返回列表 發帖

抗拒唔到Juno 謝安琪自爆提早復工原因

簽名被屏蔽

唔怪得連美巨都要加快錄歌

前日先報道 Fiona 簽 Juno, 近日 Kay 就馬上見報。好似示威o甘

年中派歌都幾好呀,反正都爭唔到女金(細公司),太早派歌d人年尾又會唔記得,希望再有一首羅生門依類hit歌

一家人做運動…減肥…肚腩仔萎縮吧…
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

美淫下年又要望住祖兒拎第N個女金
然後祖兒就望住美淫扮病拎多次最女

Kary衛蘭GinLee方皓玟欣宜JW王菀之下年真係可以休息下

Kary衛蘭GinLee方皓玟欣宜JW王菀之下 ...
hehehaha 發表於 2017-12-7 21:57

下面班人都仲可以爭女銅嘅

前日先報道 Fiona 簽 Juno, 近日 Kay 就馬上見報。好似示威o甘
xteve 發表於 2017-12-7 21:42

一個二個兩美巨無咩動作就作反!

聽住先
成日走數 搞到唔敢亂信佢
利申:唔係鏡粉

Kary衛蘭GinLee方皓玟欣宜JW王菀之下 ...
hehehaha 發表於 2017-12-7 21:57

衛蘭真係執到個女金,至於ginlee,下年真係byebye

Gin lee 今年拎唔到女金下年真係皮已收

希望美千出隻最好的債級數既歌收晒美祖同kay皮

希望美千出隻最好的債級數既歌收晒美祖同kay皮 ...
放空 發表於 2017-12-7 22:27

支持千嬅下年女金
激死祖兒

今次真係要多謝JUNO令佢提早復出

Gin Lee好命苦
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

she doesn't need it byeeeeee
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

gin lee和女金講再見
舞來舞去 不日內開始錄音。

老公要絕迹將軍澳,所以要提早接捧復工
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

簽名被屏蔽

人哋咪話係因為簽Juno 消息傳出 大把公司邀商演 見岩先提早 關張繼咩事? ...
tributehotel 發表於 2017-12-8 07:54

張繼

簽名被屏蔽

一個二個兩美巨無咩動作就作反!
Frankiekiekie 發表於 2017-12-7 22:03

來了,來了。今日容祖儿馬上自封爛gag 王,成功製造話題上娛樂新聞。
來到年尾,娛樂新聞竟然無 gin lee, Janice, JW.. 仲以為今年爭女金依然系 Joey vs Kay

簽名被屏蔽

容祖兒見美Kay 有所動作 終於忍唔住 死出黎搶見報率。
tributehotel 發表於 2017-12-8 09:50

拍廣告 上報紙有咩問題呢

做咩姐你 正字特警呀?!
tributehotel 發表於 2017-12-8 08:06

祖粉扮淫粉要盡力啲噶

容祖兒見美Kay 有所動作 終於忍唔住 死出黎搶見報率。
tributehotel 發表於 2017-12-8 09:50

咪智障以為全世界都圍住KAY黎轉先得架~

咪智障以為全世界都圍住KAY黎轉先得架~
kenny1102 發表於 2017-12-8 13:07

真係笑死人
我唔討厭KAY
但佢真係未去到天后級WOR

好心唔好以為kay 係中心啦

好搞笑咯  年尾都沒D火藥味 反而系度睇春卷美淫
仲已經開始講緊明年賽果

美kay唱片公司: 幻國文化娛樂有限公司
https://www.instagram.com/theofficialkaytse/
from my record  company

美kay唱片公司: 幻國文化娛樂有限公司

from my record  company
myrichardac 發表於 2017-12-8 20:25

silly thing 子公司?

和夏森美講再見

奇怪在傳媒無再問kay關於夏森美既問題

奇怪在傳媒無再問kay關於夏森美既問題
kayzzz 發表於 2017-12-8 23:51

講落又好似係喎

講落又好似係喎
abcxyz302006 發表於 2017-12-8 23:56

通常講簽新公司一定會寫到飛起舊公司,寫到勁誇張

但今次提都無提sammy

但今次提都無提sammy ...
kayzzz 發表於 2017-12-9 00:01

俾人WFC左仲好

明年應该糸美千+美祖+美淫其他可以回家I。,

明年應该糸美千+美祖+美淫其他可以回家I。,
RABBITHOU 發表於 2017-12-9 07:31

即係又返番去十年前

點解呢度咁多春捲粉同蛋記打手, 蛋記係咪人工好高

Juno 唔該學下華納今年幫 Janice plug 歌D策略!!

真係笑死人
我唔討厭KAY
但佢真係未去到天后級WOR

好心唔好以為kay 係中心啦 ...
放空 發表於 2017-12-8 13:18

謝安琪已經係宇宙級天后,幾位人瑞都要死開,新一代都冇資格同佢相提並論。

簽名被屏蔽

無人話佢宇宙級 但係香港樂壇 地位係跟兩位人瑞相題並論
tributehotel 發表於 2017-12-9 13:02

出少句當幫忙啦屌你

評分人數

簽名被屏蔽

使唔使屌我呀 ?!
tributehotel 發表於 2017-12-9 13:11

評分人數

支持Gin Lee白果

但今次提都無提sammy ...
kayzzz 發表於 2017-12-9 00:01

16年暫別時咪寫過二人不和囉,當時kay咪澄清左傳媒唔想炒冷飯呱

出少句當幫忙啦屌你
abcxyz302006 發表於 2017-12-9 13:04

Kay song 4 Kay fan

應記得 過去的他 刺傷我如玩耍
那可怕感覺至今須消化
我確信日久必康復 試試按捺可以嗎

真摯關心眼光打開隔膜心扉
友伴插脇並戰把憂困擔起
熱情匯聚能量融化偏執審美
意念化作力氣不遠千里

遙遠處有樂土 信心一起擁抱

使唔使屌我呀 ?!
tributehotel 發表於 2017-12-9 13:11

Kay song 4 Kay fan

不多心的心胸最廣
挽起手跌蕩 當作娛樂更開朗
就似初初相識那天 跌倒得磊落
心花只會怒放

儘管幾多年 儘管幾多變遷
得你明亮的眼光指引路線
很久的當年 輾轉終於這天
全靠你的歡呼幫我備戰
沿路一直不惜底線奉獻
替我加冕

遙遠處有樂土 信心一起擁抱

人哋咪話係因為簽Juno 消息傳出 大把公司邀商演 見岩先提早 關張繼骢咩事? ...
tributehotel 發表於 2017-12-8 07:54

人地YUMK 都話張生比大台封殺左
而家擺明就係張生比人封殺左, YUMK 要提早出返黎搵奶粉錢
對樂迷黎講好事黎

張生比大台封殺左, focus on 電影都好. 希望佢兩公婆 balance 工作同家庭, 一個做多D好戲, 一個唱多D好歌啦.

見到個x禮拍條片想嘔