返回列表 發帖
無人影下個臺ge?

有可能 24 25 31個啲先派靚野
721AXA 發表於 2017-12-23 20:25

寰亞邊會出得派靚嘢,有嘢派已經偷笑啦

歌單真系好正!

我係冇
佢只不過將以前唱過既歌再撈埋一碟
(無論big hits定所謂既side cuts)

上次都話有翅膀下的風  ...
jason567 發表於 2017-12-23 23:09

1d都唔失望wo,個rundown咁鬼正

回復 381# grass.grass

笑咗

成晚羅羅亂,訓唔著
321我今晚GO!

寰亚真系孤寒到不止一个点,明明系大show,制作每况愈下。
之前梁汉文都有好大块特效同舞台,今次升降机都 ...
kenny211 發表於 2017-12-24 09:47

寰亞真系好撲街

我有2張25號...唔知有冇人陪我睇
porfavor 發表於 2017-12-24 11:03

哈哈 可惜我無地方住
    睇完今晚,聽日走

diu都想出埋。不过rundown同概念系好,就舞台差紧d年底大show feel,希望今晚有突破。
   之前微博有 ...
kenny211 發表於 2017-12-24 10:55

話唔定已經cut咗
rundown好正就係個臺差小小同埋d衫差唔d
唔通得我一個覺得上次LB快歌兩件衫無敵醜樣:)

終於得閒講翻陳晚個show
live成個show都幾好,除左一兩首好冷嘎
可能系我坐fans club那邊,氣氛好正,隔離d人基本都識唱
現場睇d衫都算過得去,有d忘詞(陳晚好後期先有開提詞機,發生咩事)
但系唱的好好,好夠氣
opening簡直完美,本身就好鍾意繼續努力,宜家已經顛啦
陳晚根本唔得閑影相,唔可以同時做太多野
影得嚟enjoy唔到成個show,唔影又好似差d甘
又要啪啪啪又要舉群英會d燈牌
陳晚好鬼忙:(

知道方丈昨晚嬲豬,今晚即補禍
Jacz 發表於 2017-12-25 22:40

24號y應該系唔嚟,有噶話肯定有相同新聞

係lorrr! 佢似係去咗旅行wor
有冇相影到佢係有嚟?
swl 發表於 2017-12-25 23:01

無,其實陳晚就係見到有個光頭嘎坐第二排,大家起度估系唔系啊Y

服咗某d人…唔通一首hit少少ge歌都唔比唱咩?
最重要系楊小姐目前想唱ge,考慮300幾萬人ge rundown仲洗唱?
你自己去KTV唱飽距
真系忍無可忍

突然覺得丁生好好...佢坐足咁多晚  (但無得上台)
happychicken 發表於 2017-12-27 11:59

幸福人妻。
    丁生晚晚都起現場stand by支持老婆好感動,畢竟年尾好多job

king jer:樂壇人瑞楊千嬅近日舉行演唱會,有「時裝終結者」之稱嘅佢,其演唱會造型向來觸目驚心。今次亦不 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-28 13:42

瓊姐又無講錯ge,d衫又真系唔靚
    雖然海膽裙我要駁回瓊姐,海膽裙好靚,但其他就真系麻麻
    尤其是後台同其他人合照d相,真系一套肉酸過一套

tag埋
#起碼我做過
#楊千嬅321go演唱會2017
#楊千嬅
呢幾個啦

今晚唔知點訓

幾時開始tag?

Omg 完全唔明點解忠粉會鍾意嬅麗緣
fifty1205 發表於 2017-12-29 11:36

嬅麗緣…別

期待中我先存在

開始tag未?

等等
楊小姐tag系go,唔系大寫啊

700幾票,系唔系要有700幾個post

千嬅狀態好好窩 把聲都hold得住 比個叻距