返回列表 發帖
唔知意義係邊
帥小寶` 發表於 2018-7-7 10:20

究竟份intern係你自己搵定學校派。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

自己搵啊 其實旬工黎既
帥小寶` 發表於 2018-7-7 10:23

但係無野做。。。

啲學生都未開始放假
帥小寶` 發表於 2018-7-7 10:37

其實係做咩

邊個發明番工呢樣野
帥小寶` 發表於 2018-7-11 15:50

又無野做?

係 又無左成個下晝
帥小寶` 發表於 2018-7-11 16:51

慘...

睇緊第三本......
帥小寶` 發表於 2018-7-11 21:35

你個暑假夠哂充實

今日終於野做下
帥小寶` 發表於 2018-7-12 14:24

簡單野?

西瓜走左, e / j / k / 變左做檸

小宇夢見金曲紅毯仆街

徐佳瑩(Lala)、宋念宇(小宇)、艾怡良、盧廣仲、頑童MJ116、李權哲、林生祥等人 ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-21 09:15

睇黎呢個預言夢好準

沒有花收的空曠日子 想散步行到哪裡我都可以
--
單身萬歲
帥小寶` 發表於 2018-7-25 14:20

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

現年38歲的藝人周勵淇(Niki,原名周麗淇)工作上有新動向,簽約英皇成為旗下藝人,成為天后容祖兒、Twins ...
林仔 發表於 2018-8-18 20:03

中途改名都唔會改運

想知係簽電影定係唱片部

搞咩連jollibee都變星夢專場
睇黎真賓妹歌手係吳若希同何雁詩

想食炸雞
JasOh103 發表於 2018-9-18 19:32

支持

好食

你仲想要多兩個鐘 ?
你係咪唔知 CM 板主係 full time job ?
板主應該 24 小時都要捕住會員們嘅一舉一動 ...
chanchan0909 發表於 2018-9-24 18:38

咁你個fb專員應該都係24小時On duty

其實佢咁講果陣 以佢邏輯 我都想講Twins音樂上冇貢獻係咪 = 唔紅
冇咩地位 冇咩成就對英皇對唔 ...
SA弟林 發表於 2018-9-27 23:05

版主sss辛苦了

**** 本內容被作者隱藏 ****
b01091018 發表於 2018-10-3 23:54

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

wa diu

jollibee 播埋d咩弱希咩硬詩
b01091018 發表於 2018-10-11 16:04

你邊間, 我上次聽到都講過

188側邊個間
b01091018 發表於 2018-10-11 22:45

咁睇黎星夢真係全面進駐

我上次係中環(唔係總店)個間

唔好意思,要搬嚟呢度覆 ... 冇台慶 post,喺 各大 覆就一定 OT

獎項貶值,係 棟仁的時光,唔係 袁偉豪
...
Bluejays 發表於 2018-11-20 21:35

咁我唔否認呢兩套ben係做得好, 但感覺佢都仲差少少說服力, 或者可能兩套都係花弗掛

三個女人既benben都最多係男喜 未到視帝級
認真評論佢表現: 鐵馬 = 三個女人 > 使徒2 > 城寨 > 再 ...
JasOh103 發表於 2018-11-20 22:27

其實今年馬明都好無說服力, 真係還獎feel...

所以我都唔想佢今年攞 男主男喜都係
追完生命線 雖然覺得馬神未去到好神級
不過佢確係lead住套劇 ...
JasOh103 發表於 2018-11-20 22:35

咁希望馬神去啦, 本身台慶劇都可以睇高一線