返回列表 發帖
2017年度Jason's Playlist頒獎典禮
06/01/2018 (Sat)

年度最喜愛歌曲大獎
28/11/2017-04/12/2017 投選外卡 ...
JasOh103 發表於 2017-11-26 00:08
正 有多一票投比 Gin Lee
NH TOP 20 2017 WEEK 48 (2017/11/26 - 2017/12/2)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖  ...
nicholashin 發表於 2017-11-26 00:42
呢個榜就快變左 Billboard Top 20
為左谷 Mr. 同 小肥 你可以去到幾盡 ...
lca6 發表於 2017-11-26 09:44
Maniac 爆冷奪冠   
全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W48

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — 第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好 ...
616.1314 發表於 2017-11-26 15:18
上榜紀錄無左 Common Sense bam
MMK Music Chart 2017

WK01 - 13 : 沒有你,我甚麼都不是 / 小故事 / 還要去過生活 / 大人的科學 / 風起 ...
mamakin 發表於 2017-11-26 15:22
希望下周一次過 out 曬 17-20
my LOVE my FAV Top 20
Week 48 : 20/11/2017 - 26/11/2017  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2017-11-26 15:55
Serrini 五首上榜 勁 !!!
組合得 R&K 入圍 , 仲少過我
You Are Love 都有前五 , 仲要好似歸一無上榜嘅情況之下

Billboard Top 20 Week 48 (CM Week 47)
RK LW AP SONGS        SINGERS        REMARKS        TREND
01 03 20  ...
RVHOCPC 發表於 2017-11-27 18:25
第一位 高質 !!!

邊首第一位
RVHOCPC 發表於 2017-11-27 19:20
仲使問 梗係若葉之年啦
髮力衝女金至尊歌至尊碟唔該曬

女金唔係馮XX咩
RVHOCPC 發表於 2017-11-27 19:47
係喎 咁女銀啦 下年先女金
女銅希望係 吳XX 單手搶獎

係咪唱越難越愛嗰個
RVHOCPC 發表於 2017-11-27 20:09
yes 就係霏姐喺首越難越愛
我表妹都話佢唱得幾好嗰首

揾到邊首歌喺現實嘅榜單上到未?  希望兩週冠 唔洗咁勤力做嘢嘅  密切留意下星 ...
nicholashin 發表於 2017-11-27 23:31
最憎 R 會員 !
最憎上林奕匡嘅會員 , 尤其係冠左 咩咩咩咩咩咩休息 咩咩咩咩咩咩工作 嗰 D 人 !

WYTV Music Chart (播放指數)

計算每月20首最高播放率嘅華語歌
計法係由1號00:00-最後1日23:59, 報榜時間 ...
kevinlai1621 發表於 2017-12-1 23:01
WYTV Music Chart 2017

Week 48: 我不接觸街裡 喝淡茶

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 大步走 / 我錯 / 痛醒 /  ...
kevinlai1621 發表於 2017-12-1 23:01
大雄胖虎綜合症下周上榜

LIVESONG CHART 2017.WEEK 48

本週推介:我很愉快 - 孫燕姿 // 播放指數:奉愛之名- 吳雨霏 //
======= ...
賴爽 發表於 2017-12-3 09:31
王詩安 2 首上榜 ! 勁 !