返回列表 發帖
環球真係好__. 成件事我覺得AGA好唔抵,本來估佢女三甲。
另外PH歌迷會IG叫人參加,佢應該會去掛。

星夢又乜事唔去?
阿mark 發表於 2017-12-28 10:39

嫌獎項少? 定係要做商演搵錢?

星夢唔玩呢個有d流
不過今年星夢爭獎能力又真係好似差d
kevinlai1621 發表於 2017-12-28 10:44

PH fan Club ig有叫人出席。
其實而定成間星夢只有PH比較有爭獎能力。

但係今年pakho(係星夢)無成績, 俾到盡都係天網金曲
  但係咁樣一定會犧牲忘記我自己, 我估肥佬何本身 ...
kevinlai1621 發表於 2017-12-28 11:00

鬼咩,首首都係劇歌。差的忘記左紅軍,佢係港台食蛋, 希望997有獎。

咪喺咯,真喺黑人憎
阿mark 發表於 2017-12-28 14:06

其實Gin Lee自己唔出席997就算啦,做咩要拉埋AGA落水。佢又唔係早早級數,自己無獎做咩要阻同門攞獎?

咪喺咯環球已經癡咗線啦,為一個歌手和新城講再見
阿mark 發表於 2017-12-28 14:35

証明Gin Lee 無bargaining power. 997要蘭B都唔要佢。

星夢除左胡鴻鈞同HANA,仲有邊個值得攞獎,而且兩個又唔係一線,最重要係柏豪會去,所以星夢杯葛對新城零 ...
1d14 發表於 2017-12-28 21:16

點解柏豪咁把砲可以唔聽何生點?
其實柏豪係星夢唯一一線歌手,如果有佢出席,其他星夢歌手唔出席997都應該唔care,根本柏豪唔響應,星夢杯葛997都無意義,反而最慘係伍富橋,白白無左個新人獎。

攪攪下,都唔知 Pakho 簽 星夢 係 co-management 定 只係發行
不過 StarzPeople 有牙力 就肯定架喇

分分 ...
Bluejays 發表於 2017-12-28 21:32

柏豪從來無join任何星夢的活動,同其他星夢歌手零交流,完全唔似係佢地其中一份子,反而似係演員身份多的,我都有懷疑係咩合約。

係就好

摑番痛醒係港台攞獎個一巴
kevinlai1621 發表於 2017-12-28 22:03

美豪唔係好合作,何生今次比佢激死。

丁太當然得一首金曲
返去正題,大家覺得側田聽晚會唔會爆冷有勁爆男歌手獎? ...
1d14 發表於 2017-12-29 02:15

睇估榜似乎無咩人估佢喎。我覺美豪機會比阿田重高,但我都無估美豪入三甲。

其實我想 997 比獎 藍血人,摑 903 一巴多啲 :P
Bluejays 發表於 2017-12-29 17:32

又係神奇之旅,你失望了。