返回列表 發帖
仲未公售,喺咪好有自信一定爆呢

聽日公售喇
love wins!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Infinity & Eternity

兩場禁十張$680全部係坐BC至BG行
會唔會遲啲去hmv買包糖都有霏送 (舊年幼蕭都用呢個方法派小男人週記既霏

會唔會遲啲去hmv買包糖都有霏送 (舊年幼蕭都用呢個方法派小男人 ...
阻住 發表於 2018-2-27 12:49

拿拿聲公佈嘉賓啦望

三張BB連位都無問題
love wins!

可以安心等平飛了

可以安心等平飛了
lblemon 發表於 2018-2-27 15:47

有唔安心過?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

聽到佢演唱會廣告 個音樂底不斷"break a leg......" 應該係演唱會主題曲

啲嫁唔出既中女應該會捧佢場
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

應該好多肥婆去睇,肥到要坐兩個位,應該好快爆至係架喎

夾硬再兩場,係咪錢多到唔知點使

依家都仲輕鬆㩒到BG行 可以準備定$50蚊入場

cathay1996 發表於 2018-2-27 18:07

好mean

依家都仲輕鬆㩒到BG行 可以準備定$50蚊入場
royloyloy 發表於 2018-2-27 19:24

What a fail!

其實個rundown可以做好d
點水換愛,啟程
下個轉彎是你嗎接帶我走
可惜聽唔到自作自受,被自己綁架,缺陷美 ...
MiRi 發表於 2018-2-28 13:39

踩錯場

踩錯場
hehe 發表於 2018-2-28 14:11

哈哈哈死啦好醜怪
會唔會當OT
支持欣宜
唔知有無演唱會主題曲呢
初心傷過
重新再跳

會唔會遲啲去hmv買包糖都有霏送 (舊年幼蕭都用呢個方法派小男人 ...
阻住 發表於 2018-2-27 12:49

講真 有飛都冇咩興趣=.=
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

哈哈哈死啦好醜怪
會唔會當OT
支持欣宜
唔知有無演唱會主題曲呢
MiRi 發表於 2018-2-28 14:28

主題曲好似叫做鄭家詠

陰功 依家仲買到BF..AA行連位
到時候開show會唔會好似亞視咁全部空位
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

嘉賓應該就係鄭家詠mv堆歌手

嘉賓應該就係鄭家詠mv堆歌手
hehehaha 發表於 2018-3-2 00:19

邊會
美肥關係網咁勁
上次都美祖美軒
今次紅館唔得咪搵學友咯
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

邊會
美肥關係網咁勁
上次都美祖美軒
今次紅館唔得咪搵學友咯
JayantL 發表於 2018-3-2 00:22

秋仔啦
起碼去半場飛

笑死人,仲話想開四面台添

邊會
美肥關係網咁勁
上次都美祖美軒
今次紅館唔得咪搵學友咯
JayantL 發表於 2018-3-2 00:22

壓軸可能
家燕姐
Do姐
汪阿姐
一齊大合唱女神送比肥姐

等緊跳樓飛咋~~~~~~~~~~~~~~~~

學友唱月巴女且?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

壓軸可能
家燕姐
Do姐
汪阿姐
一齊大合唱女神送比肥姐
hehehaha 發表於 2018-3-2 07:24

笑死

唉!”女神”當年咁紅都唔谷紅館走去開九展,”女神”之後頂多得首”無表面傷痕”叫做好聽,但都仲要唔谷唔拍mv,到家下得斷腳做新聞先黎上紅館,上紅館唔係問題,可能肥姐秋仔大把朋友會撐腰,但都撐唔到咁多架,最閉演唱會前出首”鄭家詠”黎嚇人,錢多都唔係咁蝕下化?

唉!”女神”當年咁紅都唔谷紅館走去開九展,”女神”之後頂多得首”無表面傷痕”叫做好聽,但都仲要唔谷唔 ...
MonChi 發表於 2018-3-2 23:26

其實我覺得無表面傷痕好聽過女神, 不過唔谷就唗氣
等睇佢銷情仲慘過Shine
【This is MC】澳門見

等睇佢銷情仲慘過Shine ...
lemontea1069 發表於 2018-3-3 00:02

認同

lemontea1069 發表於 2018-3-3 00:02

公佈嘉賓list應該去得好快d飛,shine都喺公佈咗嘉賓先去咗唔少飛

Shine都叫可以sell回憶 唔知呢條友可以sell咩

cathay1996 發表於 2018-2-27 18:07

笑到gap gap聲

尾場仲有雙字母行

Shine都叫可以sell回憶 唔知呢條友可以sell咩
帥小寶` 發表於 2018-3-5 13:36

Sell肥姐同秋仔

尾場仲有雙字母行
lightupmylight 發表於 2018-3-8 10:57

去瘦身公司派俾啲肥婆

去瘦身公司派俾啲肥婆
帥小寶` 發表於 2018-3-9 01:20

但派飛有個風險 如果d人拎左飛唔睇就真係會變空位
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

Sell肥姐同秋仔
MonChi 發表於 2018-3-8 19:42

問米叫肥蛆上返黎唱?

問米叫肥蛆上返黎唱?
John 發表於 2018-3-9 02:47

1 part 唱同媽咪既兒歌,omg so touching
1 part 同秋仔合唱, omg so warm
1 part 用肥自嘲要自強要錫自己,be yourself, proud of 自己, 台下眾肥婆濕晒,omg so encouraging
1 part 眾知己閨蜜零仔make music

自小已活耀於娛樂圈的鄭欣宜今年終於圓夢可踏上紅館舞台,下月將舉行首個個人紅館騷《BREAK A LEG鄭欣宜演唱會2018》。鄭欣宜將於3月10日出席The ONE為她舉辦的「The ONE x 鄭欣宜BREAK A LEG演唱會2018記者招待會」。屆時欣宜會與粉絲大談演唱會籌備過程和獻唱好歌外,更會和現場歌迷大玩遊戲,相信定會吸引大批fans到場支持!

陰功 依家仲買到BF..AA行連位
到時候開show會唔會好似亞視咁全部空位
fifty1205 發表於 2018-3-2 00:15

會不會有壽包???

問米叫肥蛆上返黎唱?
John 發表於 2018-3-9 02:47

嚇走哂D 人啦。。

1 part 唱同媽咪既兒歌,omg so touching
1 part 同秋仔合唱, omg so warm
1 part 用肥自嘲要自強要錫 ...
mychart- 發表於 2018-3-9 09:16

笑L死人

幾位明星公開回應欣宜著唔到高踭鞋表演,
我心諗what a big deal?

Nathan 發表於 2018-3-10 19:18

邊幾個??

Nathan 發表於 2018-3-10 19:18

有心睇你既人唔會理你著咩唱囉,要出動埋其他歌手幫忙宣傳,咁樣好肉酸

邊幾個??
kk8733 發表於 2018-3-13 16:50

鏗鏗,祖祖,陳奐仁,廣偉,callstar, sammi,軒仔etc......

我本來以為發起咩行動,原來只係著唔到高爭鞋-_-

買幾百蚊衫有飛送了
【This is MC】澳門見

買二千蚊condom都有飛送