返回列表 發帖

[Mar/2018] 福祿壽十周年演唱會

演出名稱:      福祿壽十周年演唱會 Fook Luk Sau 10th Anniversary Concert
演出日期:      2018年3月8日及9日 (2場)
演出名稱:      晚上八時十五分
演出地點:      紅磡香港體育館
票價:            HK$680/ HK$480/ HK$280
優先訂票日期 : 2017年12月14日至12月17日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/FLS2018
(12月14日早上9時至12月17日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位(上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

竟然主辦冇tvb or 星夢

其實仲有人會睇佢地咩...

$6.8都唔會睇

佢地有市場既咩  仲夠膽開兩場 每次見到李思捷都覺得好尷尬

呢三隻嘢:o)
咁鍾意扮嘢
自己喺公園搬三支水管搭台扮飽佢
浪費晒啲期搞到無得俾啲實力派歌手開騷(e.g. 吳雨霏)
Happy and Blessed.

steven891026 發表於 2017-12-13 09:09

TVB嘅粉絲

TVB嘅粉絲
lightupmylight 發表於 2017-12-13 09:29

講扮嘢嘅話依家翠如最紅
呢三條友過晒氣啦
Happy and Blessed.

開週四週五,預咗週六週日加場應該

雖然話三個如果正正經經唱歌都係唱得唔錯嘅歌手...
但係,真係,夠喇好嗎....
福祿壽永遠留番喺2011/12年啦...

想問tvb有無得錄播㗎
love wins!

有冇荃荃做特別嘉賓???
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

$680? 睇JW好過

steven891026 發表於 2017-12-13 09:09

睇李思捷識笑先尷尬

$680? 睇JW好過
Jacz 發表於 2017-12-13 13:42

HK$680可能帶到四個人去睇JW

居然3/4咁多公售

居然3/4咁多公售
lightupmylight 發表於 2017-12-19 10:07

因為優先訂飛無人買
SAMMI 三米

kinderpark 發表於 2017-12-13 17:59

JW無辜中箭

而家仲賣緊b行

真心問, 投資果個係咪傻架?
【This is MC】澳門見

而家仲賣緊b行

真心問, 投資果個係咪傻架?
lemontea1069 發表於 2017-12-19 13:44

㩒到A行添

真係有咩人會買飛? TVB班師奶只會睇電視...俾得起錢個班30又唔會俾錢買....仲要開兩場!!

重要開兩場

kinderpark 發表於 2017-12-13 17:59

真係得

Is for Big 6 people .........

今晚首場,佢地幾個都喺全場都喺香港人睇嘅四面臺啊

超平特價) 福祿壽演唱會 3月8-9日 $680 $480 $280 連位門票 演唱會地點:紅館
3月8日 $680門票 售$380
3月8日 $480門票 售(超平特價)
3月8日 $280門票 售(超平特價)
3月9日 $680門票 售$400
3月9日 $480門票 售$300
3月9日 $280門票 售$180 (可買多張,全部連位)
tel 96248846 (WhatsApp 24 hr ) (即日面交,不用落訂)

睇ig見到竟然有黃凱芹做嘉賓

$6.8都唔會睇
RVHOCPC 發表於 2017-12-13 00:17

$0.68 我會睇。。包車接送。。