返回列表 發帖
陣老人除隔住個mon都聞到!!   
不如大家一齊學,2號完show之後係紅館黃閘跳俾瑞瑞睇,賀佢告別樂壇 ...
Jacz 發表於 2017-12-25 00:06

可以去荃灣公園battle大媽舞!
用千嬅趕走中國大媽!
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

突然覺得呢個show似係minor classic既變奏版,好多位都好似!such as 開場條裙and舞步(似心魔果part),第3 ...
Nathan 發表於 2017-12-25 00:09

揀歌都似 係攝左幾隻大熱歌落去咁解
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

其實叫佢唔好喊個D人其實係想睇佢喊
Jacz 發表於 2017-12-25 00:12

成日話佢扮喊
但其實心底又想睇

回復  John

聖女不敗真係完全唔記得左呢隻歌既存在
8283 發表於 2017-12-25 00:13

其實唔識唱 淨係記得好噴

琴日都好多人叫佢唔好喊阿, 千嬅話我冇喊阿~~
之後d人話咁你喊啦, 千嬅話突然間點喊姐, 你過黎打我{:1_12 ...
aRh3i 發表於 2017-12-25 00:14

新聞都有報 笑死

今晚 一二三 三二一 好似爭啲喊  現場聽好正
Juicy_Lemon 發表於 2017-12-25 00:18

留返d眼淚比我個晚先好喊呀

聖女和剩女都站起來 跟著唔記得
艾石仔 發表於 2017-12-25 00:17

站起來淨係諗起色惑

本身睇31號
諗緊買多場睇2號定26/27/28號好
放空 發表於 2017-12-25 00:28

老千尾場不能錯過

佢話有人話點解演唱會唔開live, 佢話因為演唱會開live好似係犯法lol
講緊JY 上次開live haha? ...
aRh3i 發表於 2017-12-25 00:38

黎明都開啦

不停玩電話
swl 發表於 2017-12-25 00:53

好心就咪去啦

LB商業味濃好多,如果,如果LB係做跨年,又有咁多大粒嘉賓,街客一定好滿意
而呢一次嘅制作,對比其 ...
treee 發表於 2017-12-25 03:18

呢樣真
不過因為咁 更加欣賞佢勇氣
認識嘅楊千嬅終於返嚟

方丈都算賤人之中嘅極品
去完1張相都無up
Lewis 發表於 2017-12-25 10:49

好心佢啦 霸住個位
好彩余春嬌都唔算太噴

通通唔洗出現唔該!!唔好又黎同我唱 飲酒思源
Jacz 發表於 2017-12-25 12:30

原來飲酒思源 撈月亮 斗零踭冇消失到 仲係度老是常出現
反而原來過得很快樂可能真係華麗退場 (但我寧願呢隻都唔想飲酒/撈月)

原來過得很快樂正喎
kelvinyu188 發表於 2017-12-25 13:10

正正常常囉
點都好過撈月
Wonder Woman隻碟唱下其他歌好過死loop撈月啦

肯定嬲緊啦
    唱林夕17隻
jason567 發表於 2017-12-25 13:10

呵呵
林夕當千嬅係寶
唔通為左比面光頭唔唱咩

如果唱 禾I過 呢?
Jacz 發表於 2017-12-25 14:04

起碼有d新鮮感同有得笑下

想問有無人知
紅館現場放飛 個價係幾多?
突然好想今晚入場
放空 發表於 2017-12-25 18:13

我都想晚晚乖咁睇千千!

其實除左1號, 你仲睇邊場
Kyle_ 發表於 2017-12-25 18:24

唔知五小孩會否黎睇一場千嬅,千嬅有無比飛佢地~
上次都有同父母去睇,哈哈~ ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-25 20:10

五個小孩真心好睇!!

好睇 我俾7.5分 但覺得有幾個位煽情左
同一年既電影 我鐘意那一天我們會飛多D

千嬅做得超好 同埋覺得佢 ...
放空 發表於 2017-12-25 21:19

我睇到濕哂!

小城大事走音走到痴線
有朋友唔得閒 比左張飛我睇
samxdxd 發表於 2017-12-25 21:53

繼續盲撐千千

最後冇唱到,借啲意轉話題......
matthewyky 發表於 2017-12-25 22:43

欣賞佢唔跪低
等光頭唔好以為自己真係大哂

唔係好覺,但係啲歌詞繼續日日新鮮haha.
matthewyky 發表於 2017-12-25 22:20

佢應該永世都會唱「只因追憶不怕愛會終止」

聖誕歌
alal 發表於 2017-12-25 22:48

正正子

佢自己都大把聖誕主題既歌
聖誕禮物, 冬天的故事, 寒舍,一千零一個...   ...
Jacz 發表於 2017-12-25 22:52

簡愛
All About Love其實都算算地

本身唔唱再見二丁目
有fans 叫佢唱
即慶唱的
ray 發表於 2017-12-25 23:15

邊個咁大整古

可能真係誤會佐

sor, 方丈!
Jacz 發表於 2017-12-25 23:24

sor
等我仲係咁鬧佢

佢係咪扮聽唔到
Jacz 發表於 2017-12-25 23:38

肯定係

放心佢實會睇
可能哩幾日紅日多JOB 睇唔到
Kyle_ 發表於 2017-12-25 23:44

我走去無聊search佢個名
點知spacebar第一個彈出黎既結果就係

今日聖誕都唔唱寒舍或舊地   走去唱人地既歌
SA弟林 發表於 2017-12-25 23:35

唔係菊花台已經算係咁

有人話sammi超水準演出真係笑左
joshua 發表於 2017-12-26 00:15

超差水準?

上次玩七色彩虹
今次玩慢慢變紫,得佐!
Jacz 發表於 2017-12-26 00:31

會唔會好傷頭

算吧,唔喜歡佢既人點都係踩免費都唔想睇"你估人地想走音,佢已經很盡力做到最好唱歌既野佢自己唱得享受同 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-26 00:26

無錯
就好似我點都唔會睇容祖兒/買容祖兒d碟
但會係咁鬧佢

佢9成係嫁啦
Kyle_ 發表於 2017-12-26 00:20

d相都幾有氣場

暫時反而有幾個同佢無乜交情既港台dj去
joshua 發表於 2017-12-26 14:54

d hater搞事咪理佢地啦

我覺得佢同Jarvis好似呀
Jacz 發表於 2017-12-26 21:20

幾可愛!

琴晚患病海外歌迷gigi又飛黎睇,睇新聞仲去埋後台搵千嬅!!
坐住輪椅沒好返到飛黎香港睇佢,千嬅一定很感 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-26 13:50

嘩 千嬅真係好錫fans

頭先打咗篇文,寫得唔好請見諒~
kelvinyu188 發表於 2017-12-26 15:41

支持
千嬅好需要我地幫手吹奏~
遲d cm共和榜投票大家要一齊投Wonder Woman!!!

咁你共和榜快d 選我入去等我下年捧美千拎CM 女金XD

anti ot
今晚會唱咩呢 我估笑中有淚 ...
放空 發表於 2017-12-26 22:33

我有投你呀
而家少左好多嬅粉榜
Wonder Woman爭d上唔到cm榜!!
好彩最尾上到
大家記得全投Wonder Woman
唔好走左去投余春嬌 演唱會都冇唱!

你 投和每天講再見啦
wchild 發表於 2017-12-26 22:34

見到千嬅
咩都要讓路
橫掂和每天講再見都唔會贏到 多我一票唔多
Wonder Woman落力投可能真係會贏

飛水瓶座你想班大陸fans拆台?
Jacz 發表於 2017-12-26 22:38

水瓶座點都好過撈月亮既

如果千嬅唱 和每天講再會你會唔會痴左線
艾石仔 發表於 2017-12-26 22:39

明日再會好d

但係 溫打嗚萌 連好多嬅粉自己都唔鍾意喎
Jacz 發表於 2017-12-26 22:40

我已經接受左 仲狂loop!
余春嬌都過哂氣啦
同埋叱吒都係Wonder Woman入二十強

唔知亦唔sure 係咪真係有.. lol
siongguan 發表於 2017-12-26 22:42

小道消息

撈月真係完全冇想聽既意欲,好驚小調
Jacz 發表於 2017-12-26 22:42

都唔知點解個陣我會鍾意隻歌
好悶呀
寧願聽禾I過

meridian後半啲罐頭K歌
gooloo 發表於 2017-12-26 22:49

同病相愛 最後今天

其實只談同別阻幾正

傑出青年就不了

巧鍾意321Go!版既 溫打嗚萌 呀!! 好好un
依家 溫打嗚萌 係咪取代佐 色惑 係cm嬅粉心中目既位置? ...
Jacz 發表於 2017-12-26 22:46

兩種快感

我首笑中有淚幾時出
myungwon 發表於 2017-12-26 22:53

我要色惑!!!

禁早完場喇?
eldrian710 發表於 2017-12-26 23:04

睇黎尾場嗌2nd encore可以嗌足半個鐘

同意,搵人重新執過上面三首歌,好似美祖咁重新派台喇
Jacz 發表於 2017-12-26 23:08

只談好聽呀 其實直接派都冇問題
別阻都好聽 moov個版去得盡返少少即刻型哂