返回列表 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

kwanie 發表於 2018-11-15 23:54

我覺得迷失竟比醒覺好~
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

唔好意思,要搬嚟呢度覆 ... 冇台慶 post,喺 各大 覆就一定 OT

獎項貶值,係 棟仁的時光,唔係 袁偉豪
...
Bluejays 發表於 2018-11-20 21:35

今年男女整體都弱冇邊個跑出
尤其男嗰邊連一個有競爭力嘅都冇
所以睇好今年香港會係留關愛座俾馬明(雖然馬明今年有邊幾部戲我都唔係幾知

明明三個女人一個因做得好咁多
今年男主冇乜睇頭 要捧佢今年的確係好時間

女主角就真係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-11-20 21:45

女主角比起上年真係唔算激烈
上年Ali 宣萱高班好多(雖然最後
今年基本都係得mandy跑出

我覺得 TVB 要佢用 棟仁 候選
係因為 企鵝 係要個 正劇影帝 去 boost 鐵探,喜劇唔啱路數
況且 TVB 亦唔 ...
Bluejays 發表於 2018-11-20 23:34

上年唐C都可以直接一步登天上視后wor
ben城寨已經有男喜 捧佢上埋香港視帝真係唔奇
但係《棟仁的時光》呢部戲真係播咗都WFC

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2018-11-20 23:45

點解無人講陳詠謙俾人狙擊
帥小寶` 發表於 2018-11-26 22:07

一直都俾人插緊啦
只不過今次搞著eason隻碟仲要包碟所以惹起民憤