返回列表 發帖
係咪開始要公佈嘉賓啦?
SM首先出咗
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

係咪開始要公佈嘉賓啦?
SM首先出咗
JayantL 發表於 2018-3-29 21:33

馬米好似話會上台

馬米好似話會上台
艾石仔 發表於 2018-3-29 21:55

群星featuring欣宜演唱會
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

買幾百蚊衫有飛送了
lemontea1069 發表於 2018-3-20 16:50

咩衫??

咩衫??
kk8733 發表於 2018-3-31 15:53

應該係孕婦衫

買二千蚊condom都有飛送
hehe 發表於 2018-3-20 16:51

欣宜:不如我地做愛呀

【 hmv約你去睇鄭欣宜 】
4月21、22日,鄭欣宜將會舉行首個紅館個唱《鄭欣宜BreakALeg演唱會2018》! 欣宜今次將最好聽嘅歌, 最勁嘅舞, 最型最正嘅dancer帶晒上舞台, 同大家分享佢多年嚟努力鍛練返嚟嘅成積。為咗讓更多愛音樂愛舞台嘅朋友可以見證到佢嘅成長, 今次將會同hmv嚟個crossover,推出「hmv約你去睇鄭欣宜」活動,由即日起至4月14日前,只要大家喺hmv購物滿$3000即送兩張$680門票, 滿$2000就送兩張$480門票, 滿$1000送兩張$280門票,送完即止!hmv約定你!

之前仲以為買包糖就有

4月21、22日,鄭欣宜將會舉行首個紅館個唱《鄭欣宜BreakALeg演唱會2018》! 欣宜今 ...
阻住 發表於 2018-4-7 22:58

HMV 好難先買滿$3,000 WOR....

隆重登場 + 叮噹
啱啱hmv fb直播綵排

4月21、22日,鄭欣宜將會舉行首個紅館個唱《鄭欣宜BreakALeg演唱會2018》! 欣宜今 ...
阻住 發表於 2018-4-7 22:58

要錢的話不了 謝謝
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

joox_hk將會首次晉身紅館舉行演唱會嘅Joyce鄭欣宜以「Break a leg」為題,除咗因為Joyce早前喺腳傷入院期間收到獲批紅館騷嘅消息之外,仲因為喺外國睇show大叫「Break a leg」就係代表Good luck!鬼妹仔性格嘅Joyce百無禁忌,將一件不幸嘅事變成好消息,繼續為大家釋放正能量!想親身感受Joyce現場演出嘅感染力?記得去JOOX聽歌單、答問題,即有機會贏取鄭欣宜《Break A Leg 演唱會2018》門票以及由Le Davie Jewellery送出嘅寶石吊咀,係咪好吸引呢,快啲行動啦!
.
參加方法:
1. 讚好 JOOX 的 Facebook 專頁;
2. 到JOOX收聽鄭欣宜《Break A Leg 演唱會2018》預習歌單;
3. Inbox到 JOOX Facebook 專頁回答以下問題:如果你要選一首歌送給欣宜,你會選甚麼?為什麼?
4. 答得最有heart嘅朋友,有機會獲得鄭欣宜《Break A Leg 演唱會2018》門票2張以及寶石吊咀乙個 (名額5個)。

仲未有平飛架, 快D啦

就咁睇, 單計公售, 尾場680應該賣出不超過500張
【This is MC】澳門見

喂呀 仲有十二日有跳樓飛未呀?

就咁睇, 單計公售, 尾場680應該賣出不超過500張
lemontea1069 發表於 2018-4-10 16:35

上網睇下嚇親 到時究竟有無五成入座率...
欣宜呢d重口味派嘅 我相信hmv派飛都未必個個肯入場
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

嘉賓list又多咗側田

邊度公佈左?
Laichu 發表於 2018-4-11 01:36

美肥ig話嘅

群星拱照鄭因而?
怪獸一族

快快趣公布美祖再次做嘉賓,或者請d大星先可以散到飛啊!佢而家連TVB個後台都無,演唱會宣傳真係唔多...
舞來舞去 不日內開始錄音。

4月紅館SHOW都滯銷, 學而已經比較好
肥婆同太極可以鬥多吉位
【This is MC】澳門見

搵容祖兒做嘉賓唱20首,再加鄭少秋汪明荃唱5首
最後由欣宜壓軸上台唱女神

一定即刻散到飛
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

嘉賓有千嬅! 唔知邊場

嘉賓有千嬅! 唔知邊場
lblemon 發表於 2018-4-12 11:06

Where was this reported?

Where was this reported?
hdfb 發表於 2018-4-12 12:15

美千ig有repost美肥個post, 唔知係咪會去做嘉賓

嘉賓有千嬅! 唔知邊場
lblemon 發表於 2018-4-12 11:06

就算係,都引唔到我買飛

快快趣公布美祖再次做嘉賓,或者請d大星先可以散到飛啊!佢而家連TVB個後台都無,演唱會宣傳真係唔多... ...
黃家正 發表於 2018-4-11 07:18

佢宜家噶唱片公司係咪HMV?

佢宜家噶唱片公司係咪HMV?
阿mark 發表於 2018-4-12 13:18

佢自己公司,經理人公司先係燒山

如果有美祖美千sammi三個做嘉賓實去睇

見到放左好多黑色位,有56段1行,靚位,可惜我唔睇

表演節目名稱:        金利豐金融集團 呈獻 鄭欣宜 Break A Leg 演唱會2018
全部取消
其他可選座位
場地:        香港體育館
日期:        2018/04/21 星期六 下午8 時15分

請注意,閣下已「允許」由系統選擇的座位部份或全部並不相連及 / 或分佈在不同區段。
座位編號:       
段:        行:        位:        門票類別及票價:
63        1        87         取消        座位預覽
63        1        88         取消        座位預覽
63        1        89         取消        座位預覽
64        1        87         取消        座位預覽
64        1        88         取消        座位預覽
64        1        89         取消        座位預覽
46        2        90         取消        座位預覽
46        2        91         取消        座位預覽
46        2        92         取消        座位預覽
46        2        93         取消        座位預覽
46        2        94         取消        座位預覽
46        2        95         取消        座位預覽
46        2        96         取消        座位預覽
45        2        84         取消        座位預覽
45        2        85         取消        座位預覽
45        2        86         取消        座位預覽
45        2        87         取消        座位預覽
45        2        88         取消        座位預覽
45        2        89         取消        座位預覽
45        2        90         取消        座位預覽
45        2        91         取消        座位預覽
45        2        92         取消        座位預覽
45        2        93         取消        座位預覽
45        2        94         取消        座位預覽
45        2        95         取消        座位預覽
45        2        96         取消        座位預覽
44        2        84         取消        座位預覽
44        2        85         取消        座位預覽
44        2        86         取消        座位預覽
44        2        87         取消        座位預覽
44        2        88         取消        座位預覽
44        2        89         取消        座位預覽
53        1        87         取消        座位預覽
53        1        88         取消        座位預覽
53        1        89         取消        座位預覽
55        2        94         取消        座位預覽
55        2        95         取消        座位預覽
55        2        96         取消        座位預覽
54        1        88         取消        座位預覽
54        1        89         取消        座位預覽
門票數量:        40

喺咪應該開始送飛?

平飛la
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Infinity & Eternity

平飛la
pooh1460 發表於 2018-4-16 09:40

邊個天后

邊個天后
matthewyky 發表於 2018-4-16 10:04

陳潔麗

邊個天后
matthewyky 發表於 2018-4-16 10:04

汪明荃

有跳樓飛啦
680 售 380
480 售 280

有跳樓飛啦
680 售 380
480 售 280
lblemon 發表於 2018-4-16 14:16

未夠跳呀,仲未破hocc 2009年個紀錄

買380 定 280好呢? 380有機會坐較前,又闊落些。但380 睇肥欣好似貴左D

買380 定 280好呢? 380有機會坐較前,又闊落些。但380 睇肥欣好似貴左D
lblemon 發表於 2018-4-16 14:57

唔洗坐前啲,欣宜咁大隻,山頂位都會睇得好清楚

hehehaha 發表於 2018-4-16 15:17

呢點都有考慮到。不過貴票闊落D, 多D位伸腳,同埋貴票平300, 中價只平200, 都係380 化算些。

280的話,佢比25行打後我,我會唔開心。

上次miss咗 月巴斤欠 九展演唱會
聽聞係幾好睇

買左尾場喇~~~

希望嘉賓係千fa/ Sammi/ 學友~~~
Not 秋官

期待呢兩首:分手是常識吧/ 你瘦夠了嗎live
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

係咪連買跳樓飛都可以慳番

https://www.facebook.com/JOOXHK/photos/a.673575562740642.1073741828.605971452834387/1561185360646320/?type=3&theater

【JOOX獨家足本直播】鄭欣宜Break A Leg演唱會2018

JOOX將會獨家足本現場直播鄭欣宜 Joyce Cheng首個紅館演唱會,誠邀閣下一同見證屬於女神嘅珍貴時刻。

《鄭欣宜Break A Leg演唱會2018》直播詳情:
日期:4月22日
直播時間:晚上8時15分

幼燒係咩賠完俾美球無錢剩啦
寧願賣直播權俾JOOX都唔係自己個HMVOD播

上次miss咗 月巴斤欠 九展演唱會
聽聞係幾好睇

買左尾場喇~~~

希望嘉賓係千fa/ Sammi/ 學友~~~
Not 秋 ...
l00540 發表於 2018-4-16 16:21

係呀, 上次係買平飛睇, 肥欣唱同跳都几好架, 係衰肥.

一定有千嬅做嘉賓啦

你今次係平飛定正價?

接近買一送一嘅跳樓霏出現鳥
各位肥婆可以一人如願以償坐兩個位

hehehaha 發表於 2018-4-16 15:17

你把口真係賤過地底泥

有跳樓飛啦
680 售 380
480 售 280
lblemon 發表於 2018-4-16 14:16

Gin lee抵睇d  有人賣低過半價

Gin lee抵睇d  有人賣低過半價
kayzzz 發表於 2018-4-16 18:01

未必係真.  可能係HATERS 的招數黎.

如果係FWD 果D換票証, 有都唔慌多啦.

係呀, 上次係買平飛睇, 肥欣唱同跳都几好架, 係衰肥.

一定有千嬅做嘉賓啦

你今次係平飛定正價? ...
lblemon 發表於 2018-4-16 16:45

我買咗正價
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

係咪連買跳樓飛都可以慳番

【JOOX獨家足本直播】鄭欣宜Break A Leg演唱會2018

JOOX將會獨家足本現場直 ...
ed8671ed 發表於 2018-4-16 16:26

下,咁佢d飛咪唔洗賣