返回列表 發帖
出左promo
下星期新節目, 主持係阿正 (唔知咩人)
名就改左, 但係內容我估變化不大 ...
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 08:16

阿正咪歐陽志強入面個rosa囉
霏.共和 KFMUSIC Choice 第46週
冠軍歌: 重生 - 陳健安
亞軍歌: 相聚一刻 - Yellow!
季軍歌: 773312 - 謝安琪

出左promo
下星期新節目, 主持係阿正 (唔知咩人)
名就改左, 但係內容我估變化不大 ...
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 08:16

幾點至幾點?
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK46: 773312 (2 Weeks No.1) / 最後的信仰 / 預言家

幾點至幾點?
放空 發表於 2018-2-28 11:38

應該照舊7-8

見到有會員mark咗成個世紀都未mark好個一節目

令我諗起N年前903有個星期日節目播足6粒鐘
好似叫 豁達崇拜?
好想知當年CM會員點mark AP, 係咪每人只限mark兩個鐘

希望比較資深既會員例如Timmy可以解答我

好似叫 豁達崇拜 ...
hehehaha 發表於 2018-2-28 19:08

有冇link?
SSN Chart (15 Nov)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 富 上 代 (1 Week No.1) - Dear Jane
2. 嗄 嘻 呵 唏 - Blaster
3. 每 段 愛 還 是 錯 - 吳 若 希

聽到個promote已經覺得難聽

迪偉最好
聽佢講嘢is塞錢入我袋

迪偉最好
聽佢講嘢is塞錢入我袋
jose 發表於 2018-2-28 21:31

你咪口水多過浪花

自己比較鍾意呀So同Vani
讓每天綻放的綻放的綻放
Revival。LaRossa' Moment

原來個阿正係急急子師妹同急急子搵佢番黎

kevinlai1621 發表於 2018-3-2 20:56

急姐升Lvl

急姐升Lvl
Wonders 發表於 2018-3-2 20:57

睇下星期一開咪開成點先

kevinlai1621 發表於 2/3/2018 20:56
佢把聲有D 似司徒八婆
靜。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 46 (16/11/2019)
1. 二零一九 - LMF  2. 重生 - 陳健安  3. 喘息空間 - 李幸倪  4. 你可能未必不喜歡我 - 許廷鏗  5. 熒光 - 陳蕾

佢把聲有D 似司徒八婆
kwanie 發表於 2018-3-2 21:00

好似係真係歐陽志強到走出黎

309吒叱暫時都幾高質

309咤叱 同 EDM 2個節目 聽落去應該都係短期
希望快D有新節目啦
WK46: 773312 (2 Weeks No.1) / 最後的信仰 / 預言家

佢把聲有D 似司徒八婆
kwanie 發表於 2018-3-2 21:00

阿正 = rosa

309咤叱 同 EDM 2個節目 聽落去應該都係短期
希望快D有新節目啦
放空 發表於 2018-3-3 20:34

唔知佢會唔會真係大執個時間表
   不過EDM唔似短期

309吒叱暫時都幾高質
kevinlai1621 發表於 2018-3-3 20:26

yes 都算高質 但希望唔會搵麻利黎評

yes 都算高質 但希望唔會搵麻利黎評
放空 發表於 2018-3-3 20:37

應該都係年資行先

森美同少爺占真係唔fd 架wor 聽得出
森美對少爺占d comment 勁hea

由偷聽demo
309咤叱
變到獨立節目急姐
45 . Beyond the barricade is there a world you long to see
Week47
1完美情人2若只如初見3二零一九

西瓜對波最好
不過人地resign左
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

希望聽日有7-8節目點評

阿正 = rosa
放空 發表於 3/3/2018 20:34
ROSA 係韋羅莎喎
靜。
Music Picks Week 46 (16/11/2019)
1. 二零一九 - LMF  2. 重生 - 陳健安  3. 喘息空間 - 李幸倪  4. 你可能未必不喜歡我 - 許廷鏗  5. 熒光 - 陳蕾

好似叫 豁達崇拜 ...
hehehaha 發表於 28/2/2018 19:08
咩呀聽晒架
不過以前D 外語歌無人搵歌名咁解
靜。

咩呀聽晒架
不過以前D 外語歌無人搵歌名咁解
kwanie 發表於 2018-3-5 00:35

依家先發覺豁達推介冇人mark
反而CCC 蘇生有人mark

依家先發覺豁達推介冇人mark
反而CCC 蘇生有人mark
Wonders 發表於 5/3/2018 00:40
因為呢兩個節目都有機會會有派台
但豁達推介無,
除左嗰次無啦啦O9 播神奇之旅
靜。

原來轉左台id
咁309吒叱唔似短期

原來轉左台id
咁309吒叱唔似短期
kevinlai1621 發表於 5/3/2018 07:48
見佢落promo落左咁耐

早junior 全派台屈機
靜。

見佢落promo落左咁耐

早junior 全派台屈機
kwanie 發表於 2018-3-5 07:50

正正經經做個節目咪幾好

好掛住卓韻芝

Serrini都整叱吒樂壇jingle

係咪有朱薰係到, 可以大條道理做黑洞
雖然d歌都揀得幾好

係咪有朱薰係到, 可以大條道理做黑洞
雖然d歌都揀得幾好
kevinlai1621 發表於 6/3/2018 22:48
朱薰同阿奴做親都同派米無分別
靜。

好掛住卓韻芝
hehehaha 發表於 6/3/2018 02:07
五天精華遊is great
靜。

朱薰同阿奴做親都同派米無分別
kwanie 發表於 2018-3-6 22:49

所以咪做就更多俾其他人做黑洞

所以咪做就更多俾其他人做黑洞
kevinlai1621 發表於 6/3/2018 22:50
牙強 (唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
靜。

聽咗兩朝,認為阿正以新人嚟講都幾好

903id 黎講
奶油都應該係數一數二ge 灰
雖然係好貼切時代
45 . Beyond the barricade is there a world you long to see
Week47
1完美情人2若只如初見3二零一九

禮爺做兩個禮拜遲d仲有歌手八卦訪問
咁vani去左邊

do姐失聲。。。
肯定係拍do姐有問題, 拍到自己都有問題

do姐失聲。。。
肯定係拍do姐有問題, 拍到自己都有問題
kevinlai1621 發表於 2018-3-7 15:13

一條水要食幾耐

一條水要食幾耐
林仔 發表於 2018-3-7 15:50

又最佳節目主持, 又最住綜藝節目, 以tvb性格好難唔繼續

又最佳節目主持, 又最住綜藝節目, 以tvb性格好難唔繼續
kevinlai1621 發表於 2018-3-7 15:55

所以我寧願美did做下電台算

所以我寧願美did做下電台算
林仔 發表於 2018-3-7 16:06

呢個先係真嘅我

dodo
不過其實我應該有10年冇聽過電台

阿正做埋早霸王

阿正做埋早霸王
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 11:12

good luck
===============================

19:00 - 21:00        突然好想聽        You're Special To Me                903 DJ

Vani

good luck
===============================

19:00 - 21:00        突然好想聽      ...
Wonders 發表於 2018-3-11 01:07

究竟vani去左邊。。。