返回列表 發帖
對於歌手喺第二張專輯通常會出現失手
或者會開始出現樽頸位嘅時候
AGA 喺呢張專輯上並未見到有以上嘅問題
chanchan0909 發表於 2018-1-30 18:41
AGA
(One)
Ginadoll
Luna

尋日有一首四字國語派台歌極度難頂
chanchan0909 發表於 2018-1-31 09:35
頭先聽完 而家覺得全副舞裝好好聽

金草莓 1 月歌曲

三級歌曲 [超難聽 , 收聽人士需要有心理準備]
胡楓 - 完全正能量
劉浩龍 - Feel So Righ ...
chanchan0909 發表於 2018-2-1 21:57
完全正能量好似係大師周啟生做 睇黎林羨琪出唔到嘅歌畀咗胡楓
我覺得以Shine嘅能力黎講呢首已經算好ok
最後要大力支持捲土重來!女神!

呢位榜主好憤世嫉俗 希望好好的聊個天下週空降冠軍

原來重新上榜歌曲唔會列出黎
支持男歌手三字歌!

接住落黎嘅「過伶仃洋」
……
歌曲製作嘅時間係喺舊年颱風天鴿吹襲澳門之後
chanchan0909 發表於 2018-4-5 18:35
早前澳門被強颱風天鴿吹襲過後,澳門人同舟共濟,戰勝困難,而〈過伶仃洋〉於風災前完成,並於最近推出,便印證了澳門人的人情味仍在。

BTW 睇你篇文感受到你有認真睇過我篇文 仲要冠高質歌曲《Earth》 支持陳陳!

好貼重溫
stopzi 發表於 2018-6-16 22:21
支持Fabel隻碟

CBM 第 443 期 2018 第 25 周

本周冠軍歌 李宗盛 - 新寫的舊歌 [收錄專輯 - /]
作曲 李宗盛
填詞 李宗 ...
chanchan0909 發表於 2018-7-2 13:56
支持1 3 8既榜主都會風生水起!

呢個榜第1、4位同另一個榜倒數第1、4位一樣 又偷偷地放閃

希望漩渦下週打入十甲!

直至 W33 本年度十大示愛歌曲 - 奉愛之名 , 灰色 , 和好 , 幾分之幾 , 風塵三俠 , 慢慢喜歡你 , 橙海 , 新寫的舊歌 , 與你常在 , 天衣
chanchan0909 發表於 2018-8-23 13:45
不安

趁漩渦未回落 入黎支持個榜先

CBM 第 456 期 2018 第 38 周

本周冠軍歌 方大同 Feat. 王詩安 - 頌海 [收錄專輯 - /]
作曲 方大同 /  ...
chanchan0909 發表於 2018-10-21 20:22
第九位勁好聽!

黎緊邊位歌手嘅新歌叫出走 , 我就會 re 冠 !!!
chanchan0909 發表於 2018-1-3 07:56
林一峰已經準備好

會唔會太憎盧巧音 首首歌上榜成績都好差咁

五甲高質 希望下週冠花灑下的歌

希望To Whom冠到2020年

接受唔到Forever Young唔係三甲新上榜

逆流勁到