返回列表 發帖
究竟vani去左邊。。。
kevinlai1621 發表於 11/3/2018 10:54
唔係放假咩
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 24 (15/06/2019)
1. Tonight - 江海迦  2. 正邪說 - Pandora  3. 波雅斯 - per se  4. 山旮旯 - 馮允謙  5. 回憶有罪 - 達明一派

唔係放假咩
kwanie 發表於 2018-3-11 11:05

放假唔會無預告掛。。。

上星期三其實無講過
呢個星期繼續係禮爺

究竟vani去左邊。。。
kevinlai1621 發表於 2018-3-11 10:54

尋晚睇返早霸王條片牙正要搵野遮住對眼 好慘

尋晚睇返早霸王條片牙正要搵野遮住對眼  好慘
Wonders 發表於 2018-3-11 14:07

佢好似講過下點解, 但我唔記得
不過聽落把聲同西瓜真係9成似

朱傑走左去口水

請假一段時間vani無期。。。

請假一段時間vani無期。。。
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 21:06

咁21-23有排可以唔洗聽..

咁21-23有排可以唔洗聽..
Wonders 發表於 2018-3-12 21:15

慘。。。其實music show都唔太遲 at least 唔係e到尾

話說我記得有次唔知呀奴定呀占好似係呀奴
問D歌手鐘意咩歌手
美之答BJORK 然後個位DJ就聽佐做BEYONCE
成件事其實都幾老尷 美之都唔知點應佢好

話說我記得有次唔知呀奴定呀占好似係呀奴
問D歌手鐘意咩歌手
美之答BJORK 然後個位DJ就聽佐做BEYONCE
成件 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:04

幾多年前嘅事

幾多年前嘅事
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 22:14

唔記得啦 3-4年前掛
自此我就對佢兩個冇咩好感

慘。。。其實music show都唔太遲 at least 唔係e到尾
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 21:18

大同首歌好唔好聽

大同首歌好唔好聽
Wonders 發表於 2018-3-12 22:26

一般, 無認真聽 呢個耳機唔係入耳式, 好易分心

掛住妹妹妹妹
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 25
1. 完全變態 2. 鬼才 3. 光之外

太后係咪鳳體欠佳呀
Music Picks Week 24 (15/06/2019)
1. Tonight - 江海迦  2. 正邪說 - Pandora  3. 波雅斯 - per se  4. 山旮旯 - 馮允謙  5. 回憶有罪 - 達明一派

一般, 無認真聽 呢個耳機唔係入耳式, 好易分心
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 22:28

12-2 好多派台 19-23 黑洞

12-2 好多派台 19-23 黑洞
Wonders 發表於 2018-3-13 13:48

慘, 禮禮都真係好睇心情
尋日半個鐘都e...

慘, 禮禮都真係好睇心情
尋日半個鐘都e...
kevinlai1621 發表於 2018-3-13 13:52

佢個太陽

佢個太陽
Wonders 發表於 2018-3-13 13:53

入左伍原本仲諗話請一日假送佢

牙正係咪祖粉黎
這種天真都播得落手 今日仲要播鏡子說

牙正係咪祖粉黎
這種天真都播得落手 今日仲要播鏡子說
Wonders 發表於 2018-3-15 13:02

祖粉都無死播爛播一首歌

祖粉都無死播爛播一首歌
kevinlai1621 發表於 2018-3-15 13:05

鏡子說落左榜都拎返黎播

鏡子說落左榜都拎返黎播
Wonders 發表於 2018-3-15 13:06

3月都一半, 祖祖打算幾時派歌

3月都一半, 祖祖打算幾時派歌
kevinlai1621 發表於 2018-3-15 13:08

唔知 可能唔派住掛 廢事一陣個腦殘會公。雞佢拎失戀黎谷歌

阿蕉去左邊其實.....

禮爺同Gin Lee錄左訪問
即係禮爺駕到仲有一個星期

阿蕉去左邊其實.....
kwanie 發表於 2018-3-15 19:45

仲係到 不過無再做口水

vani係咪係醫院?

Wasabi都冇人mark

西岐公園、友誼商店、乜嘢地獄、架勢堂、嘩嘩嘩打到嚟、五天精華游
Week 23 ERadio 華語榜
1. Tonight - AGA  |  2. 山旮旯 - 馮允謙  |  3. 空手而來 - 張敬軒  |  4. 小鹿撞樹記 - 黃妍  |  5. 我好嗎 - 梁靜茹

禮爺同Gin Lee錄左訪問
即係禮爺駕到仲有一個星期
kevinlai1621 發表於 2018-3-15 21:39

pun gin lee未出 下個星期仲有...

pun gin lee未出 下個星期仲有...
Wonders 發表於 2018-3-19 21:11

頂成個月都真係好嚴重。。。

成個月叱吒樂壇得嘉姐一個 正

對麻利愈黎愈厭惡, 直頭聽到佢把聲都覺得炆..
搞到我而家口水都冇聽
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Wasabi都冇人mark
Wonders 發表於 2018-3-19 14:41

不禁倒抽一口涼氣
我聽archive係左手猛篤keyboard右手猛篤快進

Vani會番黎
不過下星期復活節嘉姐放假, 禮爺都係做埋共4個鐘節目

禮爺同堅姐做嘅訪問仲未有得出街...

全個星期都係容生做客席主持??
唔係咁趕客嘛

原來成個星期都係堅姐訪問

第一次聽朝7
聽到有小劇場個下 心知不妙
44. 如漆黑天際看到閃電
Week25
1孤島人2DontBelieve3SaveTheWorld

犯眾憎既麻利又一傑作,有人喺佢 Ig 留言叫佢不如好似西瓜咁辭職啦,佢竟然公開叫人唔鍾意聽可以轉台,冇人迫你聽....
厚顏無恥! 係人聽“口水”都係想聽Do姐之嘛,呢條友究竟知唔知個醜字點寫?

係咪得我一個覺得識貨之人冇左西瓜冇甘好笑

我覺得,公開講一個DJ好廢,不是太好吧

不過我比較中意謝茜嘉和Vani

西岐公園、友誼商店、乜嘢地獄、架勢堂、嘩嘩嘩打到嚟、五天精華游
風見志郎 發表於 2018-3-19 16:00

亞喱music show超正
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

我覺得,公開講一個DJ好廢,不是太好吧
九時用茶 發表於 1/9/2018 13:10
咁我地靜雞雞細聲D 咪得

咁我地靜雞雞細聲D 咪得
kwanie 發表於 2019-3-4 20:06

可能梁文禮有account成日上黎搞屎棍
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

可能梁文禮有account成日上黎搞屎棍
hehehaha 發表於 4/3/2019 20:09
John ?

John ?
kwanie 發表於 2019-3-4 20:09

hehehaha
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

hehehaha
hehehaha 發表於 4/3/2019 20:10
認啦!!!!!!!!!

hehehaha
hehehaha 發表於 2019-3-4 20:10

原來係你! 快啲同麻利開節目啦!
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK24: 山旮旯 (3 Weeks No.1) / 尋找彼得潘 / Tonight