返回列表 發帖
有冇人覺得火鳥佢用義氣腔唱好聽左好多
8283 發表於 2017-12-30 23:25

28號呢場live火鳥好聽都喊,同埋首歌前奏一響啲人係好冇反應,但係唱完個歡呼聲好大,因為加埋啲畫面真係感動

如果聽晚倒數都係得咁少歌大家唔好俾佢走
Jacz 發表於 2017-12-30 23:29

一齊!

回復  matthewyky

又係唱假如喊求千千唱假如喊既機率
8283 發表於 2017-12-30 23:29

今次冇咗兩個必喊位冰點同笑中有淚

美瑞表示LB嗰陣唱色惑俾人托到半天咁高都全場零反應,依家又叫我唱  ...
Jacz 發表於 2017-12-31 00:16

唔講真係唔記得色惑災難原來已經咁耐歷史

yeungchinwah_forever
#楊千嬅 就搵到
gooloo 發表於 2017-12-31 00:30

嘩氣氛好到!一話唱超齡尖叫到

好感動 一半人留低嗌到佢出返黎,仲唱兩首! 今日一開場好high,的士司機手信嗰part好dead,隻wonder woman同新世紀都炒唔翻熱,係火鳥飛女之後開始返返黎,一路好到最後,佢返出黎嗰刻真係好high!

火鳥開始先有,小城大事同之前既歌有發揮作詞既實力。
愛嬅亦愛笑 發表於 2018-1-1 02:12

今晚翅膀下的風真係災難,第一個chorus開始出事,之後仲la咗一句...第二個chorus又作過第二個version出嚟

今日encore套衫又係好醜下

gavin究竟有冇taste
jason567 發表於 2018-1-1 02:52

好醜,真係醜到唔敢睇,我仲諗住31號點都著到最靚出嚟倒數,結果真係

佢28號話自己似法國女人果套
都著到自己好似舊蛋糕咁
jason567 發表於 2018-1-1 03:05

我有睇嗰場,嗰套好似已經係咁多日最靚

有冇人update一下唱咗咩歌

冇1001
Jacz 發表於 2018-1-3 00:05

睇咗三場有兩場1001,就係一場稀客都冇

今日好多好多 Artist係ig 讚千嬅,好感動
Nathan 發表於 2018-1-3 20:34

除咗Anjay仲有邊個