返回列表 發帖
麻煩未買Don't Text Him既會員好好反省下

麻煩未買Don't Text Him既會員好好反省下
bagfgfcde 發表於 2017-12-5 00:04

好彩唔洗

好彩唔洗
HOTMAN 發表於 2017-12-5 00:10

麻煩你代替Serrini懲罰佢地啦

Agger 呢首係普通
其實我好驚佢會派呢首
bagfgfcde 發表於 2017-12-3 10:08

傷心

傷心
bagfgfcde 發表於 2017-12-6 17:53

希望903Ban到下年然後上榜
繼續角逐2018最女
加油啊射win

一日唔派LUGTYAI都會無視佢所有派台歌 bye
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

一日唔派LUGTYAI都會無視佢所有派台歌 bye
JasOh103 發表於 2017-12-6 18:37

你可以上返油尖旺金毛玲

我催眠左自己
而家開始覺得Don't Text Him好聽啦

成隻碟最平庸係點題作
其他全部都10/10
jose 發表於 2017-12-3 00:20

派咗點題果首lol

你可以上返油尖旺金毛玲
bagfgfcde 發表於 2017-12-6 20:09

我準備re

Dont text him好差咩?

Don't Text Him好聽啊!希望上到下榜

點解唔plug若葉之年?

今天甚麼都失去 消失漫天烽煙裡

聽到喊左
樂壇未死

菖蒲色歌有MV

菖蒲色歌有MV

bagfgfcde 發表於 2017-12-17 13:10

勁靚

菖蒲色歌有MV

bagfgfcde 發表於 2017-12-17 13:10

係咪打算拍哂17個mv

越聽越正

Let Us Go Then You And I 真係好好聽

無左至尊碟
好想買多隻支持佢

無左至尊碟
好想買多隻支持佢
nicholashin 發表於 2018-1-2 01:59

Chi sin
我都想咁打

派LUGTYAI+有MV我會即刻去iTunes買首歌
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

係咪打算拍哂17個mv
hehehaha 發表於 2017-12-17 22:14

我想要溝哂啲仔嘅 MV
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

無左女金
好想買多隻支持佢

見到今年隻至豬碟咁 要聽返十次DTH
我們的總和

Don’t Text Gin 真係好好聽

希望會出《日没前》MV
想睇Serrini扮美少女戰士同葉問打十個

我想要溝哂啲仔嘅 MV
星勤 發表於 2018-1-2 13:31

好想係封面左邊條仔拍返

好想係封面左邊條仔拍返
hehehaha 發表於 2018-1-3 21:02

想聽god姐親口演繹一次「溝哂d仔」

嚴選專輯最出色既三句歌詞
1. 今天什麼都失去 消失漫天烽煙裡
2. 再見不到 也許人生少不免
3. 你細聲一句 像天使流淚 傻得我幻想未來不只一句

原來Dont Text Him份詞inspired by 林振強
突然又好聽咗

尋日行通利見到兩隻《Don't Text Him》放咗喺Maniac《浪客行》隔離嘅隔離
希望大家快啲買到斷貨 出第二版

請支持2017三大神碟之一

請支持2017三大神碟之一
bagfgfcde 發表於 2018-1-6 11:27

what is the other two?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

hinz 發表於 2018-1-6 11:36

Live in the moment, Live in the moment 慶功版
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

hinz 發表於 2018-1-6 11:36

同在 Reputation !!!!!!

When is Don't Text Him (the song) MV available????

Serrini indie女神你會唔會出又上到903專業推介慶功版?
(我知你有睇CM咪扮嘢唔留言)
咁隻碟條白色側紙就可以加埋903熱播作品「Dont Text Him」
你敢出多一隻,我一定買多隻!
另外,希望新城今年送個專輯獎比佢

發覺除咗金毛鈴
其他歌要一次過聽碟先好聽
就咁單一首聽未必好聽
所以隻碟算唔算成功咗

佢係咪打算學容祖兒 專登先將最普通嘅歌派台 最後派《Let Us Go Then You And I》搶十大同女歌手獎?

佢係咪打算學容祖兒 專登先將最普通嘅歌派台 最後派《Let Us Go Then You And I》搶十大同女歌手獎? ...
nicholashin 發表於 2018-1-14 00:07

4th plug : 日没前 (170AP)
5th plug : 若葉之年 (100AP)
6th plug : 青春荒廢 (130AP)
7th plug : 菖蒲色歌 (70AP)
8th plug : LUGTYAI (200AP)

女金

發覺除咗金毛鈴
其他歌要一次過聽碟先好聽
就咁單一首聽未必好聽
所以隻碟算唔算成功咗 ...
hehehaha 發表於 2018-1-13 21:38

agger 要一次過聽會較好但咁唔係更證明隻碟係成功咩
因為D歌放係一齊有1+1>2既效果

4th plug : 日没前 (170AP)
5th plug : 若葉之年 (100AP)
6th plug : 青春荒廢 (130AP)
7th plug : 菖蒲 ...
bagfgfcde 發表於 2018-1-14 00:18

如果每首播咁多洗鬼派咁多咩
兩首都挑贏祖兒千嬅啦
留返其他2019-2022再派

Btw, 隻碟倒轉聽效果更佳,大家可以一試
其他碟都做唔到呢個flow. 例如: JPop, 小日子

會唔會上到銷量榜呢? My little airport 都上過。

發覺夜晚熄哂燈聽呢隻碟特別好feel

新年就快有利事錢,決定用哂佢黎買呢隻碟,有幾多買幾多,衝擊銷量榜,造就女皇傳奇一刻,因為聽聞依家100隻已經可以上榜

隔離隻live in the moment推到11版 呢隻得兩頁

樂壇已死

隔離隻live in the moment推到11版 呢隻得兩頁

樂壇已死
HOTMAN 發表於 2018-1-15 18:35

希望佢可以寫歌比gin lee做首hit song! (例如:油尖旺金毛玲)
咁班gin粉就可以認識下呢位油尖旺歌后既美melody

希望佢可以寫歌比gin lee做首hit song! (例如:油尖旺金毛玲)
咁班gin粉就可以認識下呢位油尖旺歌后既美m ...
hehehaha 發表於 2018-1-15 19:05

下 Gin Lee唔配喎

共和榜主全力力撐 !!! Don’t Text Him !!!

BAG 音樂流行榜頒獎典禮 2017 年度專輯
Prince Music Choice Awards 2017 年度專輯
2017 CBM 年度總選 年度專輯
CH 細聽.自私選大碟

2017 , 你絕對不能錯過嘅專輯 !!!