返回列表 發帖
近排真係熱鬧樂壇
我愛將 RubberBand 派歌了 開心
無期好悶 不了
Wonders 發表於 2018-3-1 14:15

隻歌唔錯
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

你諗多左喇

冇時間同唔識寫睡前服 點算
Wonders 發表於 2018-3-2 18:18

仲係見到小肥就興趣不大
因為仲停留係金牌年代
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

我都未開筆
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 18:19

我支筆都未開封

AGA 定 RubberBand 先
如果你讚 AGA 真係幾難得
Wonders 發表於 2018-3-2 18:26

rb

我讚nights without you架

暫時寫得兩隻碟進度大落後
Wonders 發表於 2018-3-2 18:27

我0!

我之前都麻麻, 內外同過伶仃洋之後改觀咗隻碟吊打上年好多碟

btw

...
Wonders 發表於 2018-3-2 18:31

有聽過下新歌睡前服
都仲係麻麻
內外 觸景 當你走了以後我都ok

RubberBand 每次出歌都唔會令人失望
希望多d人識欣賞佢地啦

@stopzi ...
Wonders 發表於 2018-3-2 18:32

一時時啦 我麻麻跳軌時刻

其實無人知道雙子座好好聽

可能因為有個雙字

好多peak 01

[/hide]

心姐咁高位上
kwanie 發表於 2018-12-15 13:34

Gin Lee! Gin Lee!