返回列表 發帖
唔好 樣衰又自拍~

其實Gin Lee算唔算紅?唱片好買過容祖兒

Merry Lamb Lamb fans去左邊
nicholashin 發表於 2017-12-26 17:24

hi

其實M記買開心樂園餐送 Live in the Moment / 欣賞 一隻有無得諗

女神 5.59m
你是你本身的傳奇 4.70m
沒有你, 我甚麼都不是 3.31m
矛盾一生 15.21m
山林道 6.49m

霸氣情歌  ...
JasOh103 發表於 2017-12-28 02:20

真心覺得十戒歌好聽,編曲又一流,歌詞又有意思
可惜太短,仲短過Donald

利申:艾粒 13年fans

送跳樓天后啲滯銷碟ssss 就差唔多
616.1314 發表於 2017-12-28 20:20

音樂質素同銷量不一定成正比
世界需要多一點愛,Come with Me, 我們奉愛之名,支持吳雨霏

John 發表於 2017-12-29 20:34

下仲有人上golden ga?

過多兩日
衛蘭係咪正式成為叱咤史上最肥最重磅女金
之後全香港應該得欣宜一個會破到呢個紀錄

今日係咁睇返 1314 啲片 好想祖祖快啲再開演唱會
賴爽 發表於 2017-12-31 13:58

#2019廿周年紅館唱20場

一齊睇
RVHOCPC 發表於 2017-12-31 21:35

溝緊我?

鼓勵你同爽爽一齊睇
RVHOCPC 發表於 2017-12-31 21:57

佢咁大
襯唔起佢

側田

已經聽厭左Reputation
都係1989最好 ^^
bagfgfcde 發表於 2018-1-2 14:01

冇聽過佢啲怨婦 / 姣歌
應該由邊首歌開始聽?

其實我都資歷尚淺 歡迎其他愛蛇力推介  
不過你喜 country 定 pop 多啲先? ...
bagfgfcde 發表於 2018-1-2 19:36

其實我鍾意怪雞電子嘢
平時聽開bjork同容祖兒

Harry Style三部曲:I knew you were trouble/ Style / Out of the woods
HOTMAN 發表於 2018-1-2 19:41

Style漏咗個S

好啦咁
支持utopia
支持扮了解
bagfgfcde 發表於 2018-1-2 19:50

祖兒如果咁出一隻大碟,音樂唔差得過bjork

1. 跑步機上
2. 跟珍芳達做健身操
3. 我好得閒
4. 喜喜
5. 神魂顛倒
6. 四面台
7. 鴛鴦襪
8. 蛇
9. 垂涎
10. 黃昏點唱機 (remix)

好想問903個歐陽志強幾時可以收得皮?
留返少少時間播下Gin Lee好過啦 你 _ 味

如果個女金係排隊攞, Gin Lee下世啦

2018 JOEY
2019 謝安琪
2020 王菀之
2021 薛凱琪
2022 吳雨霏
2023 方皓玟
2024 JW王灝兒
2025 鄭欣宜
2026 AGA
2027 黃淑蔓
2028 鄧小巧
2029 JOEY (JOEY 30 Years)
2030 顏卓靈
2031 J.Arie
2032 吳雨霏 (Kary 30 Years)
2033 Gin Lee

人若變記憶便迷人
HOTMAN 發表於 2018-1-4 22:55

你黑勤 明白什麼都總有限期

2013 女金 / 十大
2014 最男 / 十大 / 十大 / 女銀
2015 男金 / 女金 / 十大 / 十大
2016 男金 / 女金 / 至尊碟 / 十大 / 十大
2017 男金 / 至尊歌

我好似見到有啲嘢咁

人若變記憶便迷人

Sha la la la 喜歡我嗎

一加一唔係同AGA合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.
之前仲開到聲暗串前老闆咖識捧人

羅生門唔係同JUNO合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.

雙子情歌唔係同JOEY合唱你估首歌會有咁好成績咩?你估得佢一個人唱d人會聽首歌咩?完全唔識感恩.

暗串前老闆咖識捧人?
何解?
林仔 發表於 2018-1-7 14:54

你問返衛蘭啲fans

Gin Lee: 一月是錄音的節奏,新歌快錄好了,很快有得聽!✌️

期待和每天講再見賀年remix!

聽聞係新歌黎 叫《和舊年講再見》
HOTMAN 發表於 2018-1-8 23:03

剩係睇歌名啲賀年氣氛已經湧哂出黎
好期待會 featuring 家燕姐定Do姐

我迫不及待好想聽聽了
jose 發表於 2018-1-8 23:08

環球呢鋪醒目呀
原來做隻大hit歌係賀年歌
以後每逢新年都要聽gin lee

系呀
出完之後可以轉去做都市閒情代大王個位
jose 發表於 2018-1-8 23:16

安德GIN

拎左女金後,你怕以後無機會十大?

........我怕佢繼續咁肥落去真係無機會
口腫面腫,睇下醫生啦

同阿媽鬧交 懶型咁拋低一句 你嘈夠我先上番泥
落到樓唔使一秒我就後悔 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-9 22:04

上黎我屋企打住機先

原來gin lee已經5年無出過新歌新碟喇..
到底佢去左邊度
bma你想收埋佢到幾時 ...
jose 發表於 2018-1-9 22:10

尋晚聽地下神秘電台1872大隻妙話佢係另一個平行世界好受歡迎好紅好努力,仲已經拎咗好多叱咤獎
包括女金 x 3
至尊唱片 x 1
最女 x 1
最歌 x 1
至尊歌 x 2
女銀 x 2
仲叫我哋呢邊既樂迷唔洗膽心佢,因為Kary同Joey已經唔係再係佢對手
同埋佢叫Kary努力啲,因為將來佢會拎女金

細公司仲諗住有女銀?
就算AP第一都調到你落銅
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-11 16:09

近年都幾多例子証明細公司唔會有金 / 大獎
2014 Khalil唱作銅
2016 小明唱作銀 / JW
2017 小明唱作銅 / justin男銅 / Sophy新力軍銀

這幸兒究竟通不通 幸倪知道

容祖兒 垃圾!

頒前一日先寫會唔會太霸氣
Wonders 發表於 2018-1-13 23:47

903班DJ咪又係冇準備上到台先求其嗡
CM美會員早一日好好㗎啦

有d仲鍾意0tag添
帥小寶` 發表於 2018-1-14 00:23

"新年快樂,我係西瓜,不如呢首就直接頒啦,吳雨霏,Come with Me"

嬲_ 到我呀hea頒比我kary, 唔黎都唔洗咁hea囉

呢隻都hea 咁我女皇隻牆紙算係咩...
-Prince- 發表於 2018-1-14 01:50

女皇比森美hea開啦已經
年年tag超級金 x 999999

其實負貢獻仲有得留言咁扣黎做乜
kwanie 發表於 2018-1-14 01:51

係咪負到某個數會bam埋IP, email?

今年唔洗聽到真係耳仔都舒服啲
kwanie 發表於 2018-1-14 01:57

最好2019 1月1都唔好黎啦

**** 本內容被作者隱藏 ****
jose 發表於 2018-1-15 18:15

三大女暗星CM持續人氣高企

好心啦你班阿嬸阿叔扮乜嘢專業推乜春嘢介
平時歌都唔聽多兩首學人做DJ, 一路on air再返屋企post IG打卡post食物相啦
金毛玲狠BAM 0 airplay 放棄治療上得一個星期若葉又冇上榜
見人哋新城咁撐CM咁好評今年先播多少少
講真呀因為年頭冇乜歌上先求其攝係榜尾扮indie囉
我寧願你哋有骨氣啲再commerical啲播都唔好播繼續全副舞裝初心有火呀

RIP dolores o'riordan (The Cranberries)

JW話 你帶著我的青春離去
計我就話  我喜歡既Artist逐個死去

別喜歡美之 謝
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-16 05:34

人終需一死
唯愛不曾遺忘任何你

其實張敬軒係咪同宋禮不和?
就好似Kary同Gin Lee一樣,公司一簽咗對方自己就收埋唔玩

宋禮03 04年都好髮力wor 05年仲男銅
邊有簽完張敬軒就唔玩
John 發表於 2018-1-16 22:06

講緊上年,sor1999

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2018-1-17 14:28

新年快樂,大家好我係NH~
不如呢首就直接頒啦好無呀?有淚多好 - 林奕匡

有43首冠軍歌10首非冠軍歌高分過呢首。。。。。。。
nicholashin 發表於 2018-1-18 19:12

呢首咁正,我相信你一定會造馬比阿phil

Words of silence
The best of juno
John 發表於 2018-1-20 16:54

good taste
Gin Lee fans果然識啲嘢
第一track人牆已經正到出哂水

想睇你裸
stephybest 發表於 2018-1-18 22:43

性騷擾版主會被bam account 同狂收pm
Bye ~