返回列表 發帖

[Apr/2018] 鄭欣宜 Break a Leg 演唱會 2018

演出名稱:      鄭欣宜 Break a Leg 演唱會 2018
演出日期:      2018年4月22日 (1場)
演出名稱:      晚上八時十五分
演出地點:      紅磡香港體育館
票價:            HK$680/ HK$480/ HK$280

售價詳情稍後公佈~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個名改得太正
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

個名好似係之前黃偉文係佢ig傷哂個陣留言叫佢改

唔知有冇jw咁落本呢

今次演唱會名稱十分重要
叫「Break A Leg」
在這裡你看演唱會時會大叫Good Show 去祝賀表演者
而在外國 會大叫 Break a leg
就係代表 Good luck !
由今日起
大家係任何地方見到我
就大叫 「Break a leg!」 一定要大聲叫。

鄭欣宜第一個紅館個人演唱會
Break A Leg、一定得!
From 佢 ig

成件事好正 名改得好 poster又好
會買飛 因為上次睇佢女神有問題 係無估到咁好睇

姑且都期待下先啦

唔知有冇jw咁落本呢 ...
721AXA 發表於 2018-1-15 13:37

肥Y係佢心目中都好有份量下喎
會唔會又係比晒成個演唱會Concept佢搞

會唔會又係比晒成個演唱會Concept佢搞 ...
表妹保莉 發表於 2018-1-15 13:43

可能服裝都係佢搞

唔知有冇jw咁落本呢 ...
721AXA 發表於 2018-1-15 13:37

一定無啦 上次九展個台都係好普通 今次佢自己唱片公司搞 一定計到盡

會唔會又係比晒成個演唱會Concept佢搞 ...
表妹保莉 發表於 2018-1-15 13:43

係就慳返唔駛睇

痴線...
Happy and Blessed.

應該會睇280

上次半價票睇STAR HALL, 几正,肥婆中氣十足,把聲夠厚,唱歌係好聽的

等睇跳樓霏會唔會多過美W
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

等睇跳樓霏會唔會多過美W
帥小寶` 發表於 2018-1-15 13:55

正常會多過美W

我都有可能等跳樓票

BREAK A LEG 但隻手咁多血
【This is MC】澳門見

個名改得勁正

poster都夾到

genius
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

正常會多過美W

我都有可能等跳樓票
lblemon 發表於 2018-1-15 13:57

應該有一堆大媽fans

演唱會名改得幾有gimmick
期待佢演唱會拎住拐杖跳舞

其實佢肥到斷腳
有無考慮開show前減返

三面定四面?

有蕭老闆,break a leg都唔洗憂啦啦
我肯定所有飛全部售罄
FIGHT for 陳柏宇

佢真係好鍾意消費自己嘅不幸

消費完阿媽
依家連自己跛都要拎黎消費
btw, Poster P得佢幾靚

都話J字頭女歌手有運行㗎喇 goodshow
JW Janice Joyce
love wins!

ivanbb 發表於 2018-1-15 18:35
希望AGA改名做JGA 咁可以fight贏Jeanie

其實佢肥到斷腳
有無考慮開show前減返
Frankiekiekie 發表於 2018-1-15 15:32

咁佢到時做唔做到你瘦夠了嗎個一字馬架

ivanbb 發表於 2018-1-15 18:35

我J. arie都好幸福呀

有無人覺得好似容祖兒1314演唱會造型?
iamsingingwong 發表於 2018-1-15 21:01

似,但嚴格黎講唔係造型似,只係髮型同打燈似。
btw 我覺得poster concept好,但果隻豬腳可以包靚小小先影,有d dressing而唔係exactly同院友一樣,有點兒唔開胃。

咁佢到時做唔做到你瘦夠了嗎個一字馬架
星夢情真 發表於 2018-1-15 21:53

肥先做到?btw佢都肥到得返一隻腳啦

肥先做到?btw佢都肥到得返一隻腳啦
Frankiekiekie 發表於 2018-1-16 01:13

可能我欣宜就完show會話「多謝各位觀眾嘅支持,我嘅腳傷終於好番」
之後拋起個拐杖,再將紗布拋俾我留念,跳起身表演一字馬。。。

回復 23# ivanbb

Jill 幾時會有運行?
舞來舞去 不日內開始錄音。

用斷腳就吸引到人睇?

留名睇佢成晚講經

用斷腳就吸引到人睇?
kisslung_222 發表於 2018-1-16 21:00

吸引到我

幅相好騎呢...

P圖P到傻左
其實JW啲歌正路過佢好多...

加開21/4一場。

金利豐金融集團呈獻 鄭欣宜Break A Leg演唱會2018

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付

尊享優先訂票服務

演出日期:       2018年4月21 - 22日
票價(HKD):      $680 / $480 / $280
演出地點:       紅磡香港體育館
演出時間:       晚上8時15分

優先訂票日期 : 2018年1月30日至2月9日

優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/JoyceCheng2018

(1月30日早上9時至2月9日晚上11時59分)

優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

金利豐金融集團呈獻 鄭欣宜Break A Leg演唱會2018

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS  ...
表妹保莉 發表於 2018-1-27 14:37

竟然有得加

竟然有得加
JayantL 發表於 2018-1-27 14:46

仲要連預購都未開始就加場,真係第一次見

仲要連預購都未開始就加場,真係第一次見
表妹保莉 發表於 2018-1-27 14:47

Joyce 多 auntie uncle
Jw 喊緊

Joyce 多 auntie uncle
Jw 喊緊
mychart- 發表於 2018-1-27 14:49

每位auntie包100張,咁就應該可以兩場
蕭定一會唔會太有信心?

好嘢,又有150蚊飛買

加場????????????

加場????????????
帥小寶` 發表於 2018-1-31 17:06

如果未開售便開兩場,應該第三場先算加場。

可能真係開3場呢

講真街客都識嘅歌除咗愛回家首擁抱愛同埋女神之外,仲有咩可以支撐佢開兩場
另外大台同蕭生關係咁差,究竟欣宜有無機會唱到星煥嘅歌

講真街客都識嘅歌除咗愛回家首擁抱愛同埋女神之外,仲有咩可以支撐佢開兩場
另外大台同蕭生關係咁差,究竟 ...
sunnyay1231 發表於 2018-2-1 18:40

兩場 咁多世叔伯 九展唔請 到紅館請都好正常 而且佢老豆秋官已經幫佢勁做勢 又煲湯又探班
仲有佢公司幫佢接好多尾牙  新年後有自己演唱會歌派 睇下咁樣谷唔谷得起喇

今次開三面台 (原本係開四面台 但話睇完JW 覺得三面台係香港都可以做到外國演唱會 多D野玩 同 無四面台咁驚)

上次10分鐘dance medley 會加到15-20分鐘dance medley.
會唱beyonce歌 同埋 都暗示好多以前既歌未必唱得番 佢話上次都係版權問題好多歌都唱唔到 佢話搵緊人幫緊佢游說緊 (佢自己出面可能好d既)

另外大台同蕭生關係咁差,究竟 ...
sunnyay1231 發表於 2018-2-1 18:40

佢呢一代歌手有兩隻街知巷聞已經算幾犀利啦好似仲有隻無人完美

知唔知傷左都好影響公司形象!
下次整親用透!明!膠!布!