返回列表 發帖
金草莓 1 月歌曲

三級歌曲 [超難聽 , 收聽人士需要有心理準備]
胡楓 - 完全正能量
劉浩龍 - Feel So Righ ...
chanchan0909 發表於 2018-2-1 21:57

支持 尋晚聽聖艾粒播FEEL SO RIGHT 真係嚇親 難聽到

金草莓 1 月歌曲

胡楓 - 完全正能量
劉浩龍 - Feel So Righ ...
chanchan0909 發表於 2018-2-1 21:57

建議整個金草莓季選同頒獎禮

成日用冠軍歌去曬恩愛, 叫其他單身狗榜主情可以堪...
CunninG 發表於 2018-8-1 22:44

yes 佢地既對話好肉麻

CBM 第 452 期 2018 第 34 周

本周冠軍歌 年少有為 - 李榮浩 [收錄專輯 - /]
作曲 李榮浩
填詞 李榮浩 ...
chanchan0909 發表於 2018-8-26 09:12

支持第二位

CBM 第 456 期 2018 第 38 周

本周冠軍歌 方大同 Feat. 王詩安 - 頌海 [收錄專輯 - /]
作曲 方大同 /  ...
chanchan0909 發表於 2018-10-21 20:22

支持12位

2018 金草莓 第 3 季 歌曲

陳志雲 - 尋志雲 [JUL]
譚嘉儀  ...
chanchan0909 發表於 2018-11-5 17:23

有了你 三級難聽 支持

OMGGGGG
寫得好好呀
不過首冠軍歌同段野到底有乜關係????
諗黎諗去都諗唔明
Yoyo 已經唱得好完美喇... ...
bagfgfcde 發表於 2018-11-13 11:57

因為 Gin Lee = 完美 囉
好難明咩?

支持侘寂冠軍歌! 好想去睇佢x林夕嘅show

Gin Gin 係咤夕音樂會高水準嘅表現
希望可以為主題曲侘寂帶黎2周冠

點睇綺貞首新歌?
好多人話差咗
但我覺得簡簡單單又幾舒服 (而又未去到長大嗰種單調)
希望荷光有冠

綺貞有三首新歌 (殘缺 , 傷害 同 小船) , 你講邊首呢
chanchan0909 發表於 2018-12-6 00:13

咦唔記得咗講
最新兩首未聽
淨係聽咗彩虹

下面嘅內容其實喺總選之前已經整好
而家先捨得 post 出黎

埋單計數 2018 年有 19 首上榜周數長 ...
chanchan0909 發表於 2019-3-5 18:29

Gin Lee Gin Lee