返回列表 發帖

強大因你 不怕赤裸裸
心智快崩斷 別來拔河

大結局?
林仔 發表於 2018-2-25 15:41

?
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

?
b01091018 發表於 2018-2-25 22:40

我問西瓜大發呢個節目係咪大結局

19:00 - 20:00         聽0依啲Music                           DJ Donald | DJ King
20:00 - 21:00         309咤叱                           急急子

King

琴晚西瓜大發講到咩乃木坂YouTube 地區解禁
冇喎
乃睇唔到
櫸睇唔到
Little Glee Monster睇唔到
西野加奈睇 ...
b01091018 發表於 2018-2-25 12:22

乃睇到

我問西瓜大發呢個節目係咪大結局
林仔 發表於 2018-2-25 23:19

係有講結局呀
恨左好耐?定係想佢復活
week17

我問西瓜大發呢個節目係咪要會員先重播

我問西瓜大發呢個節目係咪要會員先重播
一個小子 發表於 2018-2-26 11:58

咩叫會員先重播?

回復 726# 放空

要聽番個節目有咩方法

19:00 - 20:00         聽0依啲Music                           DJ Donald | DJ King
20:00 - 21:00         309咤叱                           急急子

King {:4_9 ...
kwanie 發表於 2018-2-26 00:06

如果Come with Me今年出  應該有至尊

乃睇到
harryharry 發表於 2018-2-26 01:34

係喎 開剩幾首a side主打
week17

vani今晚都黑洞mode
我們的總和

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

以為奧斯卡係今日

疏忽一秒已太糟 ohh~~

究竟係我問題定學校有問題定903有問題
3部電腦都係用一陣keyboard就無反應, 連帶903網上電台死機
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

究竟係我問題定學校有問題定903有問題
3部電腦都係用一陣keyboard就無反應, 連帶903網上電台死機 ...
kevinlai1621 發表於 2018-2-27 12:53

我用電話同電腦都上唔到

近一兩個月以來,香港進入流感高峰期,市民接種疫苗顯得更加重要,但有藝人竟然以行外人的身份,質疑疫苗作用,引起醫學界抨擊。
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

和2月講再見

原來CM Metacritic Luna一個8字頭都冇

陳詠謙:人為何跨過馬路 痛苦找答案 (林奕匡《草原》)
林寶:誰遊遍世界 痛苦找答案 (吳業坤《凱旋門》)

〈睡前服〉是小肥最新專輯《睡前服》的同名歌曲,由小肥親自作曲,Tim Lui作詞。歌曲裡講述一個人生活的唏噓感,但歌詞末段,主角臨睡前等到愛的人回到自己的身邊作最直接、最親密的交流回應,算是Tim Lui為這個孤獨主角送上一個最完美的結局。

過去小肥與6號@RubberBand合作時,6號總會跟他徹夜傾談,然後送上最貼身的歌詞,今次〈睡前服〉換上6號的太座Tim Lui操刀,她雖然未有與小肥溝通過,但小肥卻表示歌詞寫中了他的心事,讓他唱這歌時,很多畫面都瀝瀝在目。

〈睡前服〉一曲亦是小肥在音樂上的大挑戰,因為今次是他首次一take過與結他手劉俊@Blaster及充當和音的6號同步進行錄音,難度在於稍一出錯就要重新再錄過,但小肥只錄了5 take,監製李偉@RubberBand便已收貨,實屬少見。

又抄堅lee

原來CM Metacritic Luna一個8字頭都冇
bagfgfcde 發表於 2018-2-27 18:48

真係可惜

和2月講再見
hehehaha 發表於 2018-2-27 18:02

等出糧等得好苦

我想你是愛我的

好唔捨得2月
點解唔可以每個月都28日
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

好唔捨得2月
JasOh103 發表於 2018-2-28 21:41

說再見了吧 和二月講再見
我們的總和

好唔捨得2月
JasOh103 發表於 2018-2-28 21:41

過埋5月就好少假
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

好唔捨得邁亞
點解謝安琪唔可以留得

過埋5月就好少假
John 發表於 2018-2-28 21:48

過埋5月就係堅堅處女紅館show

vanibb又話播返d靜d既歌
我們的總和

過埋5月就係堅堅處女紅館show
JasOh103 發表於 2018-2-28 21:52

好想品嘗處女gin

至於預算案其他範疇,汪明荃表示未有時間詳細了解,雖然多盈餘但不同意派錢,認為只是一時的開心,未必能實際幫助到民生。

至於預算案其他範疇,汪明荃表示未有時間詳細了解,雖然多盈餘但不同意派錢,認為只是一時的開心,未必能實 ...
John 發表於 2018-2-28 22:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

苦苦開玩笑

啱啱出糧就用咗大半
苦苦

啱啱出糧就用咗大半
苦苦
ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:54

咁好既你
買左啲乜送俾我?

咁好既你
買左啲乜送俾我?
bagfgfcde 發表於 2018-2-28 23:57

買咗個法國麵包

買咗個法國麵包
ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:58

點解唔係意國雪糕

隔離po俾Gin粉佔領左 好驚
班粉同個偶像一模一樣 成日搶野講

黑暗 小圈

隔離po俾Gin粉佔領左 好驚
班粉同個偶像一模一樣 成日搶野講
bagfgfcde 發表於 2018-3-1 00:00

If you can't beat them, join them
成班煎堆歡迎你

買咗個法國麵包
ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:58

好硬

點解唔係意國雪糕
kevinlai1621 發表於 2018-3-1 00:00

我都想食雪糕...

If you can't beat them, join them
成班煎堆歡迎你
JasOh103 發表於 2018-3-1 00:08

好嘔心
好彩我食開春卷

事實上,Gin Lee被視為甚具潛力接班的女歌手之一,更曾獲不少資深歌手點名要求合作,早前她便與譚詠麟合唱《型人道》,難得有機會與前輩合作,Gin Lee固然獲益良多,尤其是待人處事、求新意又保持專業水準的態度,初次合作,「25歲」的譚校長便主動破冰,「我最佩服是他的從容態度,我和他都是處女座,當對事情有要求時,我會很緊繃,他做事也很認真,但一離開鏡頭,便看得很開!」
在劉美君(Prudence)全英語發燒碟中,唯一的合唱歌《Torn Between Two Lovers》,找來Gin Lee一同演繹,她說:「這次也是live同步錄音,感受到Prudence做音樂純粹為enjoy 和sharing,就是在錄音室分享她喜歡的東西和生活經歷!」在Gin Lin眼中,兩位前輩正是活在當下的示範。

我只可以講,TB 好多時唔知點解死撐住一個「我很堅強 me 很 tough」嘅形象,但係,喂,都係人黎架啫,會受傷害會軟弱,係人都會架啦。

我只可以講,TB 好多時唔知點解死撐住一個「我很堅強 me 很 tough」嘅形象,但係,喂,都係人黎架啫,會受 ...
John 發表於 2018-3-1 02:20

諗起Hocc拎叱咤新力軍個喊樣

諗起Hocc拎叱咤新力軍個喊樣
hehehaha 發表於 2018-3-1 02:31

諗起何CC 02年女銅喊到...