返回列表 發帖
病了

病了
bagfgfcde 發表於 2018-5-3 07:43

幫你打小人
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

病了

休息

黑夜的顏色 能否黑一點

好心吳雨霏啦
又抄人

病了

聽得太多蔡健雅?

聽得太多蔡健雅?
hehehaha 發表於 2018-5-3 17:37

硬tag蔡健雅首好歌 太多

我不完美
難怪被你太早放棄

儘管Tanya父母離異多年,但蔡媽媽透露,女兒很孝順,每月會給父親家用錢,父親離世,她非常難過,不斷哭泣。

容小姐學下野啦

儘管Tanya父母離異多年,但蔡媽媽透露,女兒很孝順,每月會給父親家用錢,父親離世,她非常難過,不斷哭泣 ...
bagfgfcde 發表於 2018-5-4 09:32

如果你睇佢本烘焙書會更加知咩事
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

傳因拍《使徒行者2》時犯不當行為 魏焌皓被無綫解約

好可惜 以後見唔到佢LU

能不能答應我
臨別時候或許你就先走

咦 鄭子誠又播1993年。。。
聽到關淑怡至知 上年都係差唔多時間回帶93年
一首獨唱的歌 / 一人有一個夢想
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

咦 鄭子誠又播1993年。。。
聽到關淑怡至知 上年都係差唔多時間回帶93年
一首獨唱的歌 / 一人有一個夢想
{ ...
b01091018 發表於 2018-5-4 21:53

佢個節目播老歌又真係ok既。唔通聽Albert Au咩

佢個節目播老歌又真係ok既。唔通聽Albert Au咩
Evan@LaRossa 發表於 2018-5-4 22:01

時間唔對 冇點聽過 albert au
但係鄭子誠都係有 theme 先易聽 例如報舊榜 生日特輯 或者平時讀點唱
純播歌係差咁 D 野 捉唔到路
week16

從何時開始忌諱空山無人
從何時開始怕遙望星~勤~

誰都會散 只因我天真

聽翻無言歌呢首作品 原來個副歌都幾弱
蓋亞枯榮都好唔少

week16

蓋亞枯榮都好唔少
bagfgfcde 發表於 2018-5-6 17:34

but i like it

蓋亞枯榮都好唔少
bagfgfcde 發表於 2018-5-6 17:34

枯榮神曲
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

好憎個D SD佐個FORM出去但係唔會SD番封CONFIRM EMAIL比我既網上平台

都唔知佢係唔係真係收到

睇太后ig似大病

睇太后ig似大病
kwanie 發表於 2018-5-7 20:22

出到街又帶口罩,係咪去咗整容喳

睇太后ig似大病
kwanie 發表於 2018-5-7 20:22

唔係生蛇咩?

神婆翻返黎, 又可以唔洗聽口水啦
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

不需要 完美得可怕

其實 14~22 咁長時間江慧楓係咪係商台訓覺盡量排除佢錄音先
week16

無力協助他嗎 也願你任由他

其實 14~22 咁長時間江慧楓係咪係商台訓覺盡量排除佢錄音先
b01091018 發表於 2018-5-8 22:41

其實現在可以home broadcasting
細So都試過好多次

I MISS  #Cool Cafe 祈福區#

其實現在可以home broadcasting
細So都試過好多次
hehehaha 發表於 2018-5-9 00:33

係meh 我仲停留係話細so搭唔切船要上家頂多幾首歌
week16

愛的輓歌駁某某點的歌完全唔啱Flow LoL

其實我對個d申隻手出泥條友就仆上前擺個頭上隻手到
依一個行為極度反感

其實我對個d申隻手出泥條友就仆上前擺個頭上隻手到
依一個行為極度反感
屮SiU霖屮 發表於 2018-5-10 13:24

+1... 有條友成日要我咁做

+1... 有條友成日要我咁做
Kfmusic 發表於 2018-5-10 13:34

完全唔知個意義何在

佢塊面勁包 佢又肥番??

未出碟歌曲
2017年--月--日曲目隱藏▲
  • 你死我活(電影《紀念日》片尾曲)
  • 細雪 (RTHK 《12音樂門。逃》歌曲)
  • 天平先生
  • 愛的履歷
  • 我錯 (電影《失戀日》主題曲)
  • Fantasy
  • 無神論
  • 你死我活 (Acoustic Version)
  • 無神論(Atheism Piano Version)
  • 悠悠我心(電視劇《蜀山戰紀之劍俠傳奇》第五季片尾曲)(國)

week16

我好多大馬朋友都唔識aga

我好多大馬朋友都唔識aga
JasOh103 發表於 2018-5-10 21:12

菲律賓應該多啲人識嘅
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我在半空 降落何地

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

「我想同大家強調,我哋係母語演唱0架下,成晚,一整晚都係廣東歌。」
「唔好問我點解,唔好問我點解全晚都要廣東歌。太無聊嘅問題我係唔會回答。」
week16

誰人都可愛 
誰也可不愛

被愛妄想一首歌拖低哂同在呢隻碟既質素

由100分變到得翻99分

袁偉豪唱到咁我都係聽返細蘇播算lu

Ben 的創作風格別具一格,曾於十大勁歌金曲頒獎典禮中奪得林峰《CHOK》「最佳作曲獎」及明報周刊演藝動力大獎奪得「最突出幕後音樂精英獎」,奠定 Ben 在香港樂壇的地位。
week16

某會員口口聲聲話自己係堅粉 但out信 仲冠埋哂d乜歌聲如初

極醜惡

希望某個po可以係幾位fans既共同努力之下推到第二頁啦

袁偉豪唱到咁我都係聽返細蘇播算lu
kwanie 發表於 2018-5-11 22:10

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26619234&page=112&pid=480121836#pid480121836

好彩佢之後澄清只係講緊首歌
我之後要mute左條聲 先可以睇翻場戲講乜
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

湊B空檔搵水黎吹