返回列表 發帖
支持林奕匡

恭喜風衣 !!! 恭喜灰色 !!!
有無咁啱呀 , 我都諗住唔整 trend  可能最後出黎得返排名歌曲 ...
chanchan0909 發表於 2018-1-3 08:04

抄我

邊有抄你 , 你無 trend 嗰時我有
而家你有 show trend 但我而家唔 show , 明明就係同你唱反調囉好無 !!! ...
chanchan0909 發表於 2018-1-3 10:57

咁不如以後我冠咩你唔好冠

支持ed8761ed

終於有第二個榜主上凱旋門啦
chanchan0909 發表於 2018-3-6 19:36

明明我都有上

ED's Choice Billboard [2018#13]

本週冠軍歌 撞柱 - KillerSoap (1 Week No.1)
作曲 - 文文
填詞 - 文文 ...
ed8671ed 發表於 2018-4-1 11:44

冠呼吸都痛保平安!

ED's Choice Billboard [2018#14]

本週冠軍歌 七尺之下 - Kolor (1 Week No.1)
作曲 - 謝日昇@Kolor
填詞 ...
ed8671ed 發表於 2018-4-2 23:29

希望呼吸都痛保平安!唔冠呼吸會痛!

唔冠鄭嘉嘉 希望你同男朋友唔平安

想同gin lee講聲加油

痴線點上到九個禮拜架 =,=
kwanie 發表於 2018-5-2 00:14

佢上自己首歌有幾出奇

希望可以11>01
同我一齊冠堅lee

希望ginlee可以拖到開紅館嗰個星期先冠

ED's Choice Billboard [2018#22]

本週冠軍歌 翩翩 - 王嘉儀 (1 Week No.1)
作曲 - 王嘉儀 / Nicholas Ch ...
ed8671ed 發表於 2018-6-3 14:55

繼續支持李幸倪

十幾日都唔出一次榜 嬲左

ED's Choice Billboard [2018#27]

本週冠軍歌 那一端 - RubberBand (1 Week No.1)
作曲 - RubberBand /  ...
ed8671ed 發表於 2018-7-8 23:21

支持梁嘉茵

ED's Choice Billboard [2018#28]

本週冠軍歌 趣緻的響鈴 - Serrini (1 Week No.1)
作曲 - Serrini
填詞  ...
ed8671ed 發表於 2018-7-17 22:37

請支持天地一沙鷗

ED's Choice Billboard [2018#29]

本週冠軍歌 美哉 - 迪子 (1 Week No.1)
作曲 - 迪子
填詞 - 檸
編曲 -  ...
ed8671ed 發表於 2018-7-22 21:57

支持chanchan0909

榜主一定係因為好後悔無冠一蓮托生
難得迪子又有好歌
就順道冠埋美哉黎彌補之前無冠嘅遺憾
再次恭喜迪子 { ...
chanchan0909 發表於 2018-7-24 19:07

如果係嘅話應該雙周冠

好音樂不嬲無人識欣賞
你睇下共和 , 25 個榜主有 21 個都喺到針對緊迪子  ...
chanchan0909 發表於 2018-8-7 18:52

有無計我

oh so sorry 而家先知你係共和榜嘅一份子
多謝你嘅自我介紹
chanchan0909 發表於 2018-8-7 19:15

冠滴G嗰期好似真係輪唔到

ED's Choice Billboard [2018年首40星期小結]

男歌手目前七強
方大同
吳業坤
周國賢
側田
張敬軒
盧冠廷
...
ed8671ed 發表於 2018-10-5 23:46

支持同楊千嬅毫無關係嘅Serrini