返回列表 發帖
JOOX個post好似hide左既,係咪要等啲霏散哂先呀

我買咗正價
l00540 發表於 2018-4-16 18:15

邊行先?

680 - 300
480 - 200
【This is MC】澳門見

680 - 300
480 - 200
lemontea1069 發表於 2018-4-17 16:53

估仲會平多一浸

680 - 300
480 - 200
lemontea1069 發表於 2018-4-17 16:53

邊度有賣?咁平有興趣喎,其實欣宜係唱得嘅。

Serendipity 發表於 2018-4-17 20:13

但個樣倒扣50分呢

Wyman 係咪會上台
Supper mastamic 仲有邊個嘉賓?

Wyman 係咪會上台
艾石仔 發表於 2018-4-17 21:39

光頭佬上台做乜呀又。。。上次叱吒出黎站台已經煩到震

Serendipity 發表於 2018-4-17 20:13

我都係fb睇到
你搵下d群組

Wyman 係咪會上台

側田
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

HMV 好難先買滿$3,000 WOR....
放空 發表於 2018-4-7 23:05

買部switch加幾隻game

未夠跳呀,仲未破hocc 2009年個紀錄
cathay1996 發表於 2018-4-16 14:48

紀錄係點?

Wyman 係咪會上台

岩岩收到風頭場搵Kay

岩岩收到風頭場搵Kay
abcxyz302006 發表於 2018-4-18 14:12

係咪一齊跳香女人

係咪一齊跳香女人
艾石仔 發表於 2018-4-18 14:23

個畫面好震撼

係咪一齊跳香女人
艾石仔 發表於 2018-4-18 14:23

肥女人跳香女人

佢好似越黎越肥

平飛係側台h行,略為失望
係compli飛黎,印住0蚊

其實點解唔派飛,好過block哂啲位黑哂

平飛係側台h行,略為失望
係compli飛黎,印住0蚊
lblemon 發表於 2018-4-18 19:06

H行都失望

H行都失望
lemontea1069 發表於 2018-4-19 01:04

因為係側台,所以有D失望。不過側台H行實際上真係几前的了

因為係側台,所以有D失望。不過側台H行實際上真係几前的了
lblemon 發表於 2018-4-19 09:27

都會好清楚

都會好清楚
lemontea1069 發表於 2018-4-19 11:28

有少少擔心睇完條頸會攰?

睇黎平左都去飛去得差,連我地呢度都暫時只係得我有買跳樓飛

有段17分4x秒既dance medley

有段17分4x秒既dance medley
阻住 發表於 2018-4-19 12:45

睇黎佢隻腳康復得唔錯

有少少擔心睇完條頸會攰?
lblemon 發表於 2018-4-19 11:44

我睇周董坐側台G行都唔會攰

我睇周董坐側台G行都唔會攰
lemontea1069 發表於 2018-4-19 13:13

G行係咪側台的第一行?

G行係咪側台的第一行?
lblemon 發表於 2018-4-19 13:17

yes, 所以你H係第2行

yes, 所以你H係第2行
lemontea1069 發表於 2018-4-19 14:06

YO!

睇黎平左都去飛去得差,連我地呢度都暫時只係得我有買跳樓飛
lblemon 發表於 2018-4-19 11:48

只要day 1做得好 day 2就會有人去買啦⋯
好多人未睇過佢show 都心大心細 (認真 上次九展我都係抱呢個心態)
上次睇完覺得好好睇 今次都會去睇 (觀眾真係要儲番黎)

今次想睇佢個part講LGBT (呢一輩敢放上台撐 真係買少見少 邊似台灣歌手 搞到個愛最大演唱會)

【#足本直播】JOOX獨家足本直播《鄭欣宜Break A Leg演唱會2018》

隔住個mon都睇到欣宜處女紅館Show?係呀~ JOOX Hong Kong將會獨家足本現場直播演唱會尾場,誠邀大家見證屬於女神嘅珍貴時刻,唔知道當晚會有咩嘉賓呢?立即去 http://bit.ly/2EMExCZ 進行預約,演唱會當晚就會收到貼心提示收睇直播㗎啦,佢之前「Break A Leg」受傷入院都無礙佢踩上紅館,大家又點可以唔隔空支持下佢呢?快啲預約啦!
《鄭欣宜Break A Leg演唱會2018》直播詳情:
日期:2018年4月22日
直播時間:8:15pm

只要day 1做得好 day 2就會有人去買啦⋯
好多人未睇過佢show 都心大心細 (認真 上次九展我都係抱呢 ...
rfv123 發表於 2018-4-19 23:31

到時可以請Alfred同Hubert上台一齊開心一齊party time

家下最平幾錢

未必係真.  可能係HATERS 的招數黎.

如果係FWD 果D換票証, 有都唔慌多啦.
lblemon 發表於 2018-4-16 18:09

開始懷疑啲花生友係咪被Haters心諗邊有咁多堅Lee Haters佢本身都無人識
同年代得佢先好似咁多疑似咁多Haters

back topic我覺得可以用獵奇心態買美肥跳樓霏
搏佢開中啲正嘉賓...好似Shine咁買中美千杜生都值返票價
反正而家有SM同廁田...就算開個華麗轉身都抵睇

開始懷疑啲花生友係咪被Haters心諗邊有咁多堅Lee Haters佢本身都無人識
同年代得佢先好似咁多疑似咁多Hat ...
Frankiekiekie 發表於 2018-4-20 20:36

上次買肥欣跳樓飛,嘉賓係美軒

應該會幾好睇
都係唱得之人

有興趣...
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

FB 見到 14行 賣450 兩張

買到跳樓飛去捧場~

紅館都幾少人而家

入座率有冇5成

左右内部位封起晒,地面角落頭都收起晒

現場勁多肥婆
Laichu 發表於 2018-4-21 20:51

超多大媽同中女

左右内部位封起晒,地面角落頭都收起晒
Serendipity 發表於 2018-4-21 20:25

有無調位服務
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

一開始佢完全無唱之前星夢 omg

現場勁多肥婆
Laichu 發表於 2018-4-21 20:51

你係咪其中一個?

kay bb
但無同欣宜合唱咩事

勢不兩立?好odd

Supper 咁樣出埸?