返回列表 發帖
是很久沒這感覺吧
似回到中學的暑假
那年第一次失去她
還未學會瀟灑

宣傳 一陣頒獎禮開始 9點左右

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

開始先
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

這生命未來其實開創於手裡

幸倪又再見 幸倪又再次見 幸倪在這冬天

很堅強

明明曲線派膠,點知會有人咁認真咁 Comment
616.1314 發表於 2018-1-13 20:53

因為樓下幾層仲有個比你更曲既係度點火
其實cm已經好多年冇drama睇 而家咁起碼有D生氣丫

每晚八點 舞劍練字

第一次比左Adele - 21 破處破得好好

但樂迷大概比較關注,Aga最廣為人知的作品,大多也是跟Gin Lee一起合作,到底她們會否每隻碟也推出一首合唱作品?Aga笑笑說:「每隻碟都合唱似乎太多了,不過我和Gin的合作是讓我感到非常驚喜。從以前我當作曲人開始,我便在想,為什麼沒什麼女女的合唱歌曲,而《一加一》跟《獨一無二》正好滿足了我的心願,同時它們是一個完整的故事,也很難在這個故事上延續下去。我想我和Gin完成了這個音樂計劃後,也要花一點時間專注在自己的音樂上,讓樂迷更認識一下我們各自的風格。」

看魚仔 在那 游來游去 游來游去

求存意志力與部署 從不缺

理想不理想 麻木到假裝很堅強

是 是約定見一面

想同大家講一句故事

Gin Lee真係神一般既存在
同意請呼吸

仲有兩個月.....

你好似都愛Tay ga wor
bagfgfcde 發表於 2018-3-8 00:24

唔係fans wor bye

誰從此多一圈光環 誰還可跟我度難關

和每天 和每分鐘再見

你你你到我面前 看看看哪個我最鮮豔

你真人 其實陌生得可以記不起
hehehaha 發表於 2018-3-12 23:49

記憶力咁差

唔係
係CM會發癲
真人好靜
hehehaha 發表於 2018-3-20 23:45

55...

talent always winshaters gonna hate

Queen Gin
JasOh103 發表於 2018-4-6 10:23

樓樓樓上鍾意左個西(人)女人咁耐都唔識shake it off既

不過 不招人妒是庸才 gingin呢d talent一定要惹haters

哈。。。哈。。。哈。。。
hehehaha 發表於 2018-4-21 17:08

很堅強好hit

為了地老 撐到天荒

落咁大雨
睇黎個天都因為聽完gin lee而感動流淚

蝦~今天終於一人回家

安份做百姓 直到逃離 委屈世紀
在平地 再寫 創世紀

百姓其實真係寫得好好

A餐有多士花生醬
B餐有 Fish 也有 Chips
C餐有北京的烤鴨
口音有三向

其實我真係好愛呢片土地

脆弱一分鐘好聽到

返工攰 但堅堅教會我要堅持

god姐

小巧都有mv食煙同浸浴
所以女金confirmed.
hehehaha 發表於 2018-11-19 18:38

黑白wow

喺CM,通常如果知道 某歌手(e.g. Pakho) 冇粉係 CM member
講嗰個歌手會講得放肆啲 ... 我都成日利用呢個漏 ...
Bluejays 發表於 2018-11-20 22:04

唔怪得唔講gin lee 佢咁多fans

眼淚還是留給天撫慰 你是前度何必聽我吠

Say! I-I don’t need your need your love

玫瑰的故事係咪講緊浦銘心
nicknicknick 發表於 2018-11-24 13:23

Gin Lee = muse

大山婆個大 就有佢份
JasOh103 發表於 2018-11-24 22:23

Gin Lee好有實力!