返回列表 發帖
支持第8位
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

希望wonder woman會上榜
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我打算2018年取消這規則
CunninG 發表於 2018-3-5 23:56

物以類聚 人亦都係一樣
有點樣嘅歌迷 就有點樣嘅偶像
容祖兒向來都係做叻過講
佢唔會特登用自己嘅私人生活 ...
616.1314 發表於 2018-3-15 00:03

其實我都不夠自信

忠嬅冷面
嬅粉confirmed

Stephy聲底幾好聽

支持全世界斬婷
stopzi 發表於 2018-5-25 10:09

好聽丫

每個月十萬蚊養老金喎
我係阿人阿基都走出嚟選啦
CunninG 發表於 2018-11-22 08:29

即使荒誕 你別任傷口結疤
即使可笑 別太快睇化
如仍舊發現 一點點知覺
如仍願發問 你我的靈魂
活著 留低希 ...
kwanie 發表於 2018-11-24 15:40

夠時間wor

而家先上百年
kwanie 發表於 2018-12-22 00:35

好聽