返回列表 發帖
好多時呢的都係假民主
都係一堆歌,練定,佢地叫做stand by list, encore part 用
之後現場有人剛好 ...
gordon0807 發表於 2017-12-28 00:37

上次twins 點唱環節有幾首真係即場加嘅,聽得出
反Ot 如果尾場好似minor classics 咁可以點唱就好啦,我坐BD幫大家轉達意見
其實咁早完場好處喺尾場encore可以唱多d 唔怕罰錢
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

佢未必上台嘅
swl 發表於 2017-12-28 01:32

Minor Classics 由觀眾臨時變嘉賓
肥婆馬上收皮

其實我幾喜愛向左走向右走同長信不如短訊
賴爽 發表於 2017-12-28 20:39

後者無可能啦,千嬅好似好憎呢首
郎來了都想聽
肥婆馬上收皮

竟然今晚有呼吸需要 姊妹好妒忌
肥婆馬上收皮

wow 真係唱一千零一個啦
victor1991415 發表於 2017-12-28 22:46

Shit
肥婆馬上收皮

尾場要再唱
wchild 發表於 2017-12-28 22:49

一定要啊,DVD留念
肥婆馬上收皮

大叫塔羅迷 mr 一個人的童話 嬅麗緣
wchild 發表於 2017-12-28 22:52

送花順便遞歌詞紙啦
肥婆馬上收皮

完場黃閘等候時,千嬅對於有內地粉絲希望她唱「撈月亮的人」的請求,給出了這樣的回應:「這次沒有安排喔,內地演唱會時再唱吧。」by Weibo
肥婆馬上收皮

呢首minor classics唱過lol 最想single haha
eldrian710 發表於 2017-12-28 23:12

我都覺得應該揀d從來無唱過Live嘅
提議Single 舊地 偷生
肥婆馬上收皮

集體回憶 anyone?
siongguan 發表於 2017-12-28 23:14

A music d歌不了,如果得一個quota
肥婆馬上收皮

倒數場有無人一齊嗌知更同single
jaydeng 發表於 2017-12-28 23:21

街客場佢一定係瘋狂唱校歌
肥婆馬上收皮

聽到好感動 歌詞咁密都唱啱哂 好完美
肥婆馬上收皮

已整左個投票post (link亦放左係簽名位), 麻煩大家(同叫fd/fans)投票la~~~
每人最多投5票, 歌曲數量太多,  ...
aRh3i 發表於 2017-12-28 23:49

無寒舍揀
肥婆馬上收皮

小星星有唱過幾次
    有無千嬅最歌十大走勢?
Nathan 發表於 2017-12-29 08:46

其實小星星得開大同2014拉闊唱過
同埋L&G第四場清唱幾句
肥婆馬上收皮

最新走勢
共402則投票
1. 小星星
2. 嬅麗緣
3. 塔羅迷
4. Single
5. 咬唇
aRh3i 發表於 2017-12-29 11:22

Omg 完全唔明點解忠粉會鍾意嬅麗緣
肥婆馬上收皮

千嬅助手Linda既ig問大家想聽咩歌呀
我地係要話俾佢聽呢個投票?
Jacz 發表於 2017-12-29 11:43

我見好多人留言想聽Single 小星星 深息 笑中有涙
肥婆馬上收皮

嬅麗緣都好多
Jacz 發表於 2017-12-29 12:29

我自動無視左
肥婆馬上收皮

yes~ 希望佢咪鬼黎,都冇人識佢
Jacz 發表於 2017-12-29 16:47

我估係wonder woman rap
Studio version都係佢rap
肥婆馬上收皮

好熱血, 好有11年前UNLIMITED 出碟果陣既瘋狂
記得當年又係FANS自發, 整哂短片、BANNER圖、XANGA, B ...
Kyle_ 發表於 2017-12-30 00:55

集資印banner尾場encore舉
肥婆馬上收皮

點解Linda IG會話琴晚嘅寒舍有無令大家驚喜?有唱到咩?
肥婆馬上收皮

Btw佢話single 小星星 咬唇冇譜...
matthewyky 發表於 2017-12-30 23:30

求片
其實3日要寫一定寫得切
肥婆馬上收皮

竟然AGA 有去@@
Kyle_ 發表於 2017-12-31 00:26

不如唱天橋
肥婆馬上收皮

尚未出現怨婦十大:
狼來了
笑中有淚
冰點
楊千嬅
愛人
matthewyky 發表於 2017-12-31 00:13

我唔介意聽笑中有淚
肥婆馬上收皮

IG有今晚講小星星SINGLE段片
gooloo 發表於 2017-12-31 00:28

邊個的IG啊
肥婆馬上收皮

我之前都講過好想佢唱呢首㗎  

首國語歌佢仲記唔記得㗎
Jacz 發表於 2017-12-31 00:27

其實呢首春嬌2個陣幾hit YouTube 都破百萬點擊,好多港女聽
醒了都正
肥婆馬上收皮

single 佢話過2日唱呀

而家唱野孩子
放空 發表於 2018-1-1 00:15

Omg!!!!!尾場見
肥婆馬上收皮

今日清唱左幾句依經好好聽 ...
victor1991415 發表於 2018-1-1 03:58

Oh really??? 求片
肥婆馬上收皮

上網搵左好耐都搵唔到清唱Single
肥婆馬上收皮

因為真係唱得好突然同埋一段仔

跟住已經係fc 自high 唱左一般,好正 ...
Kyle_ 發表於 2018-1-1 13:08

唱咗幾句chorus? 唱之前有無講左d咩
肥婆馬上收皮

嘩, 狗頭有拍到Single
qkillcute6111 發表於 2018-1-1 14:31

Omg 好正 記得尾場先唱
肥婆馬上收皮

Yeah!!!!聽日有Single!!!!
希望聽日唱埋10001
肥婆馬上收皮

尾場cm嬅粉揮手區
8283 發表於 2018-1-1 23:34

Line Group La
肥婆馬上收皮

聽日會唔會encore Single+我等我在
如果真係咁就無憾了
肥婆馬上收皮

Encore唔計幾首鐵膽,今日唱左少女的祈禱 勇 最好的債 一千零一個
睇黎聽日好大機會係好不容易遇見愛 稀客 姊妹 閃靈,仲有說好的Single,同小道消息未出嘅我等我在 當我想起你
呼吸需要 超齡 抬頭 呢d應該無乜可能再唱
全部Encore唱哂已經好滿足,千奇唔好唱狼來了 愛人 冰點 出埃及記!!!
肥婆馬上收皮

今日唱一千零一個 反應勁好, 真係R 爆頭點解咁耐先RANDOM 唱1 2 次..
快劍俠 發表於 2018-1-2 03:01

我見Ig片有個位全場大合唱 瑞瑞都嚇呆咗
肥婆馬上收皮

我等我在, 完全冇提過仲有咬唇, 小星星, 嬅麗緣
可唔可以一圓心願{:4_93 ...
oreo 發表於 2018-1-2 03:11

嬅麗緣就免了 浪費quota
唱舊地 寒舍 知更 深息仲好
肥婆馬上收皮

仲搭緊車ja
aRh3i 發表於 2018-1-2 19:48

Shit 九龍塘都未到
肥婆馬上收皮

余文樂唱Mr. Omg
肥婆馬上收皮

Diu 佢頭先話狼來了未唱
肥婆馬上收皮

崩潰了,唱左single!!!!
肥婆馬上收皮

個撲街唔要我等我在真係乞人憎
siongguan 發表於 2018-1-3 00:14

妖 個下嬲到想打爆電視機
肥婆馬上收皮

其實少女同勇都仲係假encore!!
燈熄一半 啲音響未熄
佢預左再出既
但最尾都搞到十二點算佢啦
但佢問少啲fa ...
ho_ 發表於 2018-1-3 00:37

最難頂係15分鐘多謝talking 個下已經心感不妙
不過唱左Single 臨尾佢又沙哂聲 誠意搭夠 我收貨啦
肥婆馬上收皮

我聽到 我等我在 已經開始叫
點知個撲街話唔祭 我d_u 左出聲
siongguan 發表於 2018-1-3 00:40

成班人大叫1001 但俾瑞瑞無視左
肥婆馬上收皮

明明嬅粉會想聽
John 發表於 2018-1-3 02:06

唉 楊千嬅又會因爲條友一句就唔唱