返回列表 發帖
點可以冇我頭號偶像 愛嬅亦愛笑
gooloo 發表於 2019-3-6 16:50

愛笑而家仲係度架
SSN Chart (22 Mar)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 當 我 迷 失 時 聽 著 的 歌 (1 Week No.1) - 陳 蕾
2. 和 懷 念 講 再 見 - 吳 業 坤
3. 明 陣 - Robynn & Kendy

Discovered 比人鬧到走咗?
好記得佢
~*恭喜容祖兒首奪叱咤至尊歌*~
20周年強勢主打:一種永遠
闊別兩年 2019 不容錯失 重奪叱咤女金指數: 73*

想了解多啲cm歷史噴言
帥小寶` 發表於 2019-3-6 20:15

「舒文都幾charm」2019年1月1
- hkwilliamsiu

「舒文都幾charm」2019年1月1
- hkwilliamsiu
hehehaha 發表於 2019-3-6 22:32

舊年千嬅飛個個都好笑
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 守破離 2. 懷很舊的舊 3. 慶祝無意義

舊年千嬅飛個個都好笑
帥小寶` 發表於 2019-3-6 22:33

冇印象
係咩?

Discovered 比人鬧到走咗?
好記得佢
hehehaha 發表於 2019-3-6 22:31

好慘
掛住佢啲噴言同字體大小

點可以冇我頭號偶像 愛嬅亦愛笑
gooloo 發表於 2019-3-6 16:50

SSN Chart (22 Mar)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 當 我 迷 失 時 聽 著 的 歌 (1 Week No.1) - 陳 蕾

John 發表於 2019-3-12 16:26

結果Wonder Miriam 有無幫千千帶上另一個雲頂?
Jim's Music Selection 2019
WK 12: 我要給世界最悠長的濕吻 / 寂寞就如 / 其實寂寞

結果Wonder Miriam 有無幫千千帶上另一個雲頂?
放空 發表於 2019-3-12 16:27

千千好似去到2015年先再上雲頂開show

千千好似去到2015年先再上雲頂開show
John 發表於 2019-3-12 16:28

隻碟最尾好似佢無份監制?
如果有嘅 報攤祖兒開工同愛過呢2首爛歌點會入碟
Jim's Music Selection 2019
WK 12: 我要給世界最悠長的濕吻 / 寂寞就如 / 其實寂寞

隻碟最尾好似佢無份監制?
如果有嘅 報攤祖兒開工同愛過呢2首爛歌點會入碟 ...
放空 發表於 2019-3-12 16:31

得兩首人山人海

原來電燈膽都係佢搞出黎

點解愛笑可以咁好笑

Yammie7 發表於 6 天前 07:43 PM

千嬅老公秘密驗身

死啦 千嬅生唔出噶><我覺得下年小千應該會全力做人
希望小丁丁驗完精之後CHECK到身體係正常
咁佢同小千千就可以係下年生番個肥肥白白既小小丁^^
希望小千唔好飲咁多COFFEE啦><影響身子會生唔出
大家覺得千千會唔會唱埋呢年退休?
唔捨得囉!

由於版主話【驗精】呢個字好粗俗
所以要改做【驗身】喎!
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 12
1.陳蕾 - 當我迷失時聽著的歌 (1 Week No.1)
2.Serrini - 成為/Becoming
3.謝安琪 - 其實寂寞

宜家佢哋好窮咩,是但唱首歌就有幾皮嘢,冇乜嘢實質貢獻,製造D冇營養嘅快餐文化。成日去夜蒲,吸白粉,夾埋媒體一齊炒作,勁做作。嬌生慣養,唱首歌就O益辛苦,拍個MV話危險。
好多人辛辛苦苦成世都唔夠佢哋唱首歌賺得多,你哋咁有同情心去施捨D歌手,仲不如去幫下真正需要幫助嘅人。唔好咁幼稚,以為有邊個系聖人,乜嘢為社會發聲,扼你哋錢咋。既然大個仔,就要理性D,學識從實際角度思考問題。
李范建 發表於 2014-9-26 21:10

好精彩!

HEHE 究竟有冇真愛   by PerryXD

我真係好天真以為人地係中意我
其實相處左好耐好耐好耐
人地都只係當我係普通朋友
你當人人地如珠如寶 但人地當你草都不如
我都真係好攰啦

點解HEHE既情路都要咁坎坷
我有個HEHE FD同我講過
HEHE圈入面係永遠都冇真心
好啦 我呢一刻會相信
以後都唔會夠膽再愛任何既男人

我放棄啦

HEHE 根本就冇真愛既存在。

呢個MOMENT就係得祖祖既歌聲陪我
假使天你有靈 開恩賞賜我一段情
等一生所愛變成 等天打救這種絕境
我似變得透明 舞會裡 誰也不認領
經已認了輸 你聽見 難道沒有反應

假使天你有情 怎忍心欠我這段情
兜兜轉轉的掙扎過程 花的心血你都望清
無人能做公正 假使天你 憐憫這耐性
當我尚有心跳 判我獲勝

好感動