返回列表 發帖

[Dec/12/2017] Some Things I Keep to Myself Some Things I Share - 黎曉陽 (EP)

歌手:黎曉陽
唱片名稱:Some Things I Keep to Myself Some Things I Share
唱片封面:

推出日期:2017/12/12
唱片類型:EP

TrackList:
CD
01. Mr. Weather Man
02. 怕
03. 自由泳
04. 盡
05. I will be Alright

附加資料:
自由唱 自由泳 堅信自己的一種天氣 平平淡淡 不怕停低
有時快樂 失落有時 讓心境感受你的天際

出處:echo / mediaasianmusic
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

黎曉陽「Some Things I Share」EP Launch Party
.
日期: 12月15日(星期五)
.
時間:晚上八時正
.
地點:Café Hollywood (尖沙咀柯士甸道152號好兆年行地舖)
.
於12月15日EP Launch Party當天,由7:30pm開始,出示黎曉陽最新EP「Some Things I Keep to Myself Some Things I Share」,即可進場。名額有限,額滿即止。每隻EP只限一位觀眾進場,不能重覆使用。
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

做咩個造型整到成個南亞人咁

請關掉手提電話 同 敗部 去咗邊。。。

點解我覺得個cover幾靚
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Flop哂
第一隻碟既黎曉陽已死

ed8671ed 發表於 4/12/2017 23:34
加埋呢兩隻再做多隻首啱啱好
都唔知做乜 _
樣又唔同晒咁

點解somethings i keep to myself唔係全祼/ 半祼

點解somethings i keep to myself唔係全祼/ 半祼
hehehaha 發表於 4/12/2017 23:44
你睇個mv 就知佢無野睇啦

你睇個mv 就知佢無野睇啦
kwanie 發表於 2017-12-4 23:45

排骨好食過肥膏

收埋《陪你度過漫長歲月》、《請關掉手提電話》、《敗部》、《萬花筒》咪有9首歌

收埋《陪你度過漫長歲月》、《請關掉手提電話》、《敗部》、《萬花筒》咪有9首歌  ...
nicholashin 發表於 2017-12-5 13:06

可能係hidden track
Happy and Blessed.

ed8671ed 發表於 2017-12-4 23:34

無左呢兩首既話會好無言
自由泳首歌到個mv都唔知想點

好掛住快樂很慢、永遠很近時期嘅黎曉陽
嗰期把聲真係好好j
今年d歌flop哂

真係好奇怪,點解無左d歌。。購買意欲大減

Hidden Track係《自由泳》國語版 歌詞疑似向周二珂某歌曲致敬

收埋《陪你度過漫長歲月》、《請關掉手提電話》、《敗部》、《萬花筒》咪有9首歌  ...
nicholashin 發表於 2017-12-5 13:06

話明Some Things I Keep to Myself

可能係hidden track
jose 發表於 2017-12-5 13:10

hidden track 係自由泳既國語版 (好過廣東版好多)

《怕》幾好聽
Happy and Blessed.