返回列表 發帖
黎到最後階段先少左人投票
nicholashin 發表於 2018-1-5 11:03

same
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

新一年要反孫盛希 傷心
nicholashin 發表於 2018-1-5 02:14

呵呵呵

黎到最後階段先少左人投票
nicholashin 發表於 2018-1-5 11:03

*必填
你的會員名稱 *

*必填
你的會員名稱 *
一個小子 發表於 2018-1-5 15:58

但都好於某會員搞嘅投票
要答問題
唔易嘎

究竟美之幾時先可以擺脫美治

2013 女金 / 十大
2014 最男 / 十大 / 十大 / 女銀
2015 男金 / 女金 / 十大 / 十大
2016 男金 / 女金 / 至尊碟 / 十大 / 十大
2017 男金 / 至尊歌

我好似見到有啲嘢咁

D_U 馬莎唔戀係執牙麻?
佢D野食真係戀好食
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-4 05:01

執啦 Marketing唔掂 如果淨係開零食鋪就正luuu

如果個女金係排隊攞, Gin Lee下世啦

2018 JOEY  
2019 謝安琪
2020 王菀之
2021 薛凱琪 ...
hehehaha 發表於 2018-1-3 23:46

Poor aga 要等到2026

但都好於某會員搞嘅投票
要答問題
唔易嘎
林仔 發表於 2018-1-5 16:00
當然啦 我嘅投票就係比高質會員參加

順便喺到宣傳一下比更多高質會員參加啦
https://goo.gl/forms/UInfOEbXQLvQbLZZ2
山河故人 長相廝守 3AM 靈感床 Come With Me
最後階段 5 選 1 !!! 多謝各位

山河故人 ...
chanchan0909 發表於 2018-1-5 18:28

支持
投完覺得自己高質咗
Happy and Blessed.

山河故人 ...
chanchan0909 發表於 2018-1-5 18:28

投完先發覺自己答錯
某碟以為係年頭點知係16年尾
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

山河故人 ...

是唔是只set咗一條問題嘎
果條題有trap

宣傳 一陣頒獎禮開始 9點左右

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

支持
投完覺得自己高質咗
jose 發表於 2018-1-5 18:48
呢個效果係必須的
投完先發覺自己答錯
某碟以為係年頭點知係16年尾
JasOh103 發表於 2018-1-5 19:09
唔緊要 其實答錯都唔會唔當
是唔是只set咗一條問題嘎
果條題有trap
林仔 發表於 2018-1-5 19:26
係一條呀
邊會有 呢幾個單位今年都係出單曲

開始先
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

彷彿我靈魂被擄走

彷彿我靈魂被擄走
nicholashin 發表於 2018-1-5 22:14

Are we in the clear yet

山河故人 ...

真係諗都唔洗諗都知應該投邊首
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

苦苦開玩笑
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

人若變記憶便迷人

也許 解脫心結後 能卸去那包伏
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

你面孔 早已刻進代官山
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

I want you for worse or for better

假使世界原來不像你預期

You took a polaroid of us

Sha la la la 喜歡我嗎

you guys stop la

點解D 全形 SPACE 中間會有半形SPACE 架

這生命未來其實開創於手裡

真係諗都唔洗諗都知應該投邊首
帥小寶` 發表於 2018-1-5 22:16
多謝支持 RubberBand

多謝支持 RubberBand
chanchan0909 發表於 6/1/2018 13:38
最尾嗰條差D 錯

最尾嗰條差D 錯
kwanie 發表於 2018-1-6 13:41
無事無事

Trip of my life, oh~~~~

快啲派呢隻啦!!!

以上 5 首年度欣賞歌曲的歌手 , 有多少位於 2017 年度推出過錄音室專輯 ? *

邊x 知

D_U 馬莎唔戀係執牙麻?
佢D野食真係戀好食
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-4 05:01

行馬莎次次都係去買野食

黑暗
小圈

一加一唔係同AGA合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.
之前仲開到聲暗串前老闆咖識捧人

羅生門唔係同JUNO合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.

雙子情歌唔係同JOEY合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.

一加一唔係同AGA合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.
之前仲開到聲 ...
hehehaha 發表於 2018-1-7 14:43

暗串前老闆咖識捧人?
何解?

暗串前老闆咖識捧人?
何解?
林仔 發表於 2018-1-7 14:54

你問返衛蘭啲fans

M記金曲 有淚多好
???
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

你問返衛蘭啲fans
hehehaha 發表於 2018-1-7 15:06

問我嗎???

6點開始頒獎 得閒黎睇睇

6點開始頒獎 得閒黎睇睇
帥小寶` 發表於 2018-1-7 17:53

好呀。

問到她會否在新一年做一些近似迪士尼的音樂,她不忘為自己賣廣告:「希望迪士尼今年會搵我唱主題曲啦!我真係好鍾意㗎哈哈!」

問到她會否在新一年做一些近似迪士尼的音樂,她不忘為自己賣廣告:「希望迪士尼今年會搵我唱主題曲啦!我真係 ...
John 發表於 2018-1-7 21:18

想搶埋kay個飯碗
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

未做過侍應睇西客POST係唔會明個種慘
正乞客

我竟然覺得Filthy幾好聽...
點算

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2018-1-8 13:25

某會員:祖粉2013年就知Gin Lee會入環球成為新一姐
所以專登打壓佢!