返回列表 發帖
Encore
23 缺陷美
呢首會唔會跟IG個10首咁晚晚轉???

我買搭正一點 MUSICBREAK 係倒數
不過想聽佢唱你是唯一 我是之一 ...
cch 發表於 2017-12-31 00:22
國語想聽埋我很好同讓我重新愛上你~~

其實FAFA應該係最冇SIDETRACKS歌的歌手~
基本上冇歌係FANS唔識~

算啦 佢肯唱個三首都要還神
其實快歌嘅話點解我私心想聽內有惡女/吹牛娃娃 ...
cch 發表於 2017-12-31 00:37

好想聽多一次吵我LIVE

唱超齡果時一片靜丘丘啵..
同之後野孩子好大對比
hehe 發表於 2017-12-31 01:00

其實有時都想靜靜咁聽人唱歌而唔係隔離個呀姐係度唱K~上次仲遇到個慢半拍讀歌詞既坐隔離~

尾場cm嬅粉揮手區
8283 發表於 2018-1-1 23:34

有冇人有尾場123321片~
同千嬅一齊喊搞到冇錄到~~

下次應該我地自己大聲唱左我等我在個開頭迫FAFA接埋下半PART佢~

大合唱新歌好正
John 發表於 2018-1-3 01:58

嬋粉應該係最痴線粉~未正式出街既歌都識唱~

尋晚都跟住喊呀
happychicken 發表於 2018-1-3 12:45

X2

SINGLE LIVE冇左側田把聲仲好聽好多~

因為大家唔係比較其他女歌手,係比較返千嬅自己之前既演唱會。

All About Love 係一個不可重現既奇蹟,Le ...
powerful 發表於 2018-1-3 22:39

L&G我覺得成件事好華星既佢~LB就係新藝寶時期既佢(成件事都係好楊千嬅自己)
321就係金牌時期既佢(開始唔再以自己故事為中心而係有說教味)

咁我又認為繼續努力、放煙花擺開頭好驚喜 (所以更覺頭重尾輕),的士司機、電光幻影一部分好完美噃。

但係 ...
powerful 發表於 2018-1-3 22:17

如果主題係倒數可以棄埋熱血青年改照想本子仲正~~

而家loop返大家留言,呢個中晒point,上次LB睇完真係全晚沉浸集體回憶中,今次真係冇咩感覺

洋蔥好正 ...
powerful 發表於 2018-1-3 21:49

LB成件事都係楊千嬅, 就連D過場剪接都係同FA有關~
今次只係一個說教故事~FANS感覺一定冇上次咁深

youtube幾乎無哂concert d片咁濟...今次真係嚴打侵權
vsa 發表於 2018-1-4 04:13

最可惡係尾場之後先做野~
之前唔做由得D片引起話題~
而家利用完就BAN~~