 (70AP)
8th plug : LUGTYAI (200AP)

女金

佢係咪打算學容祖兒 專登先將最普通嘅歌派台 最後派《Let Us Go Then You And I》搶十大同女歌手獎?

發覺除咗金毛鈴
其他歌要一次過聽碟先好聽
就咁單一首聽未必好聽
所以隻碟算唔算成功咗

Serrini indie女神你會唔會出又上到903專業推介慶功版?
(我知你有睇CM咪扮嘢唔留言)
咁隻碟條白色側紙就可以加埋903熱播作品「Dont Text Him」
你敢出多一隻,我一定買多隻!
另外,希望新城今年送個專輯獎比佢

When is Don't Text Him (the song) MV available????

what is the other two?
hinz 發表於 2018-1-6 11:36

同在 Reputation !!!!!!

hinz 發表於 2018-1-6 11:36

Live in the moment, Live in the moment 慶功版
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

請支持2017三大神碟之一
bagfgfcde 發表於 2018-1-6 11:27

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

請支持2017三大神碟之一

尋日行通利見到兩隻《Don't Text Him》放咗喺Maniac《浪客行》隔離嘅隔離
希望大家快啲買到斷貨 出第二版

原來Dont Text Him份詞inspired by 林振強
突然又好聽咗

嚴選專輯最出色既三句歌詞
1. 今天什麼都失去 消失漫天烽煙裡
2. 再見不到 也許人生少不免
3. 你細聲一句 像天使流淚 傻得我幻想未來不只一句