返回列表 發帖
今年唔洗聽到真係耳仔都舒服啲
kwanie 發表於 2018-1-14 01:57

最好2019 1月1都唔好黎啦

老老實實
尋日明明有一位同我一樣姓林嘅男歌星開野餐show
點解好似無乜人理咁嘅

老老實實
尋日明明有一位同我一樣姓林嘅男歌星開野餐show
點解好似無乜人理咁嘅 ...
林仔 發表於 2018-1-14 09:15

葉巧琳

"新年快樂,我係西瓜,不如呢首就直接頒啦,吳雨霏,Come with Me"

嬲_ 到我呀hea頒比我kary, 唔黎都唔洗 ...
hehehaha 發表於 2018-1-14 01:43

HEA 得過女皇DO姐就咁嗌最好的債

差啲唔記得咗今晚要頒埋CM季選。。。。

ed8671ed 發表於 2018-1-14 15:46

諗好點tag未
我們的總和

ed8671ed 發表於 14/1/2018 15:46
今晚先截票即刻頒咁刺激

諗好點tag未
Wonders 發表於 2018-1-14 15:49

票都未點。。。。
今晚先截票即刻頒咁刺激
kwanie 發表於 2018-1-14 15:50

要開始投總選嘛
所以今季冇PM招兵買馬

票都未點。。。。

要開始投總選嘛
所以今季冇PM招兵買馬
ed8671ed 發表於 14/1/2018 15:51
星期一快樂~
大家好我係男神
見大家都眼訓不如即刻頒啦好無呀
Come with Me - 吳雨霏

原來條片俾咸球block咗 傷心

新地樂壇男歌手最後八強

洪卓立
周國賢
陳柏宇
周柏豪
側田
許廷鏗
林奕匡
麥浚龍

得閒黎睇頒獎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

楊千嬅:邊個對過我好,一生都記得。(2007)
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

傷我或是害我都慘不過要考m2第一科

楊千嬅:邊個對過我好,一生都記得。(2007)
John 發表於 2018-1-14 19:58

多謝你地同我簽左張unlimited既合約

是約定見一面
但看著看不盡留言
抬頭聽到你的聲線
和強忍的呵欠

是看著你的臉
但告別才記起你彷彿講過吃甚麼 入眠
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

傷我或是害我都慘不過要考m2第一科
Yan 發表於 2018-1-14 20:14

你maths唔係好勁既咩

馮重謙點解可以咁靚仔架
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

你maths唔係好勁既咩
bagfgfcde 發表於 2018-1-14 21:29

但係每次做完份卷都會心力交瘁

不 過 , 女 仔 揀 Truth 其 實 唔 係 咁 受 歡 迎 , 因 為 我 唔 一 定 想 溝 佢 , 都 唔 知 問 乜 好 。 所 以 我 哋 啲 男 仔 自 己 規 定 , 每 人 每 晚 只 可 以 揀 兩 次 Truth , 其 餘 都 要 揀 Dare , 咁 先 有 得 博 懵 。

加 上 舊 年 我 哋 喺 鋪 頭 入 面 玩 , 拉 晒 閘 , 真 係 做 乜 都 冇 人 知 。 有 次 個 男 同 事 叫 個 女 同 事 除 bra 之 後 攬 住 佢 , 個 女 仔 諗 都 冇 諗 就 照 做 。

另 一 次 重 激 , 個 男 同 事 「 大 」 個 女 同 事 : 「 你 夠 唔 夠 膽 同 我 即 場 做 吖 ? 」 個 女 仔 諗 咗 一 陣 就 話 好 , 然 後 兩 個 人 就 當 眾 除 咗 條 褲 做 , 但 只 係 做 咗 幾 下 , 個 男 仔 都 冇 射 到 。 當 然 , 喺 文 化 中 心 大 庭 廣 眾 就 一 定 唔 會 即 場 做 啦 。

在 屯 門 另 一 中 學 讀 中 三 的 阿 茜 說 : 「 13 號 嗰 晚 返 屋 企 後 , 佢 就 用 手 機 send 個 短 訊 俾 我 , 話 : 『 我 今 天 好 高 興 認 識 你 , 下 次 得 閒 嘅 話 約 你 出 嚟 玩 。 』 第 二 日 下 晝 , 佢 就 約 我 夜 晚 睇 《 咒 怨 2 》 , 第 三 日 又 叫 我 同 啲 friend 一 齊 唱 K 。 」

記 者 每 日 都 和 阿 迪 、 阿 茜 通 電 話 , 了 解 這 次 互 界 game 的 結 果 。 上 週 三 ( 3 月 17 日 ) , 他 們 與 一 班 朋 友 到 屯 門 龍 鼓 灘 燒 烤 , 阿 迪 在 燒 烤 時 趁 其 他 人 行 開 , 直 接 問 阿 茜 : 「 不 如 你 做 我 女 朋 友 ? 」 早 已 有 心 的 阿 茜 答 「 好 」 , 兩 人 便 開 始 一 段 不 知 會 維 持 多 久 的 戀 情 。

原 來 , 阿 茜 也 不 是 第 一 次 從 這 遊 戲 中 結 識 到 男 朋 友 。 她 拍 過 五 次 拖 , 有 兩 次 都 是 由 玩 這 game 開 始 , 但 兩 次 都 只 維 持 約 三 星 期 。

阿 迪 說 : 「 喺 我 哋 班 朋 友 入 面 , 用 呢 個 遊 戲 中 拍 到 拖 嘅 , 冇 一 個 耐 過 一 個 月 。 而 我 上 次 嗰 個 淨 係 拍 咗 拖 一 個 禮 拜 。 不 過 我 班 friend 邊 度 會 計 較 拍 到 幾 耐 拖 , 佢 哋 享 受 追 求 過 程 同 埋 追 到 女 嘅 虛 榮 感 , 亦 唔 會 為 一 條 女 放 棄 成 個 森 林 。 」

不 過 , 女 仔 揀 Truth 其 實 唔 係 咁 受 歡 迎 , 因 為 我 唔 一 定 想 溝 佢 , 都 唔 知 問 乜 好  ...
John 發表於 2018-1-14 22:46

相當刺激
Happy and Blessed.

郭頂自己嘅不明下落唔派
郭頂幫人造嘅紫唔派
走去幫個公廁派翻唱

垃圾環球

郭頂自己嘅不明下落唔派
郭頂幫人造嘅紫唔派
走去幫個公廁派翻唱

垃圾環球 ...
nicholashin 發表於 2018-1-15 14:53

phil lam?

BTW 公廁派係咪蘋果派d fd???

不 過 , 女 仔 揀 Truth 其 實 唔 係 咁 受 歡 迎 , 因 為 我 唔 一 定 想 溝 佢 , 都 唔 知 問 乜 好  ...
John 發表於 2018-1-14 22:46

原來我咁pure

好聽到要訴苦苦開玩笑

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
jose 發表於 2018-1-15 18:15

三大女暗星CM持續人氣高企

每晚八點 舞劍練字

痴線 各大個邊我已經完全唔知邊個係認真緊

好心啦你班阿嬸阿叔扮乜嘢專業推乜春嘢介
平時歌都唔聽多兩首學人做DJ, 一路on air再返屋企post IG打卡post食物相啦
金毛玲狠BAM 0 airplay 放棄治療上得一個星期若葉又冇上榜
見人哋新城咁撐CM咁好評今年先播多少少
講真呀因為年頭冇乜歌上先求其攝係榜尾扮indie囉
我寧願你哋有骨氣啲再commerical啲播都唔好播繼續全副舞裝初心有火呀

....前幾日先同個LP粉講開原來CHESTER都死佐好幾個月
個陣時仲向樹數上年死佐D咩歌手..............

RIP dolores o'riordan (The Cranberries)

JW話 你帶著我的青春離去
計我就話  我喜歡既Artist逐個死去

JW話 你帶著我的青春離去
計我就話  我喜歡既Artist逐個死去
hehehaha 發表於 2018-1-16 03:07

別喜歡美之 謝

別喜歡美之 謝
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-16 05:34

人終需一死
唯愛不曾遺忘任何你

人終需一死
唯愛不曾遺忘任何你
hehehaha 發表於 2018-1-16 05:38

生老病死 相聚分離
就算明知 明天一切都會走 
但仍有不捨的眼眸

聽Kary On Live 2011 唱完逼得太緊之後段speech喊咗

聽蔡健雅”列穆尼亞”巡迴演唱會香港站 2017 每一段speech之後喊左

其實張敬軒係咪同宋禮不和?
就好似Kary同Gin Lee一樣,公司一簽咗對方自己就收埋唔玩

其實張敬軒係咪同宋禮不和?
就好似Kary同Gin Lee一樣,公司一簽咗對方自己就收埋唔玩 ...
hehehaha 發表於 2018-1-16 22:01

宋禮03 04年都好髮力wor 05年仲男銅
邊有簽完張敬軒就唔玩

邊有簽完張敬軒就唔玩
John 發表於 2018-1-16 22:06

唔覺得佢驚左美軒 擺明就係輸俾美臣美到無癮

生老病死 相聚分離
就算明知 明天一切都會走 
但仍有不捨的眼眸
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-16 05:51

究竟幾時先有得聽認命live

邊有簽完張敬軒就唔玩
John 發表於 2018-1-16 22:06

講緊上年,sor1999

究竟幾時先有得聽認命live
stephybest 發表於 2018-1-16 22:25

我都想知
一定要有埋家燕姐既VO LIVE!!!!

nicholashin 發表於 2018-1-17 14:28

好想問
但伏味撲面而來
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

nicholashin 發表於 2018-1-17 14:28

新年快樂,大家好我係NH~
不如呢首就直接頒啦好無呀?有淚多好 - 林奕匡

新年快樂,大家好我係NH~
不如呢首就直接頒啦好無呀?有淚多好 - 林奕匡
hehehaha 發表於 2018-1-18 19:01
有43首冠軍歌10首非冠軍歌高分過呢首。。。。。。。

有43首冠軍歌10首非冠軍歌高分過呢首。。。。。。。
nicholashin 發表於 2018-1-18 19:12

呢首咁正,我相信你一定會造馬比阿phil

呢首咁正,我相信你一定會造馬比阿phil
hehehaha 發表於 2018-1-18 19:27
我個榜唔做馬 sor