返回列表 發帖
焦點即刻轉哂D仔度

色惑呢

光明會fail again

光明會fail again
Wing1211 發表於 2018-4-22 22:08

好怪

Alfred 尋日睇呢part一定好hyper

呢part出黎整體係好睇既 條裙又靚
第2part都好睇
其他可以skip

女神而家聽番好似又有雙重意義

欣宜唱女神呢隻歌真係好有power
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

條仔叫咩名
艾石仔 發表於 2018-4-22 21:58

Leon

請問邊度有dancer嘅相/ig?

請問邊度有dancer嘅相/ig?
newguy 發表於 2018-4-22 22:50

Oscar lo
https://www.facebook.com/Oscar912

呢個係咪香港第一個11點前就完結既演唱會lol

Wing1211 發表於 2018-4-22 22:59

麥花臣大把
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

完咗都未夠11點, 說好的千嬅呢?

近排啲三面台show好多都好短
係咪當正自己係國際level咁做?

rundown除左側田仲有咩改左

見到牙醫、慧敏哥、胡鴻坤(同牙醫之間隔左個四眼小小肥男)、林欣彤一齊睇show,全黑衣,以為去錯隔離館,胡、林戴埋黑帽,仲有一個戴黑帽黑口罩神秘女

第二晚歌單
Overture: 你瘦夠了嗎?
Power Dance Medley: 越唱越強 (一句) + 隆重登場 + 叮噹 + 煞科 + 妖女 + 非常夏日 + 花花宇宙 + 頭髮亂了 + 唱這歌 + 大熱  + 重口味
你瘦夠了嗎?

你是什麼時候開始不愛我的?
無表面傷痕
懶人包
Final Calling

爛泥
一句到尾
遊樂場
好人 (with 側田)
男人KTV (by 側田)

世界變了樣 (with Supper Moment)
分手是常識吧 (with Supper Moment)
幸福之歌 (with Supper Moment)

I Will Survive

光明會
黑彩虹
命硬
女神

安可
擁抱愛
無人完美
半份關心
有故事的人
給最開心的人

見到家燕姐
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

林憶蓮10點半
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

見到牙醫、慧敏哥、胡鴻坤(同牙醫之間隔左個四眼小小肥男)、林欣彤一齊睇show,全黑衣,以為去錯隔離館, ...
lblemon 發表於 2018-4-22 23:13

阿小定kenny?

有冇人有上次starhall 個rundown對比下?
【This is MC】澳門見

楊千嬅all about love好似10點幾完,不過果次無乜講野又好緊湊,最後都唱多過30隻,但大約10點9-10左右完無記錯

其實好多紅館show都未夠11點完
無乜特別
【This is MC】澳門見

阿小定kenny?
kayzzz 發表於 2018-4-22 23:25

不是kenny,不知是誰。唔似藝人

lblemon 發表於 2018-4-22 23:49

唔係問kenny kwan呀

lblemon 發表於 2018-4-22 23:49

許廷鏗男朋友

許廷鏗男朋友
cathay1996 發表於 2018-4-22 23:51

而家唔係傳牙醫同胡鴻均咩?

AGA同Gin一齊睇

今晚無配角

想聽 配角 點解都咁難
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

現場聽真係唱得好 除左少少ear mon問題影響
始終hit songs唔夠 其實可以講多少少野搞下氣氛 (依加第三part先正式say hi)
舊歌又唔唱 (雖然我都唔會識好多) 放哂係encore感覺變左交功課咁
中間男人歌同sm都有啲悶
整體都ok既 睇得出佢好努力亦都做得好

第二晚歌單
Overture: 你瘦夠了嗎?
Power Dance Medley: 越唱越強 (一句) + 隆重登場 + 叮噹 + 煞科 + 妖 ...
阻住 發表於 2018-4-22 23:17

咁少歌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

想聽 配角 點解都咁難
kklaw 發表於 2018-4-23 00:51

係LAW, 原來真係冇, 等我仲以為唱左唔知, 第一晚明明有好彩JUSTIN都唱得幾好又有剥3 DANCER睇
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

其實佢係想打造自己成為少數族群代言人
kayzzz 發表於 2018-4-22 21:20

但呢群人都好似無咩人buy佢笑到我

呢個會唔會喺歷史以來現場上座率最低嘅一個演唱會

其實唔計黑布位都有7成入座率
未至於太核突既..
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

但呢群人都好似無咩人buy佢笑到我
Frankiekiekie 發表於 2018-4-23 07:11

琴日我都有唔小hehe frd去睇wor, 現埸都有幾多hehesheshe就小D

其實唔計黑布位都有7成入座率
未至於太核突既..
hehe 發表於 2018-4-23 09:46

咁其實佢同JW差唔多JW一場同成間廣告公司做Back up先無咁難睇
不過真係唔好預呢兩個友有第二次

好期間堅Lee同如果Aga開會點
最代女歌手JW美肥對上就係佢兩條友

琴日我都有唔小hehe frd去睇wor, 現埸都有幾多hehesheshe就小D
hehe 發表於 2018-4-23 09:49

不過靠hehe都唔夠直仔十成都唔會睇
其實女聲但無一大半男人聽都幾致命

咁其實佢同JW差唔多JW一場同成間廣告公司做Back up先無咁難睇
不過真係唔好預呢兩個友有第二次

好期間堅 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-4-23 13:18

JW 男友幫JW 認購了好多680

不過靠hehe都唔夠直仔十成都唔會睇
其實女聲但無一大半男人聽都幾致命
Frankiekiekie 發表於 2018-4-23 13:20

始終直男都鐘意睇有樣有身材既..

BTW, 佢行撐LGBT路線真係OK!
女神首歌聽佢講中左好多中女/LGBT心聲
本身佢個人都西化, 行呢條路會易行過其他歌手
不過而家可能要顧全大局, 唔想得失任何一邊, 所以取向都唔係咁鮮明
希望佢之後可以學似外國歌手咁有character, 就算唔大紅都起碼吸到一班fans

始終直男都鐘意睇有樣有身材既..

BTW, 佢行撐LGBT路線真係OK!
女神首歌聽佢講中左好多中女/LGBT心聲
...
hehe 發表於 2018-4-23 14:45

佢最趕客唔係肥, 係成日問"我索唔索先?", "我靚唔靚呀?", 昨晚就講左"我着透視喎,唔係得咁少掌聲下話"?

我係女人都覺得好惡頂, 台下D直男唔知咩感受?

佢最趕客唔係肥, 係成日問"我索唔索先?", "我靚唔靚呀?", 昨晚就講左"我着透視喎,唔係得咁少掌聲下話"?

...
lblemon 發表於 2018-4-23 14:51

開show搞下氣氛講一兩句都仲可以接受既,真係頂佢唔順既都唔會入場睇啦

同埋佢個人其實唔係好有自信,
成日都覺得自己做得唔好,
好似琴日咁佢都只係想歡眾比自己表現合格而唔係excellent

可能成日比人笑佢身形乜乜乜果D..
連帶其他方面都成日覺得自己做得差

開show搞下氣氛講一兩句都仲可以接受既,真係頂佢唔順既都唔會入場睇啦

同埋佢個人其實唔係好有 ...
hehe 發表於 2018-4-23 15:29

真係自信既人, 係唔會成日問住"我靚唔靚?" 架. 正等如佢唔會問人"我唱得好聽嗎", 因為佢知道自己唱歌係得既.

但我唔覺得欣宜缺乏自信, 佢只係自信度唔算好高姐.

欣宜有老一代藝人的風格, 對自己有高要求, 係好事.

Well done, Joyce! 勁!

Sunny has ruined 分手是常識吧! He has no clue how to sing 和音.

同埋佢個人其實唔係好有 ...
hehe 發表於 2018-4-23 15:29

唔知佢係自信定自悲,但係佢一定極之再在意別人目光,但又中意一意孤行,
咁樣做人令到自己好痛苦。

欣宜的遭遇是值得同情, 但消費太多情緒會帶來反效果, 希望她能夠活得開心一點, 過去了的事情就等時間慢慢淡化吧!努力! 加油!

欣宜咁大食(開兩場)是值得同情, 但吃太多健康會帶來反效果, 希望她能夠活得健康一點, 過去吃了的食物就等時間慢慢消化吧! 積極!Keep Fit!

最可惜係冇唱失樂園
我最想聽愛莫忘又冇
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?