返回列表 發帖

【多病纏身】Hana多齒症又復發:冇得醫

歌手Hana出席飲食業安全活動,講到前幾日是她30歲生日,但就大呻冇得食蛋糕,因為自己被多病纏身,她表示剛從北京回來,在當地因發燒已要吊鹽水才能退燒,現時又有扁桃腺發炎,搞到面和頸都腫,但禍不單行的她最近「多齒症」又復發:「其實五、六年前生過,嗰陣生咗三隻牙,依家又嚟過,我依家上面啲牙肉腫哂,因為我開始生牙,佢生完一隻就會自己甩,會keep住生一年左右,但啲牙唔係普通牙,係好似殭屍牙,係一條條柱,不過真係會痛。(有冇得醫?)冇得醫,好似十萬個人就有一個人係咁,醫生話冇特別原因點解會有呢個病。」

她亦謂現時只能食粥及流質食物。問到可有影響工作?她表示都有影響唱歌及說話,本身下月頭要錄新歌,現時都要推遲至下月中錄音。

過往病例顯示,患者大多同時患鎖骨發育不全或兔唇,男患者比女性多一倍。
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

講還講。。。。

講還講。。。。
Kfmusic 發表於 2017-12-22 00:28

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

召喚麥當勞叔叔

好需要曝光

其實佢樣又唔得,唱live又唔得

頂做乜貼圖,密集恐懼症發作

好彩佢合埋個嘴啫

痴線 張相好突然好恐怖 完全係18禁

我X 咩, 張相睇到毛管棟, 刪Q左佢啦
【This is MC】澳門見

之前又無乜點留意距d牙..
睇完之後我會忍唔住留意翻lor

星夢一姐今年plug咁多首歌 係時候抖抖啦 等深宮計先出來plug歌啦
舞來舞去 不日內開始錄音。

頂 好恐怖

拎金曲金前Create noise

牙牙相令人不安
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

張X光係佢黎?
人大了珍惜今次不可有下次

唔怪得佢成日_老豆咁樣

講還講。。。。
Disgusting
利申:唔係鏡粉

個口咁樣點樣幫肥仔圖_?

Lewis 發表於 2017-12-22 11:41

可能咁先high呢,如果唔係外國d女咁鍾意穿脷環

點解會有咁多牙?我生嘅牙反而比正常數量少一兩隻,但又無影響咀嚼嘅

摩牙
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

弱雞come back
慳娜bye bye

btw張相好scary

某d人真低質,人地有病都仲要咁話人
希望hana身體健康早日康復

有無得叫alfred幫佢睇下棚牙?

Lewis 發表於 2017-12-22 11:41

可能玩另類喜歡齒感

PK我而家逢入返個post都毛管戙
FIGHT for 陳柏宇

早日康復...
30克~

Oh, it makes sense why she always appears 強顏歡笑, poor Hana. Hope she gets better soon.