返回列表 發帖
1. 月缺
2. Fake A Smile
3. 你是甚麼時候不愛我的
4. 兩溝
5. 心靈作家
6. 可惜你是個人
7. Poor U
8. 莉亞的C3PO
9. 18
10. Girls Girls Girls

評分人數

HEHA十大 2017

No.10 方皓玟 - 假使世界原來不像你預期

"風雨不會沒了期 終於會等到夢寐
全城在變 ...
hehehaha 發表於 2017-12-27 20:00

欣宜,at17同小巧應該坐我隔離OK?

純粹share吓,今年最大驚喜嘅發現係撒野作風,成功騎劫咗我Top 10 (個list原本想預埋Tat Ming, R&K ...
amok 發表於 2018-1-3 21:55

火炭麗琪係依個PO終於出現了 想同麗琪拍拖

2017十大最愛會員
1. dongbb2332 (你們滿意了嗎)
2. 蘭豬格格 (nice name)
3. fifty1205 (希望你會參加fifi個北京meeting)
4. 616.1314 (我係愛回家見到你煮撈麵)
5. chanchan0909 (支持專員)
6. ed8671ed (男神)
7. ~Prince~ (男神)
8. harryharry (me)
9. Matthew1990 (花生製造者)
10. 鄧小巧 (佢好留意我ikon)

支持
dongbb2332 發表於 2018-2-16 20:04

你幾時出2017十大男神榜

預計係咁
1. 林家謙
2. 林家謙
3. 陳柏宇
4. harryharry
5. jose
6. jasonng
7. 林奕匡
8. 韋禮安
9. 林 ...
bagfgfcde 發表於 2018-2-16 20:39

正所謂唔係第一就係輸,我一定要做第一!!!

原來林家謙得第二...
bagfgfcde 發表於 2018-2-16 22:00

所以2332唔搵你影。。你榜上無名。。

係我唔同佢影...
bagfgfcde 發表於 2018-2-16 22:18

你係咪嫌佢著得似阿伯先唔同佢影 擺明你對禾dong嘅愛唔及我

我要同謙gor合照
點可以有你地呢啲唔三唔四既人攝鏡阻住哂!!!

反OT
2017 十大最愛
1. 蔡健雅
2. 宋 ...
bagfgfcde 發表於 2018-2-16 23:18

唔准你話禾dong唔三唔四我要守護禾dong
反OT
ella名次咁低,慘