返回列表 發帖
嬅粉好癲,2.0
CM變咗千千cafe咁
hehehaha 發表於 2017-12-23 19:35

CM變咗千千cafe咁--->宜家先知?

咁癲
kelvinyu188 發表於 2017-12-23 19:48

其實大少少既星都實有, 班大陸黃牛係長注

落左個幕先知龍與鳳期待有幾Theatre同舞台性

派bon bon?大倒退
joshua 發表於 2017-12-23 20:21

有可能 24 25 31個啲先派靚野

個螢幕寫住特別嗚謝 黃偉文
好不安
fifty1205 發表於 2017-12-23 20:32

可能某part係佢idea

佢唔係形象設計下話?
Gavin So呢?
Jacz 發表於 2017-12-23 20:34

如果啲衫係佢搞 就應該唔只特別鳴謝

個look.... 好唔襯佢下

仙杜拉feel
不過歌揀得幾好

數你效果幾靚啊

個visual有啲部分好似周爸上個禮拜個show

呢條藍裙幾靚 個頭就..

個台框都幾似adele個個
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ_3iWF1jzc

毒果有opening繼續努力片 個頭真係幾樣衰
https://hk.entertainment.appleda ... e/20171223/57619570

Visual做得好好呀 好靚
好彩姐

開始見ig有人話好多歌唔識

火鳥火鳥火鳥

火烏裙 個頭...

下 紅館show咁短? 得5parts?

咁啲人係咪叫緊encore我會好唔願意叫wor lol

缺陷美係ending song???
得23首???

我覺得即使精緻 都係太短wor...

希望小星星做ending

係喎。。咁個倒數位係邊? 定係冇??

有名你叫容祖兒
做有品味既野就唔係佢
John 發表於 2017-12-23 22:54

Mysecretlive佢咪就係創意總監 咁都冇品味?不過大show佢冇咁大膽係真

應該31號果場有呢個倒數位
Gary 發表於 2017-12-23 22:55

邊個位? 宜家睇唔出邊首歌做countdown

新歌咩類型??

今次好似好少衫咁既?
Jacz 發表於 2017-12-23 23:15

5part+encore... 梗係少

得五part 係咪咁慳

首新歌啲高音都幾難聽下喎

除左setlist幾好之外,其實無論造型同stage production 都好9流, 完全山寨版Adele 個 show  ...
loowee 發表於 2017-12-24 00:05

個台勁似adele 而且冇特別 同佢四面一樣冇變化
但某D visual做得幾靚

我睇片 繼續努力intro 有啲似jy number6開場逃個intro
雖然大家都係carl

其實setlist事少wo, 最大問題系本身個show睇落好cheap, 邊個做美指?

d舞步加埋個look真系睇到噴 ...
loowee 發表於 2017-12-24 09:04

港式演唱會嘛
今次兩套快歌衫都頂唔順 上次個兩套正常好多

不過個show啲visual叫做唔錯 有D設計
救翻個悶台少少
佢事前講到好Theatre舞台性 仲以為有props+好多變化

理性批評下就叫入黎嘈? 你地班fans都好惡喎

飛就買左, 我係期待 數你 的士司機 火鳥 個performace既

未入場睇,但睇返D人拍既片同相
覺得個台真係唔靚,不過都係預期中,但冇諗過會係咁簡陋
再黎就係D衫,同LB ...
Jacz 發表於 2017-12-24 10:53

藍裙 黃裙 都幾靚, 可以唔洗日日換
係唔明點解最後兩條都要全黑 lol 望落換左好似冇換咁
快歌個兩套同lb冇得比

的士司機好似有布幕效果 幾正
不過得毒果同ig一兩張相 冇人影片 lol

upload完全, 自己上去睇啦:)

ps. 位置唔係正中, 錄得唔完整, 唔好介意, 止住渴先

btw, 睇完話我 ...
aRh3i 發表於 2017-12-24 11:20

Thanks 好前
打橫好啲丫 可以影哂成個stage既效果
冇的士司機既 好想睇

係咪high king間野被爆拖糧,所以炒左high king
joshua 發表於 2017-12-24 15:00

Highking有拜神好似 其中一part佢排架啦應該

翅膀下的風上次lb都個咁正既表演 今次冇必要再唱

其實唔鍾意成日換衫
好睇 俾人記得 夠signature 既一套就夠

通常都好容易越換越醜

的士司機條新裙好似美jo secret live唱怨婦個part個條係同牌子 設計勁似

今日輪椅位仲未賣晒
gooloo 發表於 2017-12-25 11:46

乜唔係黃牛直掃既咩 定宜家多左規矩

得罪講句
的士司機果 part 可以全 part cut 咗佢
只係得正面中既正面先睇到個 effect
三面台根本唔岩咁做
...
hissorhk 發表於 2017-12-25 02:51

其實三面台定四面台
做咩舞台效果都好, 點都會有死位

現場好貴
睇fb 仲有人放緊今晚
Kyle_ 發表於 2017-12-25 18:24

現場好貴? 幾點問?

Facebook有fd話今日係咁走音 搞咩

encore寒舍就好, arm feel

今晚encore look想點 著到又肥又矮咁

件衫真係醜到
gooloo 發表於 2017-12-27 12:25

唱彈珠人都幾襯既

今日白加粉紅又幾好
前幾日連續兩條都黑真係唔太好

Utube啲片真係少到 有都係得encore個啲big hits

竟然有我等我在
Kyle_ 發表於 2017-12-28 00:34

等肥佬y黎送俾佢? 佢好似好鍾意呢隻