返回列表 發帖
雷律師有歌派 有碟出 有戲拍
太陽真一姐  笑到最後

宜家FI系太陽都唔知道想點,咁多大片都唔搵佢去客串
開 ...
steven891026 發表於 2017-12-6 13:03

夢之旅程? ARE U KIDDING ME?

回復 45# lblemon

黑暗到近排有案底嘅關小姐, 鎖骨 MV
佢唱結一定可正

與其簽juno不如簽大陸影視公司

當初fiona不是離開華納,女金一早到手
Kaybb 發表於 2017-12-5 22:30

當初美環不是離開環球,女金一早到手
擺明美ju簽avenger...幾時要埋美之

Fiona簽錯paco啦,除左13-14谷過下之外都hea佢,
可惜13-14之間既作品都係一般,掛住拍靚mv,
但係歌極差, ...
stephybest 發表於 2017-12-6 13:23

宜家唔見PACO 捧人有幾掂

回復  lblemon

黑暗到近排有案底嘅關小姐, 鎖骨 MV
佢唱結一定可正  ...
amok 發表於 2017-12-6 15:47

哦, 坦白講, 想不到是誰, 要GOOGLE 鎖骨MV 先知道邊位關小姐

與其簽juno不如簽大陸影視公司
myrichardac 發表於 2017-12-6 16:06

簽大陸公司都危險的

宜家唔見PACO 捧人有幾掂
wchild 發表於 2017-12-6 16:33

PACO 一冇銀彈賣廣告,整靚MV就乜都做唔到,佢同佢條TEAM 都冇親自花腦筋去捧人,只用錢去捧

fiona/ kay 2018女金please xd

PACO 一冇銀彈賣廣告,整靚MV就乜都做唔到,佢同佢條TEAM 都冇親自花腦筋去捧人,只用錢去捧 ...
lblemon 發表於 2017-12-6 16:41

如果美FI 轉會去美JU, 我都會對美FI D歌有返D期待

簽名被屏蔽

期待美淫美長兩個一齊出隻sheshe黑暗大碟
撼贏SM拎組金

當初Paco東山再起母公司仲要做賭場以為掂硬個個走入去
方力申鄧麗欣遲入早出咪算好彩

Juno team有好幾個音樂人 Kay咁多年都唔肯用
HOTMAN 發表於 2017-12-6 12:54

其實可能唔係唔肯用,係根本冇諗過用,你見佢成日安於現狀,搵條粉皮cf作曲就知

唔知衝突會唔會就係源於juno ban 曬cf d 歌呢

當初Paco東山再起母公司仲要做賭場以為掂硬個個走入去
方力申鄧麗欣遲入早出咪算好彩 ...
sunnyay1231 發表於 2017-12-6 18:39

我美音入去真係好霉,得套《紀念日》有反響真係有谷好在走得早 最近風生水起

唔好又搞到佢D歌未出晒就離巢好WO...

Fiona簽錯paco啦,除左13-14谷過下之外都hea佢,
可惜13-14之間既作品都係一般,掛住拍靚mv,
但係歌極差, ...
stephybest 發表於 2017-12-6 13:23

太陽無錢係事實

回復 67# Kfmusic

其實唔明點解太陽會突然冇錢。。。

應該係無錢賺關水喉~

張謝兩夫妻係咪夾好要留一個湊仔good schedule
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

我美音入去真係好霉,得套《紀念日》有反響真係有谷好在走得早 最近風生水起 ...
steven891026 發表於 2017-12-6 19:10

仲要某程度上係因為分手先有話題
依家終於向影后出發

唔簽太陽係好事啦!愈嚟愈霉....仲要佢代言避孕藥DNLM
(p.s.雖然避孕藥係可以調經,唔係淨係避孕)
音樂又無乜Project,電影又無乜好劇本

PACO 一冇銀彈賣廣告,整靚MV就乜都做唔到,佢同佢條TEAM 都冇親自花腦筋去捧人,只用錢去捧 ...
lblemon 發表於 2017-12-6 16:41

所以美長講得無錯太陽畀錢畀自由度畀美長
做啲佢想做嘅嘢...自己拍靚mv
但唔包畀錢去捧紅佢

我美音入去真係好霉,得套《紀念日》有反響真係有谷好在走得早 最近風生水起 ...
steven891026 發表於 2017-12-6 19:10

簽完唱兩首歌又走咗去

唔簽太陽係好事啦!愈嚟愈霉....仲要佢代言避孕藥DNLM
(p.s.雖然避孕藥係可以調經,唔係淨係避孕)
音樂又無 ...
amy 發表於 2017-12-7 20:59

代言避孕葯有咩問題?

仲要某程度上係因為分手先有話題
依家終於向影后出發
sunnyay1231 發表於 2017-12-7 17:42

紀念日 完成電影宣傳落曬畫之後先宣佈分手架...之後就繼續霉咗大半年左右約滿

回復 74# Frankiekiekie

唱咗三首半咯~

夢之旅程? ARE U KIDDING ME?
Lewis 發表於 2017-12-6 14:16

抵贊系因為個音樂會系美長近期音樂上比較有作為既一件事

抵贊系因為個音樂會系美長近期音樂上比較有作為既一件事
steven891026 發表於 2017-12-8 18:00

但成個show劣評多到