返回列表 發帖
加大力度宣傳 SHAPE OF YOU

X交叉ZY 兩點幾你鑽乜@野呀

每次趕DEADLINE都硬係有十九幾樣野煩住曬

痴線
一個小小既BAGEL EMOJI都可以咁多人討論
最攪笑最後APPLE又真係走去改靚佢 仲加PAT CREAM CHEESE落去
真係好可愛

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔知係咪屋企出現過一盒過期3年既金沙....
就算幾肚餓都好
睇見有金沙都唔係幾夠膽食._____.

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

見到高顏值仲等我禁入去昅下有幾正

果然同佢FASHION SENSE一樣咁高

本帖隱藏的內容需要積分高於 99999 才可瀏覽

哇 連STAN LEE都.......
咩事呀依排.......
NO MORE CAMEO
唔可以再搵你係邊

多謝你帶咁多角色比我J

YOUTUBE個SEARCH ALGO 是咪又改佐
SEARCH親都有一大堆唔關事既RESULT彈出黎

唔好意思,要搬嚟呢度覆 ... 冇台慶 post,喺 各大 覆就一定 OT

獎項貶值,係 棟仁的時光,唔係 袁偉豪
...
Bluejays 發表於 2018-11-20 21:35

明明三個女人一個因做得好咁多
今年男主冇乜睇頭 要捧佢今年的確係好時間

女主角就真係激烈得多

女主角比起上年真係唔算激烈
上年Ali 宣萱高班好多(雖然最後 )
今年基本都係得mandy跑出 ...
JayantL 發表於 2018-11-20 21:48

咁當然黃智雯今年緊係最好
但我覺得今年ali 同偉哥都幾有noise 都唔係冇機

只係怕年頭年中劇 輸蝕小小
不過咁樣係hk頒兩個大獎比佢
反而我覺得似係幫佢造勢

等咁耐終於有平 點知冇一粒鐘就比人搶曬

SAD 點解又轉唔到PROFILE PIC

本帖隱藏的內容需要積分高於 1070 才可瀏覽

完了吧 如無意外        ‵112