返回列表 發帖
裸跑佐兩個月到
除褲個陣唔記得拎部機出黎
成部機飛佐落地
部機終於刮花佐
好在冇爆MON 算係好彩啦

裸跑佐兩個月到
除褲個陣唔記得拎部機出黎
成部機飛佐落地
部機終於刮花佐
好在冇爆MON 算 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-18 22:21

想睇你裸

好擔心某J字頭會員既安危

Sony 日本碟謎之特價。。掃完冇錢追埋don't text him
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

好擔心某J字頭會員既安危
bagfgfcde 發表於 2018-1-19 00:11

我都好驚
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

我都好驚
JasOh103 發表於 2018-1-19 22:29

hi
我們的總和

hi
Wonders 發表於 2018-1-19 22:39

少左個堅堅打手係咪好安寧
播都唔播下首歌  睇黎我要發力

少左個堅堅打手係咪好安寧
播都唔播下首歌  睇黎我要發力
JasOh103 發表於 2018-1-19 22:49

唔夠人玩avalon!!!
last seen within a week
我們的總和

唔夠人玩avalon!!!
last seen within a week
Wonders 發表於 2018-1-19 22:51

壞了
要返到去收code先登入到

壞了
要返到去收code先登入到
JasOh103 發表於 2018-1-19 23:22

原來係咁你個野壞咗呀

原來係咁你個野壞咗呀
stopzi 發表於 2018-1-20 12:23

出啦

Words of silence
The best of juno
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

想睇你裸
stephybest 發表於 2018-1-18 22:43

想嘔

Words of silence
The best of juno
John 發表於 2018-1-20 16:54

good taste
Gin Lee fans果然識啲嘢
第一track人牆已經正到出哂水

想睇你裸
stephybest 發表於 2018-1-18 22:43

性騷擾版主會被bam account 同狂收pm
Bye ~

花媽

好想痛快哭一場
但知道自己大個了就沒有這權利了
Happy and Blessed.

好想痛快哭一場
但知道自己大個了就沒有這權利了
jose 發表於 2018-1-20 19:37

憑我徹底的勇氣 喊是最大權利

憑我徹底的勇氣 喊是最大權利
bagfgfcde 發表於 2018-1-20 20:43

#teamtaytay背叛了我

#teamtaytay背叛了我
JasOh103 發表於 2018-1-20 20:44

懶呀
下次下次啦

懶呀
下次下次啦
bagfgfcde 發表於 2018-1-20 20:47

睇到reputation $95都係冇買到
唔想幫個姣蛇助養條仔 希望佢快啲分手 搞好個派歌策略 寫多啲歌

唔想幫個姣蛇助養條仔 希望佢快啲分手 搞好個派歌策略 寫多啲歌 ...
JasOh103 發表於 2018-1-20 20:53

話說之前見到1989賣129
好想俾佢成為我第一隻外語碟

話說之前見到1989賣129
好想俾佢成為我第一隻外語碟
bagfgfcde 發表於 2018-1-20 20:55

唉 我第一次都係比左佢
後悔一生

唉 我第一次都係比左佢
後悔一生
JasOh103 發表於 2018-1-20 21:01

好聽喎
尤其係This Love同Bad Blood

第一次比左Adele - 21 破處破得好好

好聽喎
尤其係This Love同Bad Blood
bagfgfcde 發表於 2018-1-20 21:02

我因為Love Story同You Belong With Me比佢破

我因為Love Story同You Belong With Me比佢破
JasOh103 發表於 2018-1-20 21:49

咁俾Breathe同Fearless破都算係幾開心呀

第一次比左Adele - 21 破處破得好好
HOTMAN 發表於 2018-1-20 21:49

我第一次比左Justin Timberlake

咁俾Breathe同Fearless破都算係幾開心呀
bagfgfcde 發表於 2018-1-20 22:07

同意

不過後來過兩日買左隻the fame就唔記得第一次係點
愛ga

咩叫做如西裝阻不了肉搏

#噴水詞

咩叫做如西裝阻不了肉搏

#噴水詞
-Prince- 發表於 2018-1-21 14:16
夾埋下一句睇 即係服裝 (西裝、婚紗) 可能好睇 但包裝/掩飾唔到人性醜惡 (肉搏) 同脆弱 (倉惶)

其實呢份詞已經好過「飛上天亂射導彈可不可愛」好多

唔想幫個姣蛇助養條仔 希望佢快啲分手 搞好個派歌策略 寫多啲歌 ...
JasOh103 發表於 2018-1-20 20:53

所有買碟錢都去哂D仔到
今隻無之前咁好聽 D仔無滋潤到佢

想公佈外卡5強 但到而家都未聽曬候選既歌……

想公佈外卡5強 但到而家都未聽曬候選既歌……
nicholashin 發表於 2018-1-21 15:33

Getaway Car
Call It What You Want
King Of My Heart
Don't Blame Me
New Year's Day

Getaway Car
Call It What You Want
King Of My Heart
Don't Blame Me
New Year's Day
bagfgfcde 發表於 2018-1-21 15:43
爭最佳男歌手演繹、最佳合唱演繹定最佳樂隊演繹???

香港女歌手黎美言(Winkie)外型亮眼,近年來漸漸轉型,成為了一名拳擊老師,經常在社群網站分享生活點滴的她,19日意外遭車門夾傷,導致大拇指整個腫到發紫,前往醫院後,一共放了6針的血,還為此被迫停工一個禮拜,受傷畫面讓不少粉絲看了心疼不已

陰功豬

咩叫做如西裝阻不了肉搏

#噴水詞
-Prince- 發表於 2018-1-21 14:16

地產躁經紀 紅磡站喪打港鐵職員爆晒缸
week17

香港女歌手黎美言(Winkie)外型亮眼,近年來漸漸轉型,成為了一名拳擊老師,經常在社群網站分享生活點滴的 ...
林仔 發表於 2018-1-21 16:33

外型亮眼

睇返蘭蘭演唱會啲片 其實好想去大合唱啲大熱歌
錯過你好正呀 個觀眾唱bridge
佢真係完美演繹乜叫唱歌機器 可以邊握手hea住咁唱呢首歌
anyway病左把聲都咁靚

愛蘭

本帖隱藏的內容需要積分高於 999 才可瀏覽

一起身唔聽夠48次很堅強真係周身都唔舒服

聽完好精神 根本唔需要再飲杯咖啡

本帖隱藏的內容需要積分高於 1025 才可瀏覽

You call me up again just to break me like a promise
so casually cruel in the name of being honest

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-1-22 01:35

唔使踩首歌都唔會紅啦

一起身唔聽夠48次很堅強真係周身都唔舒服

聽完好精神 根本唔需要再飲杯咖啡 ...
JasOh103 發表於 2018-1-22 07:56

我都係

連播2首周杰倫幾少見
week17

如果CM Metacritic係2017搞
唔知同在會有幾低分呢。。

走過高山低谷,林奕匡(Phil)今次則由平時鍾意的籃球場轉戰跑場,挑戰渣馬10公里比賽,並以1小時零4分完成。Phil直言,雖然之前都有跑馬拉松的經驗,不過再跑馬拉松,都已相隔幾年。且天氣熱有些不舒服,但都開心跑時太陽仲未出來。

提到接下來的工作計劃,他就透露:「因為年頭工作會減少,就要趁住這個時間寫歌啦,有好多好多的歌要寫。」至於婚後的首個中國新年,他稱將在香港度過。

王苑之
楊千嬋
薜凱琪
李幸兒
王灦兒

又唔見男歌手 d 名咁liu
week17

王苑之
楊千嬋
薜凱琪