返回列表 發帖
其實kingjer對千千都係明踩暗讚架啦
上次lb佢都讚架
係Comment見到佢話好鍾意mr 仲話套肥矮衫根本就好難carry

嬅粉問心除咗25個禮物膠袋,晚晚encore啲衫都好核突
gooloo 發表於 2017-12-28 15:17

琴晚幾好喎 簡單得黎幾靚

嘩出面真係勁多牛
280 賣360 都ok ge 包埋手續費
放空 發表於 2017-12-28 19:05

等開場壓佢價呀嘛 實平好多

今晚條新藍(定黑?)裙幾靚幾grand

今日呢件?

同joey mysecretlive同一系列幾型wor

呢件千千前幾日著左 都係呢個V&R系列

佢著得幾靚幾型喎紅色呢套

Jacz 發表於 2017-12-28 22:32

兩件都靚 紅裙近睇靚得黎型好多detail 另外個條就grand

宜家投乜都遲啦 做就應該開show前做
宜家俾佢知咪頂多清唱半首咁

唔係既 一兩首可能ok一千零一個都係尋晚有fans 叫佢唱
放空 發表於 2017-12-28 23:21

前面有個reply 不過佢del左
佢話見到rundown一早有1001 即係一早排好

JY都係開場後做依件事, 係中間已經唱左想唱既歌
再者, 有心唔怕遲, #起碼我做過, 清唱半首都好過完全唔唱 ...
aRh3i 發表於 2017-12-28 23:23

麻煩你個次?

我覺得如果我想佢邊首唱既
就希望佢係full band on stage認真咁唱全首 好過清唱過骨以後唔再理首歌
宜家咁趕未必練得到

其實我覺得上次my secret live
joey 個practice 好正
encore 部分 抽人點唱
唔洗band 清唱咪得

不過大場 ...
放空 發表於 2017-12-28 23:32

睇jor msl表示清唱部分係幾high既 有氣氛
但大部分都笑著hea唱啲慘歌咁 我自己唔多鍾意咁

暫時utube最清, 角度最正既數你
https://www.youtube.com/watch?v=2PLvTXtX27U

OMG YOUTUBE 終於多返REGULAR RUNDOWN 既D片
火鳥 嬅存
Kyle_ 發表於 2017-12-29 02:20

最值得睇既的士司機 依然係冇

個guest list要權限?

第二場有許創基
第三場陳家豪
27號個場夢妮妲
28號rikko lee(連續兩晚lol),perl yu ...
mychart- 發表於 2017-12-29 05:00

Perlyuen係band member黎架喎 lol

洋蔥個位幾岩轉深息 個lighting都好岩feel
不過應該冇乜可能

琴晚無論歌定衫都勁岩我心水
好驚31號甩哂轆

一千零一個 HD 全首
https://www.youtube.com/watch?v=D02atnONnEQ
intro好似有個位彈錯左

其實導演先係主控大權 所以應該俾fran9知
不過fran9都係保守派 唔似會做呢啲咁突然既野 lol

佢踩
wchild 發表於 2017-12-30 15:53

咁都叫踩?
同埋佢都唔知三隻歌點出黎先問

的士司機真係勁好睇 設計視覺個個真係好勁
不過真係斜啲都睇唔到

Countdown完唱抬起我的頭來 歌詞黎講其實勁怪不過都high

2nd encore個粉×紫先係終極核突
gooloo 發表於 2018-1-1 02:57

隻大脾.....

點都唔會夠丁生丁太係lets begin兩個對住唱
宣布你我再不相愛怪
mychart- 發表於 2018-1-1 08:14

基本上將佢變成搞氣氛既high歌都好奇怪

宜家邊幾場有錄影???

有冇人知狗仔頭今晚會唔會去,佢啲片夠好J
treee 發表於 2018-1-2 21:45

個人唔太鍾意佢啲片 幾乎全部得個大頭咁

講多謝講咗十分鐘都未講完。。。
kio0909 發表於 2018-1-2 22:43

又要cut歌了?

楊千嬅都冇去MSL, 不過ig經常有互動。
琪粉走開係甘
siongguan 發表於 2018-1-3 00:27

冇記錯佢係有去msl

吹得有冇長過上次林海峰

Single Mix左壹號皇庭 隨時版權好難拎 未必出到碟

以佢既記性
joshua 發表於 2018-1-3 14:45

已經有個超巨型歌詞機喎

可能佢嗰頭真係有啲難襯衫
Jacz 發表於 2018-1-8 23:35

火鳥個件最最普通偏偏就係特登設計(我估)

原來事前一切收收埋埋都只係為左收埋個髮型

其實點解演唱會d costume唔度身訂造
可以完全配合個show
著brand piece 其實好蝦人著,尤其是普通身形亞洲 ...
loowee 發表於 2018-1-11 22:41

等啲觀眾覺得多啲變化 好似落本啲掛
宜家就似係求其揀堆衫 再每日求其揀一件

我都唔鍾意香港演唱會近年呢個變化
夠代表, 有記憶點既一件兩件就得 (如果encore變我就冇乜所謂)