返回列表 發帖
Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-12-24 01:37

第七位係成個榜最好聽果首
JIM'S MUSIC PICK 2017- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ...
放空 發表於 2017-12-24 00:00

恭喜千千勇奪十大

lca6 發表於 2017-12-24 14:02

聽講高質既榜單 week52一定會冠小宇

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-12-24 23:32

年度組合 (50分/30分/20分)
金獎 Robynn & Kendy
銀獎 Supper Moment
銅獎 C Allstar

年度女歌手 (50分/30分/20分)
金獎 Taylor Swift
銀獎 王菀之
銅獎 AGA

年度男歌手 (50分/30分/20分)
金獎 林奕匡
銀獎 陳柏宇
銅獎 陳柏宇

年度至尊歌曲 (10分)
Come With Me - 吳雨霏

銀髮白/飛天/給兒子的信/我錯/獵/難得一遇/驗傷/難得一遇(2)/羽毛鱗刺/最好時光/負攝石/
終於我們/愛比死更 ...
Yan 發表於 2017-12-26 17:35

恭喜成功奪得冠軍既六位男歌手
利申 我有七位

下年會唔會繼續出榜?

Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons / Castle On The Hill / Shape ...
JasOh103 發表於 2017-12-29 00:49

希望TayTay有三首十大 (End Game, Ready For It, New Year's Day)

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-12-30 15:16

恭喜女三甲
Ivana Janice AGA!

第1044期榜單
亦係最後一期
唔洗開cHarrt18.xlsx啦  
再見

cHarrty Music Wk 52
粵語榜

華語及 ...
harry 發表於 2017-12-30 23:22

恭喜霏霏成功係最後一期留名
可惜冇祖祖 =3=

2017年度冠軍歌巡禮
JasOh103 發表於 2017-12-31 01:06

如果plug首冠軍歌就好
而家就

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2018-1-7 14:51

好彩冇XX兒首一字歌
今個星期個榜幾香