返回列表 發帖

[Apr/2018] 黎瑞恩感恩有你演唱會2018

演出名稱:      黎瑞恩感恩有你演唱會2018
演出日期:      2018年4月5日及6日 (2場)
演出名稱:      晚上八時十五分
演出地點:      紅磡香港體育館
票價:            HK$680/ HK$480/ HK$380 / HK$280
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

咦。抵睇喎!但有跳樓飛機會都唔細

等跳樓霏

小恩子聲線唱功都保養得好好, 但從未上過一線, 2場的話即使三面台都應該有平飛

究竟係5-6號定係8-9號呀?

究竟係5-6號定係8-9號呀?
Issac_12A 發表於 2018-1-8 12:56

5/6號,版主預先幫佢加場8/9號

佢做既任何野都一大陣娘味

其實個poster都幾靚如果無咗四洲紫菜

四洲紫菜好搶眼
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

張相執到佢個女都唔認得
【This is MC】澳門見

執到個樣有d似謝安琪

好多菜

執到個樣有d似謝安琪
newguy 發表於 2018-1-8 19:42

似hotcha 張惠雅
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

謝安琪湯寶如mixed
love wins!

樓主咁有錢幫小恩子加開2場?
對眼執到好似宣萱mall姐

希望泳兒去紅館首次合唱搖籃曲 ...
iamsingingwong 發表於 2018-1-8 21:55

好似tbb唱過一次
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

三面

三面
乐坛风云 發表於 2018-1-19 12:43

Sources? If yes, I wont go
【This is MC】澳門見

Source? 今日賣緊啦, 零宣傳

Sources? If yes, I wont go
lemontea1069 發表於 2018-1-19 15:53

冇人care你去唔去

唔知有無跳樓飛未

唔知有無跳樓飛未
mc) 發表於 2018-3-13 08:50

城市售票網仲賣緊11行,好難冇平飛

公佈嘉賓list應該可以散唔少飛。。

聽晚就黎開show喇

聽晚就黎開show喇
lightupmylight 發表於 2018-4-4 08:32

然而仲未有特價飛

然而仲未有特價飛
royloyloy 發表於 2018-4-4 09:56

我都覺得奇,明明城市售票網d飛都賣唔出,都未有兜飛佬散飛,唔通真係想對著空凳唱歌?

我都覺得奇,明明城市售票網d飛都賣唔出,都未有兜飛佬散飛,唔通真係想對著空凳唱歌? ...
lightupmylight 發表於 2018-4-4 10:12

跳咗好耐樓喇喎

邊度有跳樓飛 有無link
舞來舞去 不日內開始錄音。

跳咗好耐樓喇喎
gooloo 發表於 2018-4-4 11:37

尋日仲有人賣貴過原價既

但係真係冇特價飛放出嚟,有啲人放都唔係平好多

公佈嘉賓list應該可以散唔少飛。。
lightupmylight 發表於 2018-3-21 10:20

今次好神秘,唔知咩嘉賓

仲有咁多飛都冇特價

真心唔識邊個叫黎瑞恩

陪阿媽入場,勁吉
8點30分開始

陪阿媽入場,勁吉
8點30分開始
joshua 發表於 2018-4-5 20:35

目測幾多成滿 有機聽晚去睇

目測幾多成滿 有機聽晚去睇
royloyloy 發表於 2018-4-5 21:01

一半多d

倫伯so sad

一半多d
joshua 發表於 2018-4-5 21:04

咁都冇特價 好怪

咁都冇特價 好怪
royloyloy 發表於 2018-4-5 23:47

正面d位都應該好full,但側位都幾吉下

今次好神秘,唔知咩嘉賓
阿mark 發表於 2018-4-4 21:32

sp'ACE,倫伯同杜麗莎

搵唔到跳樓飛 唉 正價買左聽晚380
陪男友睇 淨係識佢兩首歌
有無人有rundown 要溫習lol

搵唔到跳樓飛 唉 正價買左聽晚380
陪男友睇 淨係識佢兩首歌
有無人有rundown 要溫習lol ...
mc) 發表於 2018-4-6 02:12

她冇乜新歌,可以聼下她上一次演唱會個Dvd都系差唔多

一半多d
joshua 發表於 2018-4-5 21:04

得五成?有冇咁慘?

Btw 見有唱矛盾一生 真係被人翻唱到好厭

有冇rundown

有無同Vani合唱一人有一個理想?

有無同Vani合唱一人有一個理想?
l00540 發表於 2018-4-6 09:31

無ar,呢隻揾左佢以前合唱團d朋友一齊唱,都幾感動果part,佢成個show喊左幾次,唱都唔錯,係有少少聲沙

她冇乜新歌,可以聼下她上一次演唱會個Dvd都系差唔多
乐坛风云 發表於 2018-4-6 04:47

成個show有兩隻新歌

得五成?有冇咁慘?

Btw 見有唱矛盾一生 真係被人翻唱到好厭
721AXA 發表於 2018-4-6 04:55

可能有6成,但係其中一次我睇既演唱會之中最吉既,鑽石台農夫,四面台gigi,三面台就係佢

其實佢唱得幾好,好在入場既都好俾反應佢