返回列表 發帖
其實鍾唔鍾意一個歌手真係好少事

其實成件事來龍去脈係點架姐

k會員做咩無再mark AP
日結都唔再mark
個個都對903心淡
hehehaha 發表於 1/7/2018 19:17
睇左成半個月波好攰

cm已死
迪子出碟
連個po都無

間間唱片公司都逼人自plug 咁衰嘅 -.-

荒原         4         -         15         ×

究竟係乜野玩法。

究竟版主今晚會唔會一點前訓著呢 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nicknicknick 發表於 4/9/2018 14:30
同祖粉嘅韓流怪嚇簡直係prefect match

溫小姐又指,今年4月該個網上理財平台突然停用,經查詢後要求投資者轉投一個名為「當當幣」的虛擬貨幣,聲稱利潤會更可觀。而不願轉而投資「當當幣」的客戶,則未能登入其網上帳戶平台,亦無法向有關理財平台追討投資的本金。
某會員做埋d唔見得光嘅嘢 =,=

番工無野做真係好難捱
睇黎放完假之後真係要開始努力搵工.....
CunninG 發表於 19/9/2018 16:28
轉field ??

未必想再搵TAX既工作, 覺得唔算太岩自己....
CunninG 發表於 20/9/2018 09:53
有無諗過讀Master

之前有諗過讀PART TIME但我想讀既野已經係香港無PART TIME PROGRAM

FULL TIME 個TIME COST又好高 -____ ...
CunninG 發表於 20/9/2018 23:01
TIME COST 唔高
MONETARY COST 高好多啦
成年手停口停咁滯

我就係講呢樣野唔單止做唔到野, 仲要有一定錢做生活費
但如果係香港讀FULL TIME
我又覺得無咩意義
但去外 ...
CunninG 發表於 20/9/2018 23:31
好羨慕有兩位呢度嘅資深會員有得讀...... ._.
唔洗憂家用唔洗憂生活幾好

呢度得你一個係芝心會員(好似係)
dongbb2332 發表於 21/9/2018 00:31
我 _

年年 Brick Remix
幾億年無播過

跟住點解要接法國甜品
仲要我們的總和添

又有國語友出現於903節目
聽到我呢
林仔 發表於 24/9/2018 18:03
要聽架咩

http://event.881903.com/apps/pla ... t_000550_index.html

依家先見到原來有類人其身不正仲要賊喊捉賊
個個都玩膠唔通個個都鍾意玩膠咩 正垃圾 ...
Wonders 發表於 25/9/2018 23:19
所以我都係走去打牌吹水切月餅燒野食算
膠po 每日一兩個都好夠

其實都玩左cm咁多年
都見過大家膠既時候
只不過人應該係會成長
成長後應該識控制派膠既情度

不過呢 ...
CunninG 發表於 26/9/2018 09:42
不過最大鑊都係有人 _up 之後成班直必腸出黎嘈
好鬼死無營養

想嘔
樂壇都比班祖粉把持埋
一個林奕匡 一個JW 一個李晧軒
John 發表於 28/9/2018 00:50
AND U

橙海同煙花好唔夾 =,=

其實開個post 係咪要搵返十個緊急掣

乜料呀播完羅生門播崇拜

試緊用Pivot 執AP
然後困獸28同勇悍17中間粒dot 至少有4種dot
b01091018 發表於 7/11/2018 09:33
WIN XP
WIN 7
ANDROID
IOS

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
MEAN 到核爆

簽名檔咩料
林仔 發表於 9/11/2018 09:13
想知邊個咁大怨氣姐

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 12/11/2018 20:59

今年叱咤風雲應該幾多花生食 日日世界大戰
我呢d都係星期六上黎出個榜 當睇連續劇笑下算 ...
Wonders 發表於 12/11/2018 21:27
好似幫派仇殺咁
無啦啦中流彈我都係出返去先

拿急啦急啦撲得快過守門員

JayantL 發表於 15/11/2018 23:45

http://www.cmusichart.com/discuz ... p;extra=#pid1239001

今年有邊個係第一次出碟
劉卓軒
顏卓靈
仲有無

芥哥你碌一個鐘ARCHIVE 出黎先啦眼訓呀大佬

Ali 始終都仲係角色, 同埋佢個人受歡迎
要佢做視后硬係仲差D
= = = = = = = = = = = =
封得嗰25 分鐘有鬼用 -,-

JayantL 發表於 20/11/2018 23:44