返回列表 發帖
Agger
呢隻碟真係完勝Live In The Moment同Love And Other Things
bagfgfcde 發表於 2017-11-22 22:58
Don't Text Him >>> Live in the Moment + Love and Other Things + My Spiritual Life + My Tale + You Are Love + Much Feeling Little Thinking + The Drug Called Music + 神奇之旅 + 30克 + One Step Closer + I + 同在

希望大家支持日没前

然後呢堆碟 >>>>>> 林奕匡所有專輯加埋 We R Mr.
bagfgfcde 發表於 2017-11-23 10:52
好似幾有道理 等我下週out咗林奕匡

咦 無歌上榜喎 睇黎要上返首黎Out

請問呢個po關Serrini乜事?
bagfgfcde 發表於 2017-11-23 11:17
我想out林奕匡嘅歌上若葉之年 但做唔到 ><

大家覺得每四個鐘聽一次 每日聽四次

定每晚臨訓前聽四次?

好困擾>
HOTMAN 發表於 2017-11-24 17:05
每四個鐘聽四次 臨訓再聽四次

但係聽一次隻碟要用67分鐘喎 = =
bagfgfcde 發表於 2017-11-24 18:03
可以彈性處理

咁就唔叫一次啦=.=
HOTMAN 發表於 2017-11-24 21:12
「每四個鐘四次」可以係每268分鐘四次

有MV睇
Wonders 發表於 2017-12-1 16:43
Tears these days don't worth a cent

原來Serrini專登寫首歌反《有淚多好》

無左至尊碟
好想買多隻支持佢

希望會出《日没前》MV
想睇Serrini扮美少女戰士同葉問打十個

尋日行通利見到兩隻《Don't Text Him》放咗喺Maniac《浪客行》隔離嘅隔離
希望大家快啲買到斷貨 出第二版

佢係咪打算學容祖兒 專登先將最普通嘅歌派台 最後派《Let Us Go Then You And I》搶十大同女歌手獎?

你個腦剩係得仔。。。想怎樣
都係直接問翻Serrini算
bagfgfcde 發表於 2018-1-16 12:51
建議你聽呢首將會收錄喺Don't Text Him新年慶功版嘅歌

你傻左?
我準備買第五隻啦
bagfgfcde 發表於 2018-1-29 17:09
我打算買多17隻 每隻用黎播其中一track

即係你而家一隻都冇買?
bagfgfcde 發表於 2018-1-29 21:33
本身都有買
我打算買多17隻 每隻用黎播其中一track
nicholashin 發表於 2018-1-29 21:09

應該係買多十六隻喎。。。
bagfgfcde 發表於 2018-1-29 21:41
1隻全碟聽+17隻各自用黎聽1 track喎。。。。。
睇黎你想Serrini賣少啲碟 好可恥

隻碟聽左5000000000次,接喜歡程度最後係咁:

Loop足十億年Level:
油尖旺金毛玲 / 溝晒啲仔 / 放棄治療 /  ...
hehehaha 發表於 2018-2-4 04:04
呢隻色真係樣衰到核爆 影衰曬Serrini

好啦 其實呢隻碟真係好神 好好聽
616.1314 發表於 2018-5-10 21:37
覺醒需要時間 唔怪你遲

發現Track 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17都好好聽
當中1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17好有個人風格
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17曲詞超級感人
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17編曲好細膩
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17唱到入心

派LUGTYAI+有MV我會即刻去iTunes買首歌
JasOh103 發表於 2018-1-2 13:15
快啲買!