返回列表 發帖
話咁快又要和一月講再見
Wonders 發表於 2018-1-31 20:52

活到今天 也許今天 才是幸福起點
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

和每天講再見真係好難聽

話咁快又要和一月講再見

慘。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

話咁快又要和一月講再見

時間過得好快
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

話咁快又要和一月講再見

和My January 講再見

不明下落最後一段真係sad到喊

鰂魚涌a 同c 出口離好遠
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

和每天講再見真係好難聽
bagfgfcde 發表於 2018-1-31 21:03

無後悔格硬俾個年度第九位佢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-2-1 22:27

我在半空 降落何地

我在半空 降落何地
bagfgfcde 發表於 2018-2-2 00:26

"係呀!"

難停留在你心窩 做回路過孤雛
雖知這一世令你幸福或者不是我
自言自語都可 自憐自愛都可
你笑了不需要我

若錯錯錯錯錯錯下去沒所謂
我會交戲不失禮

[urlhttp://www.cr881903.com/voice_ta ... list&lang=zh-tw][/url]
a 級靚聲 阮兆祥
week13

最後冇派到想創+所多瑪城真係冇天理!!!

最後冇派到所多瑪城真係冇天理!!!
JasOh103 發表於 2018-2-2 18:25
Agree

Agree
nicholashin 發表於 2018-2-2 18:26

比多兩星期間廢公司再唔轉plug 我再自plug返

最後無派到今朝有酒、好風如水、緣兩半、Live真係無天理
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

年頭派完一堆歌之後又靜鷹鷹咁 -,-

電影圈同以前嘅一台好戲差好遠

電影圈同以前嘅一台好戲差好遠
林仔 發表於 3/2/2018 13:18
文化節拍不設劃位呢

不設劃位呢
kwanie 發表於 2018-2-3 13:23

主持都俾人請食豉椒炒魷
不了

啲中一學生真係好麻煩

啲中一學生真係好麻煩
bagfgfcde 發表於 2018-2-3 13:37
教過小學生就會覺得中學生唔麻煩

nicholashin 發表於 2018-2-3 13:41

咁你係啱既

nicholashin 發表於 2018-2-3 13:41

兩班都唔麻煩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

兩班都唔麻煩
kevinlai1621 發表於 2018-2-3 15:44
你經驗好豐富

演藝人協會第十三屆理事會

(2018年 1月19日至2019年12月12日)

會長:古天樂

副會長:林家棟、Maria Cordero、張敬軒、錢嘉樂

秘書長:余安安

副秘書長:路芙、王梓軒、馮穎琪、麥長青

司庫:万刀甲、王君馨、阮兆祥

理事:任達華、李志剛、吳崇銘(King@C All Star)、林盛斌、徐智勇(小肥)、梁棨寧(咸旦)、錢國偉、薛凱琪

特邀理事:鄭啟泰、何翱(Dough Boy)、李凱賢(Brian@24味)、石祐珊

如果最後Getaway Car冇派到我會喊
仲離譜過小宇唔派歌黎HK

如果最後Getaway Car冇派到我會喊
仲離譜過小宇唔派歌黎HK
bagfgfcde 發表於 2018-2-4 10:55

Taylor = garbage

過左一星期再去cd warehouse
wa diu 點解 Don't Text Him 會加價
week13

英超球證又王浩信上身

diuuu開sem仲忙過sem尾
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

week13

英超球證又王浩信上身
林仔 發表於 5/2/2018 09:35
明知熱刺作客咁廢都係平半 ._.

某人嘅投選歌曲原因抄樂評又唔比 Reference
建議板主扣佢 10000 分 !!!

chanchan0909 發表於 2018-2-5 21:29

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2018-2-5 21:30
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

Yusong Zheng
1 小時前
不知此生有没有可能见到Gin,曾经无数次幻想过,OMG!@Gin

而家啲人咁重口味
Happy and Blessed.

Yusong Zheng
1 小時前
不知此生有没有可能见到Gin,曾经无数次幻想过,OMG!@Gin

而家啲人咁重口味 ...
jose 發表於 2018-2-5 22:16

睇完個mv好想兜巴星落去個八婆度
為咗博出位竟然扮喊
咁好戲走去拍電影啦不如

樂壇已死

chanchan0909 發表於 2018-2-5 21:29

好pun
不如DQ埋嗰票。。。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

好pun
不如DQ埋嗰票。。。
ed8671ed 發表於 2018-2-6 00:18
最好嘅結果 !!!
反對抄襲 支持原創 !!!

看魚仔 在那 游來游去 游來游去

希望jose同jasonng快啲頒獎

痴l線 跌成千幾點

好pun
不如DQ埋嗰票。。。
ed8671ed 發表於 2018-2-6 00:18

你同班民建聯有咩分別。。開口埋口話DQ  人。。

最好嘅結果 !!!
反對抄襲 支持原創 !!!
chanchan0909 發表於 2018-2-6 09:26

快些BAN 左 很堅強啦。。  抄襲。。

希望jose同jasonng快啲頒獎
bagfgfcde 發表於 2018-2-6 12:46

禾呢