返回列表 發帖
鄰家的你個post仲未出嘅?

Kfmusic 發表於 2018-7-18 08:02

人地鍾意遲出咪遲出
你呢啲小會員點理到咁多

Kfmusic 發表於 2018-7-18 08:02
我發現我最近 pm 嘅新歌全部被無視

陳煒與珈潁昨日到東莞做節目,兩人穿上三點式泳衣,性感逼人,令在旁的杜挺豪禁不住出現生理反應,面對珈潁 ...
John 發表於 2018-7-17 02:54

應該擺入確幸

打份暑期工收你最低工資五千鬆 D
駛唔駛Chur 我Chur 到起晒鋼如果要請我做Full Time 就另話姐
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

一番到屋企一打開電視就見到鄭子誠咀古天樂
其實都幾恐怖

一番到屋企一打開電視就見到鄭子誠咀古天樂
其實都幾恐怖
屮SiU霖屮 發表於 2018-7-19 00:10

好彩我睇到既係kc 嘴 terry

不屑 不 不怕 打擊更令我堅強

Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

痴線 返工個腦不停loop 鄰家的你

打份暑期工收你最低工資五千鬆 D
駛唔駛Chur 我Chur 到起晒鋼如果要請我做Full Time 就另話姐{:1_9 ...
b01091018 發表於 2018-7-18 22:13

雖然計住都差唔多係時候但今日同我講要cut operation cost 會唔會太中timing
唔使主動開口 仲可能俾我賴多幾個禮拜
week13

Post返自己個榜wk1-now出黎 po邊好?playlist?非共?

點解三屆歌后、創作才女蔡健雅既歌咁好聽既 ><

Post返自己個榜wk1-now出黎 po邊好?playlist?非共?
Kfmusic 發表於 2018-7-20 08:16
非共更需要支持!

肚腩很大不高興
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

肚腩很大不高興
帥小寶` 發表於 2018-7-20 23:22

學大笨象跳舞啦。。。

小宇夢見金曲紅毯仆街

徐佳瑩(Lala)、宋念宇(小宇)、艾怡良、盧廣仲、頑童MJ116、李權哲、林生祥等人,20日出席中華音樂人交流協會「2017年度十大專輯暨十大單曲」頒獎典禮,該獎被視為金曲風向球。小宇以專輯《同在》獲十大專輯獎,並2度叩關金曲歌王寶座,他表示:「我昨天晚上做夢,夢到我在金曲獎的紅毯上,下車的時候,竟然跌倒。」

小宇夢見金曲紅毯仆街

徐佳瑩(Lala)、宋念宇(小宇)、艾怡良、盧廣仲、頑童MJ116、李權哲、林生祥等人 ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-21 09:15

睇黎呢個預言夢好準
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

好啦
我認
其實想去睇side track

感染及傳染病科專科醫生林緯遜表示,截止2017年6月底,香港衞生署每年接獲的愛滋病病毒感染積累個案已達8,799宗,但接受愛滋病病毒抗體測試的人不多,每五個受感染人士中,有一個不知道自己感染愛滋病。
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

感染及傳染病科專科醫生林緯遜表示,截止2017年6月底,香港衞生署每年接獲的愛滋病病毒感染積累個案已達8,7 ...
John 發表於 2018-7-22 19:33

袁偉豪認有愛滋潤

cm已死
迪子出碟
連個po都無

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

好大雨 放工未
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

(中央社倫敦23日綜合外電報導)英國將在今年秋天舉
行國內首場「全國專輯日」(National Album Day)活
動,主辦單位希望樂迷透過這場年度慶祝活動,展現對
專輯音樂形式的欣賞。

英國「全國專輯日」訂在10月13日,當天全英國音
樂愛好者將向歌手、詞曲作者、音樂製作人和專輯裝幀
設計師致敬。

英國唱片業者和英國廣播公司音樂台(BBC Music
)也將舉辦一系列暖身活動,以慶祝「英國各方面對專
輯的愛好」。

主辦單位還邀請樂迷,在「全國專輯日」當天下午
完整播放他們最喜歡的一張專輯。

英國唱片業協會(British Phonographic
Industry)執行長泰勒(Geoff Taylor)表示:「串流
音樂或許使我們更容易取得和發掘音樂,但專輯作為完
整作品,在一定時間內表述一個故事或藝術家的創作視
野,這樣的概念依舊不退流行且具啟發性。」

今年正好是象徵唱片業誕生的史上首張黑膠唱片發
行70週年。

英國和其他國家已有「唱片行日」(Record Store
Day),每年這天藉由發行黑膠唱片和舉行表演等活動
,來讚揚獨立唱片行。(譯者:張正芊/核稿:陳政一
)1070723

香港?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

間間唱片公司都逼人自plug 咁衰嘅 -.-

A餐有多士花生醬
B餐有 Fish 也有 Chips
C餐有北京的烤鴨
口音有三向

其實我真係好愛呢片土地

A餐有多士花生醬
B餐有 Fish 也有 Chips
C餐有北京的烤鴨
口音有三向

其實我真係好愛呢片土地 ...
HOTMAN 發表於 2018-7-24 01:25
我反而係愈黎愈唔鍾意

終於都唱世界之最!!!!!

「上個月發現MV原因不明地被delete 了(掩面),所以重新upload」
xx,
S
week13

When Will Kacey Musgraves Be Loved?

The "Golden Hour" artist has the critical acclaim, fan base, and award recognition of a superstar. But country radio won't play her songs.

沒有花收的空曠日子 想散步行到哪裡我都可以
--
單身萬歲

--
單身萬歲
帥小寶` 發表於 2018-7-25 14:20

單身萬歲

單身萬歲
stopzi 發表於 2018-7-25 15:03

單身可以慳番好多錢
單身萬歲

單身可以慳番好多錢
單身萬歲
CunninG 發表於 2018-7-25 15:11

呢句真 拍拖真係好哂錢

單身可以慳番好多錢
單身萬歲

你認真架?
我識有人(you can call him 豬)分左手照俾錢個ex

單身可以慳番好多錢
單身萬歲

絕對同意
拍拖晒錢晒時間晒心機
單身萬歲

--
單身萬歲
帥小寶` 發表於 2018-7-25 14:20

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

睇幾多次都覺得嘔心
但係tag咁串鬼佢又好心涼: 仲留喺度? 去到呢個年紀先第一次 出道三十年既新人
又話自己係leo clint hacken please

btw許生林生啲戲好過平時拍MV喎

脆弱一分鐘好聽到

點解老母聽收音機都可以聽到很堅強

睇幾多次都覺得嘔心
但係tag咁串鬼佢又好心涼: 仲留喺度? 去到呢個年紀先第一次 出道三十年既新人
又話自 ...
JasOh103 發表於 2018-7-26 00:55

整臭哂成個頒獎禮真係多得佢

整臭哂成個頒獎禮真係多得佢
帥小寶` 發表於 2018-7-26 16:43

個頒獎禮臭左好耐啦

來吧!開聲講出口 完場曲怎叫我獨奏~
天關顧大家好不容易....

返工攰 但堅堅教會我要堅持

偏偏阻礙我更遠見地

我唔想請假落通利排劉德華

cm大神
請問邊隻女歌手翻唱碟裡面有笑忘書->失樂園
week13

好曬。。留在室內。。

cm大神
請問邊隻女歌手翻唱碟裡面有笑忘書->失樂園
b01091018 發表於 2018-7-28 16:29

失樂園
歌莉雅 (Gloria Tang) - My Voice Story