返回列表 發帖
一套幾錢?
Qmen 發表於 2018-1-9 16:44

應該sponsor,分分鐘比番錢佢著

火鳥個件最最普通偏偏就係特登設計(我估)
721AXA 發表於 2018-1-8 23:50

我都覺得條魚尾裙嘛嘛地

Ysl 果一套唔要條黑色裙會好好多
matthewyky 發表於 2018-1-9 01:16

我覺得嗰套佢算著得唔錯, 幾型格又襯到個頭

西太后黑色件好ok
hehehaha 發表於 2018-1-9 04:04

呢件我諗起LB黑魔後后嗰件,但嗰件仲型啲

其實今次d衫都好靚
只係唔係好楊千嬅feel
如果佢個金髮係長d實好好多! ...
electric 發表於 2018-1-9 09:26

就咁睇相我覺得幾靚其實

你咁勁揾哂?
黑色kary到,其他麻麻地
iamsingingwong 發表於 2018-1-9 12:09

見到丁生微博轉發咋

一套幾錢?
Qmen 發表於 2018-1-9 16:44

佢話唔理好醜都著上身先,因為係sponsor

海胆裙個brand 原來美迦都著過做演唱會

= = 其實佢今次好多裙個 brand 同 LB 係一樣架
On Aura Tout Vu 個條咪佢唱可惜我是水瓶座 (有長同短版既 tim)

Ivana 菀之論、金像獎拎最佳女配/新人 都係 li 個 brand

Alexis Mabille

Mary Katrantzou

Stephane Rolland

我真係唔覺得佢唔靚
只係千嬅個頭難襯左 jeh 今次
其實短既程度有 d 似 erh 個陣咩 touch 個封面
不過個陣個頭黑色 jeh
如果依家佢頭係黑色又太正常 jeh

同埋個頭都連到落 321 份詞呀

= = 其實佢今次好多裙個 brand 同 LB 係一樣架
On Aura Tout Vu 個條咪佢唱可惜我是水瓶座 (有長同短版既 t ...
mix_nzi 發表於 2018-1-9 22:39

同埋我覺得開聖誕跨年紅館show,點都要有個talking point, 如果又係好似LB個紫頭,會俾人覺得係LB 2.0
同埋女歌手,點都要係多變好過一成不變

同埋我覺得開聖誕跨年紅館show,點都要有個talking point, 如果又係好似LB個紫頭,會俾人覺得係LB 2.0
同 ...
Jacz 發表於 2018-1-10 01:03

有變化好過一成不變, 希望下次再開係MC PART2連歌單都變埋
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

有變化好過一成不變, 希望下次再開係MC PART2連歌單都變埋 ...
oreo 發表於 2018-1-10 04:39

係, 但一個人的童話, 民間傳奇 可以唱多次

佢話唔理好醜都著上身先,因為係sponsor
Jacz 發表於 2018-1-9 21:41

以佢而家地位,使唔使咁呀

同 ...

係,成20年啦,變化下幾好呀

同 ...

認同 同埋台上係應該誇d 我都係唔鍾意佢又係gel貼哂無變化就算

剛剛睇番尾場唱123321條片 其實真係好變態
一首未PLUG 既新歌 千嬅唱唔到竟然全場大合唱
真係好正呀 美千日本番黎快D錄埋佢啦
唔好等過完年先PLUG

真係好正呀 美千 ...
放空 發表於 2018-1-11 09:39

好似已經返左嚟. 丁生IG STATUS 喺佢屋企.

有無人有1月1唱一千零一個條片?

真係好正呀 美千 ...
放空 發表於 2018-1-11 09:39

仲要一二三三二一未錄,全靠隻歌易記

仲要一二三三二一未錄,全靠隻歌易記
joshua 發表於 2018-1-11 10:44

迎面照樣會三二到一 去追

其實啲裙幾啱佢著,好優雅既賢妻良母感覺

其實啲裙幾啱佢著,好優雅既賢妻良母感覺
stephybest 發表於 2018-1-11 12:35

viktor and rolf 果條 我幾中意

http://www.bastillepost.com/hongkong/article/2743631-cmc-live%E8%8F%AF%E4%BA%BA%E6%96%87%E5%8C%96%E6%BC%94%E8%97%9D%E6%88%90%E7%AB%8B-%E5%BB%BA%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E6%9C%80%E5%A4%A7%E6%BC%94%E8%97%9D%E5%B9%B3%E5%8F%B0

在2018年,CMC live華人文化演藝陸續舉辦的演唱會巡演,將包括五月天、張學友、范瑋琪、鄧紫棋、徐佳瑩、楊千嬅、陳綺貞、光良等。

321Go有機做TOUR⋯⋯

今次321啲衫會唔會多過LB?
睇返啲相,佢個頭襯淺粉紅直身長裙都幾優雅,我諗如果千嬅紫色頭果時未必會襯到
而有啲裙感覺好似謝師宴/姐妹裙咁,唔知點講

在2018年,CMC live華人文化演藝陸續舉辦的演唱會巡演,將包括五月天、張學友、范瑋琪、鄧紫棋、徐佳瑩、 ...
matthewyky 發表於 2018-1-11 14:09

新年都過左,Rundown洗唔洗繼續倒數放煙花

呢張相係咪影緊我係我條片嗰陣?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

以佢而家地位,使唔使咁呀
happychicken 發表於 2018-1-10 21:04

咁又唔可以咁講,冇返咁上下地位都冇咁多brand肯sponsor佢

其實點解演唱會d costume唔度身訂造
可以完全配合個show
著brand piece 其實好蝦人著,尤其是普通身形亞洲人。

其實點解演唱會d costume唔度身訂造
可以完全配合個show
著brand piece 其實好蝦人著,尤其是普通身形亞洲 ...
loowee 發表於 2018-1-11 22:41

等啲觀眾覺得多啲變化 好似落本啲掛
宜家就似係求其揀堆衫 再每日求其揀一件

我都唔鍾意香港演唱會近年呢個變化
夠代表, 有記憶點既一件兩件就得 (如果encore變我就冇乜所謂)

等啲觀眾覺得多啲變化 好似落本啲掛
宜家就似係求其揀堆衫 再每日求其揀一件

我都唔鍾意香港演 ...
721AXA 發表於 2018-1-11 22:50

著sponsor衫應該免費? 反而搵designer 度身訂造個$$$一定唔少 可能budget問題宜家香港concert先越黎越少concert costume
但其實件衫好重要lo 完全系舞台設計一部分 今次依個show 我覺得最敗筆就系服裝 心口大大個moschino logo 唱情歌慘歌 畫面上好難投入!

On Aura Tout Vu 既designer有係ig多謝美瑞

著sponsor衫應該免費? 反而搵designer 度身訂造個$$$一定唔少 可能budget問題宜家香港concert先越黎越少c ...
loowee 發表於 2018-1-11 23:10

件moschino 雖然着得唔算核突,但真係好影響visual.
呢件衫淨係適合唱慳D

On Aura Tout Vu 既designer有係ig多謝美瑞
Jacz 發表於 2018-1-11 23:12

YES 連續幾個POST "HONG KONG SUPERSTAR"

其實D DESIGNER 衫 空運黎HK 都唔便, 仲要FITTING

咁又唔可以咁講,冇返咁上下地位都冇咁多brand肯sponsor佢
Jacz 發表於 2018-1-11 22:30

Sponsor既話應該有出特別鳴謝吧?例如pacific coffee同shure

如果321要走tour,d歌真係要重新選歌!
不過唔知在內地走,可以走到幾遠......

如果321要走tour,d歌真係要重新選歌!
不過唔知在內地走,可以走到幾遠...... ...
mjmasato 發表於 2018-1-12 18:06

換返幾隻花好月圓夜/圓缺/愛過/人情世故/平行/醒了/色惑入去,翻唱突然好想你。攪掂LOL

其實一二三三二一會唔會plug? 好想聽