返回列表 發帖
咁大個人終於SD JOR第一份CV出去

我覺得我自己仲懶過WUBY姐 點算

我好討厭依種等消息既感 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-30 16:28

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 1234 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-6-18 21:31

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

CHH 完左又到呢到 大家都玩左CM 咁多年
大家都應該成長  去企係人地個立場到諗發生緊咩野事
每個人都有每個人既立場 我地必須尊重
而版主、超級版主、管理員都係人,大家都係「後生仔」
一時間講錯野,一時既氣憤,錯誤既語言表達係正常
我認為唔好用"點解你係版主就xxxxxx" 去Blame一個人,
亦都唔好因為一次、兩次既Wording ge misunderstanding 就去攻擊、冷言冷語各個位置既人

呢件事可以告一段落,唔好再加私人感情 (包括偶像既感情) 落去
管理員s 都處理緊成件事,希望有個交待比到大家

都係果句,無咩事... 我出番去 hea 呠架 先啦

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

加多個建議 希望版主唔好重開cool hot hits睇投票人個function

原本個人音樂喜好無乜好hide

但個functi ...
kayzzz 發表於 2018-6-19 21:18

首先果個睇人投票既FUNCTION 係7.2 內置基於版本太久遠 而升級亦有一定風險時
我地一般開POST 係唔會 TICK 果個選項
而結果只有該區版主或超版+管理員見到
當然我地唔希望呢樣野成為引戰既東西

----------------------------------------------------

當然, 年輕... 呢度大部份人仍然年輕 (你無30歲以上真係唔好同我講"成熟"呢2粒字)
到而家我做左咁多年人都未捉到點樣去Present一樣野, 點樣去處理一件事先係中立而無偏頗
希望大家見到呢個post 可以比番小小空間"版主"
"版主"都係一個會員.版主都有立場.版主都有空間
而cm 每個人都係義務去做野. 比相關資訊你地睇
呢一樣野請你地緊記
同埋... 呢度無任何廣告費.無任何sponsor. 如果你地唔鐘意某d 野.而我又唔去迎合你地
其實你地真係可以走架....

呢到既出現真係比你地一個空間去傾下"廣東歌"
我唔care 你地點同d派膠人士針峰相對 ( can be 係你地相處既習慣)
但當你地因為一D 野去無理攻擊無辜既會員甚至乎版主
我一定會出聲OR TAKE ACTION

加多句.有咩問題pm 我.呢2日我會多d上黎睇
ps2 頭先差d用錯ac reply呢個post xD

最後都係果句啦..我繼續 what is love 先

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

duu du duu du 比佢地之前啲主打差幾比

呢排鍾意聽呢首多啲
matthew1990 發表於 2018-6-20 10:47

小娟 <3最近都係係咁煲呢幾隊
Gfriend / Twice /  Blackpink / EXID / AOA / WJMK

黎緊老女人APINK 又CB 好鬼正
因為創造101 最近聽多左宇宙少女 ~

因為有睇PD101所以有留意
大陸版睇左兩三集唔係太有感

呢排睇緊PD48
...
matthew1990 發表於 2018-6-26 12:03

大陸果個因為無野睇所以睇..但睇到最後幾集我都唔知自己睇緊咩

PD48!!小櫻靚到一個點<3
其他慢慢儲緊好感

珠 可以收皮

我唔想請假落通利排劉德華

好SAD MIYU差啲俾人FOUL左
冇天理啊
matthew1990 發表於 2018-8-5 18:24

成班日本妹高質垃圾許允真 朴海允都唔係女團樣
惠里醬牛旁妹