返回列表 發帖
我唔係講你囉 , 唔好自認啦 ...
趕住做其他野打錯曬 D 野
下個星期信上榜呀 , 希望你會入黎打返句  ...
chanchan0909 發表於 2018-4-16 19:22

希望信有冠軍!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我就支持楊千嬅拎年度女歌手嘅
RVHOCPC 發表於 2018-5-11 19:42

支持大毛畏
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

講得好!

心之科學 19>16>xx
616.1314 發表於 2018-7-24 10:47

開心

阿嬌

Gin Lee! Gin Lee!

我都覺得坤哥新碟有明顯進步

2018 金草莓 第 3 季 歌曲

三級歌曲 [超難聽 , 收聽人士需要有心理準備]
陳志雲 - 尋志雲 [JUL]
譚嘉儀  ...
chanchan0909 發表於 2018-11-5 17:23

尋志雲真係非一般的難聽

唔知支持邊個好 唯有支持楊千嬅
RVHOCPC 發表於 2018-11-22 22:31

大無畏