返回列表 發帖
一二三三二一後段喊到唱唔到
thm 發表於 2018-1-2 23:42

大合唱新歌好正
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

Fans club 2nd encore 完全無lead 到咩事
放空 發表於 2018-1-3 00:08

冇人嗌楊千嬅啪啪啪
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

嬋粉應該係最痴線粉~未正式出街既歌都識唱~
kenny1102 發表於 2018-1-3 02:01

好正

個撲街唔要我等我在真係乞人憎
siongguan 發表於 2018-1-3 00:14

明明嬅粉會想聽

D 人叫我等我在, 之後千嬅已經唱左一句話應該唱到
問埋band 都摷緊譜, 我拎起機準備錄
千嬅再問我等我在o ...
aRh3i 發表於 2018-1-3 00:20

真心可惡

冇記錯佢係有去msl
721AXA 發表於 2018-1-3 00:30

同AGA Gin Lee關係一樣
一個冇野
但另一個好有野呢

其實少女同勇都仲係假encore!!
燈熄一半 啲音響未熄
佢預左再出既
但最尾都搞到十二點算佢啦
但佢問少啲fa ...
ho_ 發表於 2018-1-3 00:37

同意呀
都未有真encore
不過可能今晚遲左少少開 加上講野多 所以已經12點

成班人大叫1001 但俾瑞瑞無視左
fifty1205 發表於 2018-1-3 00:41

我有嗌色惑架!!!

佢自己應該無想過可以有雙位數字

但AIA的代價係好L多態度好差的街客

今日個腦LOAD返千嬅講同林建岳 ...
stone@stone 發表於 2018-1-3 13:17

我都即刻諗起黎生

其實我OK佢做嘉賓好過FISHMAN,
佢唱MR真係世界級難聽
但又真係好靚仔
lemontea1069 發表於 2018-1-3 14:20

唔鍾意余文樂個種類型

唉得閒咪黎 唔得閒咪唔黎 何必咁在意
放空 發表於 2018-1-3 14:40

佢兩個既關係都唔需要懷疑架啦
唔通林夕今次只睇一場 friend程度就同黃偉文一樣咩

反而覺得佢做嘉賓OK 又識搞氣氛 同埋無乜見過佢兩個live 合唱
放空 發表於 2018-1-3 14:41

現場氣氛係唔錯既

唔好唔記得余文樂喺歌手出道咖,當年同佢一齊出道嘅新人有麥浚龍蕭正楠鄭希怡關心妍,其實佢地個屆嘅 ...
lightupmylight 發表於 2018-1-3 14:56

除左關家姐之外
其他唱歌都...

聽幾多次喊幾多次
aRh3i 發表於 2018-1-5 12:58

寰亞快d出youtube版啦

好想返返去31同尾場
Jacz 發表於 2018-1-5 11:56

開多次!!!

荃荃着得好靚
matthewyky 發表於 2018-1-5 18:09

愛荃亦愛笑

有幻想過, 25周年嗰陣時,佢同吹神一齊開。

應該可以連開30場......ff mode..... ...
matthewyky 發表於 2018-1-6 00:29

唔好呀...

我覺得ok wor
華星三寶可以開一次售票show
lemontea1069 發表於 2018-1-6 01:30

會變左talk show